Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Cassopeia

DieKasia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Veigar jest bardzo specyficznym bohaterem. Słabe zasięgi, łatwy do uniknięcia stun, ale jak się wyfarmisz nic Cię nie zatrzyma. Gra nim też się bardzo specyficznie. Pierwsze 20 min to stanie na lini i last hitowanie, roamowanie daje Ci za dużą stratę. Z drugiej strony ewelinka jest strasznie OP na niskich levelach/elo, ludzie nie ogarniają takich rzeczy jak kupno oracle albo różowych wardów, także masz efekt pełnego zaskoczenia. A nawet jak ogarną to i tak jest to dość kosztowna zabawa, także daje sporą przewagę.

Opublikowano

Tylko tych "umiejących operować" nim Veigarów jakoś nie widać... Do tego krótki range Veigara nie pomaga w erze skoczków. I piszę to mimo, że Veigar to jedna z moich ulubionych postaci.

Opublikowano

Moze i nie widac bo ja osobiscie rzadko widze veigara. Ale duzo gram tym championem i dobrze puszczony stun oraz ulti i adc gryzie ziemie. Nieraz carrowałem nim gre. Trzeba sie dobrze ustawic w tf.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Jeżeli team ogarnia to zanim Veigar doczłapie się na dystans żeby rzucić ulta w ADC to zginie ze 3 razy po drodze, to nie jest mobilna postać, a na dodatek strasznie papierowa i co gorsza kontrowana przez Ryze`a. Generalnie obecnie Veigar całkowicie nie pasuje do mety.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...