Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pytanie

Gamon95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aha ok, bo myślałem, że da się coś ubrać. To mam jeszcze takie pytania

13. Mam towarzyszem 15 lvl czy to jest maksymalny lvl ? czy da się go podnieść ?
14. Jest może gdzieś jakiś poradnik który pokazuje mi gdzie jest dane podziemie, potyczka i pokazuje także wejście ?
15. Jak budować łotrzyka ? To znaczy jakie itemki, jakie enchanty ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Aha ok, bo myślałem, że da się coś ubrać. To mam jeszcze takie pytania

13. Mam towarzyszem 15 lvl czy to jest maksymalny lvl ? czy da się go podnieść ?

14. Jest może gdzieś jakiś poradnik który pokazuje mi gdzie jest dane podziemie, potyczka i pokazuje także wejście ?

15. Jak budować łotrzyka ? To znaczy jakie itemki, jakie enchanty ?

Odnoście pierwszego pytania:

A companions rank can be upgraded by one rank (White--> Green--> Blue--> Purple) with the purchase of a companion training tome. The training tomes are not yet available for purchase in the game, but will be added at a later date.

• White quality pets have a max rank of 15
  • Green quality pets have a max rank of 20
  • Blue quality pets have a max rank of 25
  • Purple quality pets have a max rank of 30

Odnośnie 2:

Nie ma na tę chwilę, ale mogę takowy zrobić. Ewentualnie sprawdź w dzienniku i w szczegółach misji.

Odnośnie 3 pytania:

Jest jeden poradnik na forum. Jest w spisie poradników.

Opublikowano

14. Chodzi mi o to, że jak mam większy lvl niż potyczka nie mogę wejść w kolejce ; / I muszę wtedy wejść przez samo wejście problem jest taki, że nie wiem gdzie są wejścia do potyczek ; /

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

14. Chodzi mi o to, że jak mam większy lvl niż potyczka nie mogę wejść w kolejce ; / I muszę wtedy wejść przez samo wejście problem jest taki, że nie wiem gdzie są wejścia do potyczek ; /

Z tego co ja wiem, więc mogę się mylić, nie wejdziesz na niskopoziomowe potyczki. Możesz tylko na dungeony. Jeżeli interesują Cię wejścia na dungeony, to mogę Ci taką mapę zrobić.

Opublikowano

Aha no właśnie ja też nie wiem, a nie wiem jak to sprawdzić ; / Bo nie wiem gdzie takie potyczki się zaczynają ; / Na dungi wiem, że się da bo wczoraj z 55 robiłem dunga z 30 lvl więc na lajcie :)

A co do towarzysza to ( wysłałeś po Angielsku, a u mnie z tym językiem ciężej wole Niemiecki ), nie bardzo opłaca się obecnie inwestować w lepsze rangi ?

16. I jeszcze jedna od początku grałem łotrzykiem, ale zaczął mnie intrygować GWF i tak zastanawiam się czy nie lepiej go sobie zrobić zamiast tego łotrzyka, lubie grę pvp jak i pve

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Aha no właśnie ja też nie wiem, a nie wiem jak to sprawdzić ; / Bo nie wiem gdzie takie potyczki się zaczynają ; / Na dungi wiem, że się da bo wczoraj z 55 robiłem dunga z 30 lvl więc na lajcie :)

A co do towarzysza to ( wysłałeś po Angielsku, a u mnie z tym językiem ciężej wole Niemiecki ), nie bardzo opłaca się obecnie inwestować w lepsze rangi ?

16. I jeszcze jedna od początku grałem łotrzykiem, ale zaczął mnie intrygować GWF i tak zastanawiam się czy nie lepiej go sobie zrobić zamiast tego łotrzyka, lubie grę pvp jak i pve

Wejście widziałem tylko przez kolejkę, więc dla mnie już nie wejdziesz na niższe. To i tak byłaby głupota, ponieważ na evencie z AD 60 lvl chodziłyby na niskopoziomowe potyczki. :P Wg mnie się nie opłaca. Za gold nie widziałem żeby ktoś sprzedawał, ale na upartego można kupić tańczące ostrze za chwałę - 14k. AD zostaw na epickie eq. Masz 2 sloty na postać. Zrób sobie GWF pograj nim trochę i oceń. Twój łotr i tak zostanie, nie usuną go.

Opublikowano

Znaczy wiesz potyczki są proste później nie zrobisz daila i wbijesz lvl i już sobie nie zrobisz tego ; / A tak to z jakąś 60 możesz iśc i na lajcie :) Tylko wiesz mam mojego łotrzyka 34 i z tym 15 lvl towarzyszem jest ciężko ; / 14k Chwały wbić to nie takie proste bo za wygraną widziałem 100, za przegraną 20/25 a ja często przegrywam bo dostaje noobów i potem przerąbane -.- No tylko jeżeli mam być szczery to półork mi się nie podoba, a ma najlepsze raciale. Tylko albo myślałem nad GWF, albo nad zbrojnym :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Znaczy wiesz potyczki są proste później nie zrobisz daila i wbijesz lvl i już sobie nie zrobisz tego ; / A tak to z jakąś 60 możesz iśc i na lajcie :) Tylko wiesz mam mojego łotrzyka 34 i z tym 15 lvl towarzyszem jest ciężko ; / 14k Chwały wbić to nie takie proste bo za wygraną widziałem 100, za przegraną 20/25 a ja często przegrywam bo dostaje noobów i potem przerąbane -.- No tylko jeżeli mam być szczery to półork mi się nie podoba, a ma najlepsze raciale. Tylko albo myślałem nad GWF, albo nad zbrojnym :)

To po prostu dostaniesz potyczkę na swoja kategorię poziomową. W takim razie rób to podczas eventu PVP lub weź udział na mapie gildyjnej też PVP. Dostaniesz więcej chwały i dodatkowo monety, które wymieniasz na EQ. Pod względem rozkładania się AS klasy do rasy, to do GWF pasuje: pół-ork, krasnolud oraz niziołek i do gf też. Ale możesz grać, kim chcesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...