Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Microsoft visual C++ Runtime Error? Zajrzyj tutaj!

Victoremque

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Microsoft Visual C++ Runtime Library

Runtime Error!

Program:

Ja\Desktop\PandoraMT2\PandoraMT2\metin2mod_2012sf.exe

abnormal program termination.

Próbowałem komendy - bcdedit /set IncreaseUserVA 2800 (nic to nie dało)

Mam Windows 8.1 (x64 bit)

Instalowałem Visual C++ z 2008/2010/2012/2013 (x64) oraz 2008/2010/2012/2013 (x86) gra odpala się jedynie na Visual C++ z 2008r. (x86 bit) co dziwne mam system x64 a gra odpala się tylko na Visual C++ 2008 (x86).

Próbowałem różnych kombinacji instalowałem i x64 i x86 | oba razem | raz ten | raz ten. Gra chodzi dopiero po zainstalowaniu Visual C++ 2008 (x86) ale błąd nadal występuje (ciągle błąd wywala z gry) - najczęściej przy teleportacji.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam 32bit wpisywałem 2800, 4000, teraz 3800 i też nie działa wyskakuje j*b*** błąd uruchamiam jako administrator cmd i metina też na privie i nie dziala wywala cały czas ... :(

Opublikowano

Bardzo dobry a co najważniejsze skuteczny. Miałem niemały problem z tym błędem ale to już poszło w zapomnienie. Pomogło mi jak i znajomym, którym poleciłem poradnik.

Dobra robota :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Microsoft Visual C++ Runtime Library

Runtime Error!

Program:

Ja\Desktop\PandoraMT2\PandoraMT2\metin2mod_2012sf.exe

abnormal program termination.

Próbowałem komendy - bcdedit /set IncreaseUserVA 2800 (nic to nie dało)

Mam Windows 8.1 (x64 bit)

Instalowałem Visual C++ z 2008/2010/2012/2013 (x64) oraz 2008/2010/2012/2013 (x86) gra odpala się jedynie na Visual C++ z 2008r. (x86 bit) co dziwne mam system x64 a gra odpala się tylko na Visual C++ 2008 (x86).

Próbowałem różnych kombinacji instalowałem i x64 i x86 | oba razem | raz ten | raz ten. Gra chodzi dopiero po zainstalowaniu Visual C++ 2008 (x86) ale błąd nadal występuje (ciągle błąd wywala z gry) - najczęściej przy teleportacji.

Gra działać będzie tylko na x86. Wiesz dlaczego ? Bo to 32 bitowa gra i takiego vc++ potrzebuje ;) Spróbuj ustawić zgodność z windows 7,albo XP. Powinno działać jeżeli nie, to wina prywatnego serwera, ogólnie poradnik pisany był pod globalne serwery. Po za tym używasz moda więc rozwiązanie może być inne.

Ja mam 32bit wpisywałem 2800, 4000, teraz 3800 i też nie działa wyskakuje j*b*** błąd uruchamiam jako administrator cmd i metina też na privie i nie dziala wywala cały czas ... :(

Spróbuj ustawić zgodność z windows 7,albo XP. Powinno działać jeżeli nie, to wina prywatnego serwera, ogólnie poradnik pisany był pod globalne serwery.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeden z najprostrzych sposobów zawsze działa ale trzeba umieć zrobić. POlecam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ładnie opisane, przydatne. Niektórym może działać, niektórym nie ponieważ w większości przypadków wina leży po stronie klienta serwera. ;)

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...