Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miley Cyrus

daniel741

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiła z siebie drugą Rihanne, to nie jest jej dawny styl jaki sobą prezentowała. Kiedyś śpiewała życiowo a teraz jakby nie mogła, dokładnie jak Rihanna. Nie podoba mi się teraz jej twórczość i zachowanie.

Opublikowano

Tyle minusów, bo większość kojarzy ją z bajką, serialem Hannah Montana - wiec przychodzą teraz Hejterzy, którzy z tego 'wydorośleli' i zaczynają hejtować :O,a jeszcze inna część daje jej minusy za to, iż ma taką fryzurę (xD)...

----

Większość plusów jest pewnie od nastek, które oglądały ten serial i tak się nadal nią jarają. Najmniejsza część ludzi to Ci, którym podoba się jej śpiew itp.

Opublikowano

Normalna gwiazda która wybiła się serialowi "Hannah Montana" głos ma taki sobie jak bym głosował dał bym jej 4/10.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Minusem jest raczej to jaka wulgarna stara się być na swoich koncertach, nie mówię tu nawet o tym teledysku, bo to przechodzi ludzkie pojęcie co ona wyprawia, z niej mają brać przykład małe dzieci? ;_;

Opublikowano

Miley Cyrus, a dawno Hanna Montana czy jak to się pisze jest śmieszna. Zachowuje się jak jakieś dziecko, wulgarna itd. A dzieci biorą z niej przykład. ;___;

1374233458-U949229.png

Opublikowano

Ma minusy, bo z ładnej dziewczyny Disneya zrobiła się na klona Lady Gagi... :x

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Miley cyrus, to ewenement - wygląda jak Ku$#@a ( chodzi o makijaż i w teledyskach ) , śpiewa z plejbeku i gra w bajkach dla dzieci :(

2d6tno4.png

BANNED :(( na 15 dni

Opublikowano

Kiedyś była fajna,teraz odwala [za dużo kasy] :D

Robię fajne prezentacje / reklamy serwerów minecraft, pisz na pw.

Opublikowano

Ta piosenka jest, akurat fajna. Ale za przeproszeniem 'zeszmaciła' się. Wtedy wyglądała pięknie jak kobieta, a teraz nie zbyt fajnie ;)

Opublikowano

Majli jest brzydka, bierze narkotyki jej twórczość jest według mnie gorsza od Seleny Gomez.

Opublikowano

To jest jeden wielki shit !

Jak patrze na nią to mi się tak śmiać chce że ja pierdole ...

Opublikowano

Ten kawałek mi się zupełnie nie podoba. Ogólnie odkąd "dorosła" to jej kawałki stały się takie nijakie. Kiedyś fajnie się jej słuchało, teraz zupełnie beznadziejna. Po zmianie fryzury wizualnie też mi się nie podoba.

1374779867-U977016.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zeszmaciła się. Piosenka jak piosenka, taka sama jak reszta gówienek dla mas. Ale ten teledysk - no ku*wa! Ale najbardziej bawi mnie fakt, że dalej sprzedają piórniki,plecaki,ubrania z Hanną Montaną, beka xD

21515.jpg

Opublikowano

Nie słuchałam jej, nie interesowałam się, ale wiedziałam kim jest ta dziewczyna. To, co zobaczyłam najpierw na kwejku, a później na yt naprawdę mnie zszokowało. Laska, która gra w bajce dla dzieci odstawia takie erotyzmy na scenie? Świetny przykład, a później się dziwić, że w podstawówkach i gimnazjach zabawy w słoneczko i inne takie, skoro ulubiona idolka odstawia coś takiego na publicznie.

Opublikowano

Bo ludzią kochali ją jako milutką nastolatkę -.-

I nie umieją sie pogodzić z tym że dojrzała i chce skończyć z przeszłością.

kxo.png

[media][/media]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...