Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Survival-Frakcje 50 Slotów [OtherDrops][Nowe Komendy][EXP X30][CREEPEROWNIA]Gildia Za Itemy

kusiu1999

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka wersja :??

• Zmie? na najnowsz?.
    • Zostaw t?.
  2. 2. Czy zmiejszy? drop z stone ?

• Tak,ten jest za du?y.
    • Nie,ten jest dobry.
  3. 3. Czy zagrasz/gracz na serwerze?

• Gram,jest spoko
    • Nie,gram nudny serw.
    • Nopiero si? wybieram na ten serwer :P
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer mi sie zbytnio nie spodobał jest wiele powodów przez które nie warto grac na tym serwerze nie robię to z powodem żeby uprzykrzyć komuś prowadzenie serwera lub że nie lubię kusia więc zacznę od błędów przy pluginie other drops jeżeli mamy najzwyczajniejszy kilof nawet drewniany nie enchantowany możemy dropnąć diamenty ale nie normalnie diamenty tylko diamenty z fortuną III II I i inne rudy też.. chodzi mi oto że mamy zwykły kilof bez enchantu a dropimy nim jak z enchantem forutną III np.. 2 błąd to nie autorska mapa.. Chodzi mi oto że warto wybudować własny spawn bo większość osób zna ten spawn z serwera "HardKoxa" on miał tam ten spawn i wmawiał wszystkim że to jego spawn a tak naprawde to nie był jego spawn.. Jest też problem z estetyką na waszym serwerze jeżeli ma być to survival mniej kolorów bo wygląda jak freebudling. Jest jeszcze administracja sądze po zachowaniu 10lat kusiu nie chce cie obrazić ale tak się zachowujesz + zebrasz na każdym kroku piszesz komentarz i wasze piszesz ze chcesz dokupić sloty i maja ci dać kase.. To jest zachowanie nie na miejscu powineś coś w ten serwer dać żeby zyskać bo na 10 slotach nie zrobisz Furory a i jest sprawa oszust nie wiem czy to jest prawdą podobno zachowujesz się jak "Hardkox" czyli ruchasz dzieci na 30 zł sms na vip.. + jeszcze oszukujesz ludzi pluginem od fakeslota pisze ze jest 50 a naprawde jest 10 i radze pierw w ram daj kase a nie na sloty bo laggi jak skur*ysyn są..Jest jeszcze sprawa tego że serwer nie jest Survival + frakcje tylko 4Fun+frakcje bo drop to masakra serio koxy 0.3 % blok diaxa 0,3% itp.. aż żal dupe ściska.. jest jeszcze bardzo wiele bugów na serwerze które ułatwią+utrudnią gre graczą twojego serwera..

jest to np bug na gildie że można sie wkraść nie powiem ci jak bo to naprawisz dzięki mnie a sam musisz do tego dojść jeżeli są to twoje pliki.. a nie z neta albo kolegi szymona co tu pisał komentarze ze go wyruchałeś.. a i czemu cobblestone nie dropi z stone??!

to na tyle z mojej strony mam nadzieje że da ci to troche do zrozumienie co musiał byś zmienić abyś mógł ten serwer normalnie prowadzić pozdrawiam ShymeQ

Opublikowano

Moj nick kusiu to EuroPL

1.Wiek 13

2.Nick EuroPL

3.Imię Krzysztof

4.Coś o sobie. Jestem nastolatkiem który lubi sobie pograć w mc na serwerach tego typu chce pomóc serwerowi poprostu żeby wiecej osób grało.

5.Skype Tak podam na pw jak bedzie potrzebny

6.Ts3, Posiadam i sprawny Mikro

7.Składka. (11,07 sms)Nie chce nic obiecywac ale sie postaram

Opublikowano

Łamanie regulaminu przez autora, kosz.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...