Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Microsoft visual C++ Runtime Error? Zajrzyj tutaj!

Victoremque

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP ale ja mam 32 Bit i nie dziala .. ^^

Ta komenda jest na x64 bitowe systemy, więc nie mówcie że Wam nie działa ,jak macie te błędy na x86 systemie przeinstalujcie visual C++ na visual C++ x86 z 2010 roku(byc może w ogóle nie macie zainstalowanego) ,gdyż w tym przypadku client nie crashuje gry tylko ,zainstalowany zły pakiet visual c++ lub jego brak. Komenda dotyczy tych osób,którzy mają 64 bitowe systemy i nawet reinstall systemu nie pomaga w usunięciu błędu. Niestety nie gwarantuje że komenda wszystkim pomoże, gdyż nawet support nie wie dlaczego dany błąd wyskakuje, (błąd pojawił się na systemach x64 po dodaniu nowych map na 90lv trzeba czekać aż programiści naprawią clienta lub zostaje gra systemie x86).

Przeczytaj jeszcze raz, ale cały post ze zrozumieniem. ;)

Opublikowano

Nie dziala mi mam 64 bitowy i niedziala spr tezdo 10000 i nie dziala .... help

Próbowałeś zrobić reinstall systemu?

Jeżeli to nie pomoże instaluj drugi, 32 bitowy system na kompa, a jeżeli

masz mocnego PC-ta odpalaj 32bitowy system w virtualbox'ie.

Niestety nie gwarantuje że komenda wszystkim pomoże, gdyż nawet support nie wie dlaczego dany błąd wyskakuje, (błąd pojawił się na systemach x64 po dodaniu nowych map na 90lv trzeba czekać aż programiści naprawią clienta lub zostaje gra systemie x86).

Opublikowano

Chwała ci wielki dzięki. Od 2 lat tego szukałem.

KOLEKCJONER POSTÓW:

50 100 200 300 400 500 600 700 800 900 1k

lUU8K8b.png

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Robiłem jak kazałeś i nic nie działa ale mam taki problem.

Mój problem jest taki, że Uruchamiam aplikacje xenox I pisało, że potrzebny mi plik msvcr90.dll Ok sciągłem go z neta po chwili potrzebny msvcp90.dll ok sciągłem A teraz mi pisze

Runtime error

An aplication has made an attempt to load the C runtime library incorrectly
Please contact the application's support team for more information
Sciągałem xenoxa już wszedzie kilka razy dziennie i nic dalej to samo.. Męcze się już z tydzień z tym
Prosze o pomoc bardzo dziękuję
Opublikowano

Robiłem jak kazałeś i nic nie działa ale mam taki problem.

Mój problem jest taki, że Uruchamiam aplikacje xenox I pisało, że potrzebny mi plik msvcr90.dll Ok sciągłem go z neta po chwili potrzebny msvcp90.dll ok sciągłem A teraz mi pisze

Runtime error

An aplication has made an attempt to load the C runtime library incorrectly
Please contact the application's support team for more information
Sciągałem xenoxa już wszedzie kilka razy dziennie i nic dalej to samo.. Męcze się już z tydzień z tym
Prosze o pomoc bardzo dziękuję

Odinstaluj wszystkie biblioteki visual C++ i zainstaluj jeszcze raz x86 i x64, któraś biblioteka jest zapewne uszkodzona.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Oblukam w domu jak bede, moze zadziala bo wnerwia mnie to bylem na katakumbach 40min sie meczylem aby do azerla dojsc i tu jestem w komnacie i buch error i znowu. Takie to wkurwiajace jest ze ...

Opublikowano

Nie można otworzyć magazynu danych konfiguracji rozruchu. Odmowa dostępu

no cóż nie u każdego działa ;) ale u większości widać się sprawdziło leci "lajk" ;)

97993054676936328872.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

mi tez wyskakuje ze /set nie jest rozpoznawalna , pomozcie błagam nie da sie grać , odpalam jako administrator i to samo ...

Też tak mam!!!!!!! COOOO ROBIĆ?!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Nie można otworzyć magazynu danych konfiguracji rozruchu. Odmowa dostępu

no cóż nie u każdego działa ;) ale u większości widać się sprawdziło leci "lajk" ;)

Też tak mam!!!!!!! COOOO ROBIĆ?!!!!!!!!!!!

Ci, którzy nie uruchamiają jako administrator, niech uruchomią być może popełniacie jakieś błędy przy wpisywaniu komendy? Działa na systemach od XP w górę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...