Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nowy Priv Plemion Hamachi

kamilek757

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer jest on w ten weekned ponieważ prace techniczne nad serwerem się skróciły .

muniof90m, dnia 21 Lip 2013 - 13:21, napisał:

co ile restarty ??

Info na temat restartów masz na http://25.53.175.39/pl1.php Tylko dostęp jest jak serwer jest on ponieważ to jest w plikach serwerowych w odnosniku warunki zwycięztwa :) jesli ktos ma jakies pytania lub sugestie np. co do długości trwania swiata. walcie smiało

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Opublikowano

Start serwera może się opóźnić do godziny ze względów problemów technicznych z silnikiem.

Opublikowano

witam chciał bym poinformować wszystkich że od tej pory serwer będzie startował o godzinie 11:30 a będzie wyłączany o 23:30 dziękuje za uwagę mam nadzieję że to nie zrobi nikomu problemów

Opublikowano

Przepraszam bardzo serdecznie ale dzisiaj niestety serwer nie może być on ponieważ są fatalne warunki pogodowe . całą noc były duże burze oraz dzisaj już od 4 h też :P niestety w UK leicester (w tej miejscowości mieszkam) burze są zapowiadane na około 3 dni więc nie wiem czy będzie on. Angielskie domy nie posiadają piorunochronów więc serwer będzie of ze względu własnego bezpieczeństwa. Naprawdę nie jestem tutaj winny . Też mam własne życie a w taką pogodę jak gdzieś jadę nie zostawię PC włączonego .

Odezwę się jak będzie coś wiadome na temat poprawy pogody

Sama temperatura mówi że może tak być nawet cały tydzień

to jest nieaktualne

Opublikowano

Poprawka na wiatr xD ja też popełniłem od czwartku serwer będzie off ze względu na przygotowania do turnieju. info na temat turnieju dam wieczorem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...