Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy na początek dobrze gram ? ;_;

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tutaj nowy ss , nie patrzcie na itemy i farme bo poddali się kiedy dopiero był push 2 wieży no ale cóż . Nie mówić na build bo wiem już jaki ale ja mam ciągle jakiegoś farta w 5 minucie już miałem rabadona ...

ss1jpg_nasnqqa.jpg

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

To chyba mój najlepszy mecz :D

Pierwszy dead po 12 killach , powiedzcie czy ten build jest ok .

nowa-graj_naawess.jpgNa dodatek dodam , że wygraliśmy z 2 afkami , garen powiedział , że nie może już grać i wyszedł ;)

Lecz Ashe u nich czynnie brała udział w walce , wszystkie deady u niej są moje :P

Opublikowano

To chyba mój najlepszy mecz :D

Pierwszy dead po 12 killach , powiedzcie czy ten build jest ok .

nowa-graj_naawess.jpgNa dodatek dodam , że wygraliśmy z 2 afkami , garen powiedział , że nie może już grać i wyszedł ;)

Lecz Ashe u nich czynnie brała udział w walce , wszystkie deady u niej są moje :P

Ten build jest okej.

sydno_eune_13_3_logo.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Kosisz :) dużo lepiej grasz niż 3-4 miesiące temu, gdzie składałeś 5-6 rabadonów :) mam nadzieje, że gdy zagrasz rankedy trafisz do silv I + wybijesz się szybko dalej bo jesteś lepszy od twoich lvl'ów

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Bekowy , śmieszny mecz z kumplem . Ja AP Nunu . Penta zaliczona z ulta :D Beka max .

ooojpg_nqaqsaa.jpg

Kosisz :) dużo lepiej grasz niż 3-4 miesiące temu, gdzie składałeś 5-6 rabadonów :) mam nadzieje, że gdy zagrasz rankedy trafisz do silv I + wybijesz się szybko dalej bo jesteś lepszy od twoich lvl'ów

Dzięki za miłe słowo :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

jak na taki build 17/1 to i tak dobrze. kupuj rekomendowane itemki i przeczytaj kilka poradnikow itp. poczytaj o skillach i cwicz cwicz cwicz bo jak narazie 2/10 to nie najlepsze w/l ratio :P ale wkoncu dopiero zaczynasz:)

baner.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Brawo Gold :3, widziałem tam Up, że Master Yi ładnie lecisz 

DObra postać nie powiem, czytałem posty od samego początku jak od 0 z zaprzeproszeniem chuyowym builidem do golda 

To baardzo duże osiągnięcie, życze powodzenia w dalszej grze :3 

League Of Legends,  Counter Strike (1.6, GO) 

Jeśli pomogłem zostaw Like. 

Opublikowano

Brawo Gold :3, widziałem tam Up, że Master Yi ładnie lecisz 

DObra postać nie powiem, czytałem posty od samego początku jak od 0 z zaprzeproszeniem chuyowym builidem do golda 

To baardzo duże osiągnięcie, życze powodzenia w dalszej grze :3 

Dziękuję <3 Może uda się Platynę wbić w tym sezonie, kto wie, kto wie :)

Opublikowano

A ja gram od 2011 i z silvera nie moge wyjsc, coz.. Diament skradziony, potem nowe konto, silv 2 i tak skacze silv 3 -> silv 2 -> silv 3 -> silv 2 -> silv 3 -> aktulanie stracone promo do silv 2 LOL : D

Za dluga przerwa ? Za duzo gry z low lvl? Nie wiem, ale wiem ze ci gratuluje :-)

Smialem sie z twoich buildow na poczatku a teraz wszystko jest ok ;)

Btw. Riven <3

@@

Jakbys kiedys chcial DUO, dodaj "Bumek662"

Hello there.

Opublikowano

A ja gram od 2011 i z silvera nie moge wyjsc, coz.. Diament skradziony, potem nowe konto, silv 2 i tak skacze silv 3 -> silv 2 -> silv 3 -> silv 2 -> silv 3 -> aktulanie stracone promo do silv 2 LOL : D

Za dluga przerwa ? Za duzo gry z low lvl? Nie wiem, ale wiem ze ci gratuluje :-)

Smialem sie z twoich buildow na poczatku a teraz wszystko jest ok ;)

Btw. Riven <3

@@

Jakbys kiedys chcial DUO, dodaj "Bumek662"

Nie gram Duo, przepraszam :)

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...