Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nowy Priv Plemion Hamachi

kamilek757

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie chciał bym zaprosić do zagrania na moim prywatnym serwie plemion na hamachi bazowanym na silniku by bartekst 7.4 .

Serwer on : od poniedziałku do piątku start o godzinie 10:00 i koniec o godzinie 10:00 wieczorem

Oczywiście w soboty i w niedziele będzie on ale nie podam dokładnych godzin.

Postanowiłem że serwer w weekendy będzie zamknięty . Pomoże mi to się skupić przy pracy nad silnikiem. Mam nadzieję że nikomu nie zrobi to problemów

W tym tygodniu serwer jest on przez weekend ponieważ skończyłem prace techniczne dużo wcześniej niż planowałem.

Konfig. Światów:

1 s Prędkość 500 z pałacem na 3 pzm oraz z 1 wioską startową. Wystartował

2 s Prędkość 5000 z pałacem 1 pzm na monety i z 3 wioskami na start Wystartował

Uwaga przy rejestracji nie trzeba potwierdzać rejestracji mailem skrypt został usnięty. wystarczy przejść na strone startową i się zalogować.

Liczba graczy na światach:

Świat 1 : 7 Graczy

Świat 2 : 11 Graczy

Sieci hamachi

Priv ByKamilek757 (1)

Priv ByKamilek757 (2)

Priv ByKamilek757 (3)

Priv ByKamilek757 (4)

Priv ByKamilek757 (5)

Priv ByKamilek757 (6)

Priv ByKamilek757 (7)

Priv ByKamilek757 (8)

Priv ByKamilek757 (9)

Wszystkie sieci bez haseł.

Oficialny start serwera przed godziną 11:00 Serwer wystartował

Adres serwera: http://25.53.175.39/

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Opublikowano

Priv ByKamilek757 (2) Jest wolną siecią .. jakoś 4 osoby już weszły czyli działa

Opublikowano

Serwer został planowo zamknięty Oraz jutro rano zostanie planowo otwarty .Dziękuje obecnie grającym graczom za miłą rozgrywkę i mam nadzieje że w przyszłości będzie więcej chętny do gry . Mam bardzo dużo pomysłów na urozmaicenie rozgrywki i w niedalekiej przyszłości zostanie to wprowadzone w aktywne życie serwera. W planach jest zakup hostingu oraz rozgrywka w systemie rund . (Wgl ja jako pierwszy wpadłem na ten pomysł i mam na to niezbite dowody oraz skrypty.)

Pozdrawiam

Opublikowano

serwer w niedalekiej przyszłości będzie postawiony na tanim VPS ale najpierw testujemy silnik na hamachi oraz staramy się usunąć jak najwięcej bugów. Nasz team jest w trakcie modyfikacji silnika

Uwaga przy rejestracji nie trzeba potwierdzać rejestracji mailem skrypt został usnięty. wystarczy przejść na strone startową i się zalogować.

Opublikowano

serwer został w dniu dzisiejszym wyłączony ponieważ mam pewny problem z hamachi jak uda mi się ten problem rozwiązać dam znać

Opublikowano

jutro postaram sie uruchomic silnik ale nie daje gwarancji . Przepraszam wszystkich za cala sytuacje ale przypadki chodza po ludziach nie ?

Opublikowano

@kamil postaw serwa zamiast na hamachi to na Comodo Unite... tam masz 0/0 slotów czyli wszyscy są w jednej sieci i nie trzeba się pierdolić z tymi na hamachi

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

serwer on roziwązałem chwilowo problem z hamachi przepraszam za nieaktywności

Za 5 min włączam

Wszystkie sieci pełne :(

Zaraz dodam nowe sieci hamachi

Opublikowano

działa od poniedziałku do piątku od godziny 10 do 22:00

Opublikowano

serwer od tej pory będzie otwarty od poniedziałku do piątku od godziny 10 do godziny 23 aż do zakupu hostingu

Opublikowano

@kamil postaw serwa zamiast na hamachi to na Comodo Unite... tam masz 0/0 slotów czyli wszyscy są w jednej sieci i nie trzeba się pierdolić z tymi na hamachi

Tak fajnie by było ale z tego wszystkiego wszystkie privy są na hamachi więc i gracze przyzwyczaili się do gry na hamachi a skoro większość graczy posiada już LogMeinHamachi to po co mają pobierać następny program?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...