Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Microsoft visual C++ Runtime Error? Zajrzyj tutaj!

Victoremque

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Edit

To coś nie działa :<

C:\Documents and Settings\***> /3GB /USERVA=280
Nazwa '/3GB' nie jest rozpoznawana jako polecenie wewnętrzne lub zewnętrzne,
program wykonywalny lub plik wsadowy.

Opublikowano

Ludzie wpisuje te 1 : bcdedit /set IncreaseUserVA 2800 w cmd na adminie i nic . Zmieniałem wartość z 2800 do 7000 i nadal mnie wywalało po wybraniu postaci.

Czy ma ktoś inne sposoby? Nie gram na full screen.

Opublikowano

Mam problem, jak wpisuje to : bcdedit /set IncreaseUserVA 2800 i klikam uruchom jako administrator to pojawia się ale bardzo szybko mi znika .. Proszę wytłumaczcie mi to .. ;___;

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

no cóż próbuje tego sposobu ale wyskakuje że : "Nazwa '/3GB' nie jest rozpoznawana jako polecenie wewnętrzne lub zewnętrzne, program wykonywalny lub plik wsadowy."  Jeżeli macie na to rozwiązanie to proszę o odzew w komentarzach. A gameplay na serwerze zapowiadał się fajnie :/

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie działa mi. A co to znaczy x86? Jak są systemu x64 i x32 a nie x86 -.- 

Mi nie działa a mam Windows 7 Ultimate Service Pack 1 i problem z Microsoft Visual C++ Runtime Error.

Otóż loguję się na postać, wszystko dobrze lecz jak chce zagrać lub jak pogram 3 minuty to mi się komunikat pojawia i gra się wyłącza i tak w kółku. 

Proszę o pomoc. 

Opublikowano

Mi nie działa a mam Windows 7 Ultimate Service Pack 1 i problem z Microsoft Visual C++ Runtime Error.

Otóż loguję się na postać, wszystko dobrze lecz jak chce zagrać lub jak pogram 3 minuty to mi się komunikat pojawia i gra się wyłącza i tak w kółku. 

Proszę o pomoc. 

Czy wpisywałeś np. bcdedit /set IncreaseUserVA 3800 ?

Opublikowano

Proszę o pomoc. 

x86 oznacza system 32 bitowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...