Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Ziggs-Dlaczego Zapomniany.

ZielonyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ziggs nie jest zapomnianym championem , po prostu jest troche rzadszy od innych z powodu tego że potrzebuje dość tankowatego teamu do obrony by on mógł stać bezpiecznie z tyłu mocno obijać przeciwników, co jest dość ryzykownym posunięciem z powodu iż za cenę tankowatości team będzie miał jedynie ad i ap carry do zadawania jakichkolwiek obrażeń którzy są łatwi do sfocusowania przez np. xina + elise z jarvanem.

Opublikowano

wiadomo, jestem bronz VII sry dude.

Ogarnij picki na turniejach i powiedz mi kiedy ostatnio Ziggs był. Burst > poke.

zgadzam sie

Z tego co pamietam to ziggs dostal buffa na w (to co odrzuca) ale wciaz chyba nie oplaca sie nawet uzywac tego skilla ofensywnie

Po prostu ziggs spamuje q i ultem ale w sekunde nikogo nie zabije , a taka ahri moze

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ziggs jest dobra postacia i nawet w brazie ja od czasus do czasu widuje. Nie sadze ze na ta chwile zostal zapomniany a ziggs z aoe skillami potrafi ''wysadzic'' caly teamfight :D

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Pozdrawiam pana silvera, co z tego, że mogę się czegoś nauczyć od lepszych od siebie, skoro wtedy nie mam zdania chociaż podaję argumenty xD

Once again - q i r banalnie ominąć, uzależniony od junglera, brak możliwości sensownego roamu, w tfie duże trudności z zabiciem kogoś, zjebany escape mechanizm, coś jeszcze?

jestem ciekawy czemu jestes az takim debilem, lub go udajesz masz maina? zapewne masz ktos kto mainuje ziggsa na lajcie uciekl by przed junglerem z enemy uzalezniony od junglera ? walnie 2 Q i midder z enemy nie ma polowy hp a mu wlatuje hajs za farme prosze Cie znasz sie na tej grze jak gowno z tego co widze Twoje wypowiedzi ... jak mowilem polecam ziggsa !

sydno_eune_77_3_logo.png

Opublikowano

nie wiem dlaczego nikt nim nie gra ma duzy DMG ze skilli a ultt wymiata w tf jedyny minus ult-a to ze jak puszczasz go z daleka do troche on leci i latwo niego uniknac ale jak jest tf to nikt raczej nie bedzie uciekal tylko sie tukl , jego harrash jest znakomity do oslabiania przeciwnika ze wzgledu na duzy rang z Q i masowy slow z E

Opublikowano

może w twojej bronze division V tam nikt nie gra wolą grać AP TRYNDĄ LUB AP YI i myślą że WYKARUJĄ ;x

Scarra Gra Phantomlord i jeszcze ktoś z TSM grał -.^ i ta postać ma za duży potencjał i za duży DMG z ulta

Akurat przez AP Yi to ja zrobiłem koledze Silver I z Bronze I....

@TOP: Ziggs jest bardzo dobry i sam nim gram. Dlaczego nim nie grają? Chyba dlatego że wolą te Katariny, Akali, AP Nidalki (totally Shit).

@OFF: 100 Post <3 Pierwsza setka za mną.

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

Ziggs jest dobra postacia i nawet w brazie ja od czasus do czasu widuje. Nie sadze ze na ta chwile zostal zapomniany a ziggs z aoe skillami potrafi ''wysadzic'' caly teamfight :D

Bo tylko na brązie jest viable. Normalni gracze jak widzą bombeczke to albo spierdalają, włączają zhyonie, ew jukują skill untargetable (fizz/zed/yi). Słaby champ, nie wiem jak można przegrać linie vs ziggs, bo ominąć ejgo skille to bajka

OndteAw.png <- Dołącz się do teamu umieszczając plakietkę w profil / sygnatura.

Opublikowano

jestem ciekawy czemu jestes az takim debilem, lub go udajesz masz maina? zapewne masz ktos kto mainuje ziggsa na lajcie uciekl by przed junglerem z enemy uzalezniony od junglera ? walnie 2 Q i midder z enemy nie ma polowy hp a mu wlatuje hajs za farme prosze Cie znasz sie na tej grze jak gowno z tego co widze Twoje wypowiedzi ... jak mowilem polecam ziggsa !

Jak ktoś jest idiotą i wchodzi w Q ziggs, które jest banalne do ominięcia to wiesz. Powiedz mi jak uciekniesz przez nautilusem, gl.

Opublikowano

Moim zdaniem Ziggs jest świetną postacią . Dominuje w early game pokiem ,może też pomóc innym liniom swoim obszarowym ultem . Niewiem czemu ludzie nim nie grają .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...