Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Ziggs-Dlaczego Zapomniany.

ZielonyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak,jak w temacie dlaczego sądzicie dlaczego ziggs jest zapomniany ? Ja nadal nim gram ale niewidze go wogole na normalach,rankedach o.O.Jest dobry w early game poke ma ze swojego Q ?? Co o nim sądzicie

71436685879740346019.png

Opublikowano

może w twojej bronze division V tam nikt nie gra wolą grać AP TRYNDĄ LUB AP YI i myślą że WYKARUJĄ ;x

Scarra Gra Phantomlord i jeszcze ktoś z TSM grał -.^ i ta postać ma za duży potencjał i za duży DMG z ulta

Opublikowano

Brak sustainu i manożerność trochę bolą, ale ja myśle że jest dobrym pickiem tylko trochę mało popularnym. Nie wychodzi zbytnio poza poziom przeciętnego ap castera, ale gdyby Riot zrobił dla niego np. nowy skin to z pewnością popularność by odzyskał.

Opublikowano

Bedziecie o kazdym championie pisac ze jest zapomniany albo ze wlg nium nie graja a jest super OP?

Zaraz bedzfie temat omg czemu nie gracie sorakom adkery ona jest super dobra ma silense i dobry sustejn omg lol albo na midzie jest super bo ma silense i nie mogo nic zrobic!!??

skonczcie z tymi dyksusjami please

a co do ziggsa to nie jest zapomniamy i jest dobrym champem jak sie ma o nim pojecie, czasem go widuje

Opublikowano

Jak dla mnie Ziggs to mocny champ, kupisz mu kielich na manę buty pod cd i możesz spamować wszystkimi skillami niemiłosiernie, że wróg nie będzie miał czasu podejść :P

Opublikowano

Nie pasuje do obecnej mety, wyparły go lepsze picki.

Muhahahahahha grasz w rdzy XXVI? Ziggs to nadal jak najbardziej odpowiedni pick! Extra farma, super harras i escape system, to wszystko zwieńczone super Ultimate :D Ta postać jest nie zastąpiona i pickuje ją jak często moge :>

Opublikowano

Nie przesadzaj że taki zapomniany, czasem go widzę, ale mało kto nim potrafi grać, pick dość dobry, ale wg. mnie są lepsze.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Ziggs jest mocnym pickiem . Ult na linii zamiata , bolą trochę problemy z maną . Zależy też w jakiej lidze grasz ;)

giphy.gif ­

Opublikowano

może w twojej bronze division V tam nikt nie gra wolą grać AP TRYNDĄ LUB AP YI i myślą że WYKARUJĄ ;x

Scarra Gra Phantomlord i jeszcze ktoś z TSM grał -.^ i ta postać ma za duży potencjał i za duży DMG z ulta

No i po co od razu flamisz od brązow kiedy pewnie sam siedzisz w silver I gora, Ziggs jest out of meta jest po prostu slaby dlatego nikt nim nie gra.

Opublikowano

Muhahahahahha grasz w rdzy XXVI? Ziggs to nadal jak najbardziej odpowiedni pick! Extra farma, super harras i escape system, to wszystko zwieńczone super Ultimate :D Ta postać jest nie zastąpiona i pickuje ją jak często moge :>

wiadomo, jestem bronz VII sry dude.

Ogarnij picki na turniejach i powiedz mi kiedy ostatnio Ziggs był. Burst > poke.

Opublikowano

Ja dziś miałem na rankedzie ziggsa na topie, skosił enemy topa ostro.

Nie wiem czemu twierdzisz że jest zapomniany, ja go widuje normalnie.

League of Legends

Opublikowano

Jest mocny, ma spory burst, dużo robi w TF ale niestety ma strasznie slaby escape, nawet jak cie wyjebie w powietrze to jakaś mobilniejsza postac typu Evelynn czy Lee i tak cie zlapie. Na linii bez chalice nie da sie grac niestety, slaby sustain, i mana i hp. Imo jest dobry ale sa lepsze picki

Opublikowano

Jesteś retardem i grasz zawsze tym czym grają na turniejach? Zero kreatywności

Coś cienko u ciebie z myśleniem, skoro grają tym na turniejach to pewnie słabe co nie? Poza tym jak mówiłem, burst > poke.

Opublikowano

dla mnie ziggs jest cały czas op i cały czas nim grywam :) fakt mało go widać ale czasem go spotykam, Najlepsze w nim jest ulti które wystarczy troszke zejść z lini do rzeki aby pomóc np na topie :)

Opublikowano

ziggs jest mocny - nieustanny poke itd.

Ale jeżeli pickniemy na niego np. Veigara

E+Q+W = 1/2 hp + OP ult :mellow:

Listę tematów znajdziecie na moim profilu :)
4fun
Czemu mam tyle - ? Bo je zbierałem! Teraz zbieram "Lubię to!"
Click ;D
Proszę o zdjęcie 10%

Opublikowano

Coś cienko u ciebie z myśleniem, skoro grają tym na turniejach to pewnie słabe co nie? Poza tym jak mówiłem, burst > poke.

jestes debilem i tak kierujesz sie tym czym graja na lcs, lanach, i innych gownach nie masz swojego zdania elo ziggs jest zajebisty polecam kazdemu

sydno_eune_77_3_logo.png

Opublikowano

O nie widziałem dawno Karthusa, napiszę topic na mpc z dyskusją czy to zapomniana postać.

@top

Bez blue i killów ssie a poza tym teraz są lepsze picki i to nie ta meta. Jedyny jego escape to W + E a nie zawsze uda się tak zrobić. Jego skille są tak łatwo przewidywalne i wolne że bardzo łatwo ich unikać.

Opublikowano

jestes debilem i tak kierujesz sie tym czym graja na lcs, lanach, i innych gownach nie masz swojego zdania elo ziggs jest zajebisty polecam kazdemu

Pozdrawiam pana silvera, co z tego, że mogę się czegoś nauczyć od lepszych od siebie, skoro wtedy nie mam zdania chociaż podaję argumenty xD

Once again - q i r banalnie ominąć, uzależniony od junglera, brak możliwości sensownego roamu, w tfie duże trudności z zabiciem kogoś, zjebany escape mechanizm, coś jeszcze?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...