Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Jak wejść na konto admina/kolegi na serwerze [skuteczność 78%]

PanRaczek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dużo jest sposobów i ten na pewno działa. Wyłapałem również pomysła, że: Pamiętajcie jak na różnych serwerach potrafili pisać przypadkowo login hasło_konta ? Czyli te bez ukośnika.. Zazwyczaj osoby zmieniają hasło w grze. A ja mam taki sposób, że sprawdzam też, czy koleś ma premium ;) W ten sposób zyskałem konto premium ;] Wtedy miałem w sumie 2, ale gdzieś hasło zapodziałem, a drugie było od kolegi, które zmigrował konto (czyli email).

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Nie ma sensu... Przecież łatwiej pójść do swojej "ofiary" i wyciągnąć hasło siłą. Czyż nie? :D

Minecraft to moje życie ;!

Opublikowano

Wystarczy tylko plugin do rejestracji, a reszte znajdzoe sie w KONSOLI . I czemu nie na Hamachi ?

Opublikowano

Admini nie wejdą to prawda ale są osoby że tak to ujmę młode które nie ogarniają i hasło będą miały takie samo. Więc jeżeli ktoś jest zdesperowany może próbować. Tylko nie wiem jak wyliczyłeś te 78% i 98% :P

Opublikowano

Ponieważ jak będzie na Hamachi to ofiara pomyśli że to nie serwer dedykowany.(ale można i tak)

Poza tym w konsoli nie zawsze widać.

-_- To ofiara pomyśli, że to nie serwer dedykowany... Czy ty myślisz?? ty chyba nie wiesz co piszesz... jpdl.

jak hamachi to serwer jest na kompie geniuszu ehh dziecko a po 2 to jak już większość napisała większość adminów na dobrych serwerach zmienia hasła... ehh szkoda słów

1384891713-U294848.png

Robię strony WWW, fora i inne! Jak chcesz coś tego typu pisz na skype lub na pw (skype: bazyli1235)

Opublikowano

Według mnie to bezsensu :P Normalni ludzie mają inne hasła na serwerach gdzie są Administracją oraz inne na których grają dla rozrywki :D A po za tym po co miałby wchodzić na jakiś serwer :P

Budowniczy
Opublikowano

Może byś najpierw pomyślał i potem pisał poradnik ?

Może tylko, 5 latki nabiorą się na to -_-

TuT jest bezsensu :P

Pozdrawiam i popracuj jeszcze, nad pisaniem mądrych poradników.

efx.

Opublikowano

Nie pomagamy w hackowaniu kont. ;)

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...