Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na zemstę

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie. Uprzedzę, nie mam możliwości zrobić tego samego.

Tylko nie przesadź bo Ci to na gorsze wyjdzie ;)

Odwalisz coś typek Cie zgłosi i będziesz miał lipę.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Jakie znacie sposoby na psychiczne wykończenie człowieka?

Możesz go anonimowo gnębić pytając dlaczego zmarł ktoś z jego rodziny, napisałeś że tylko mieszka z mamą, jeżeli nie ma ojca to jedź po nim :D Pamiętaj też że możesz być zgłoszony za stalking.

Opublikowano

wez gówno do reklamówki i w nocy wysmaruj nim całe drzwi.

Opublikowano

Może po prostu o godzinie 2-4 w nocy puszczaj głośno muzykę żeby się obudził a po 10-15 minutach wyłącz? Psychicznie się podnerwi typek

Arcymistrz
Opublikowano

Zrób tak :

Wynajmij kota szpiega i przylep mu kartkę o tym, że musicie się spotkać, ale musi przynieść lody truskawkowe. Jak przyjdzie to Ty wyskakujesz i go bijesz albo straszysz przebrany za dinozaura, a później jesz lody

Opublikowano

Zawsze możesz zrobić coś strasznie chamskiego i popierdolonego, a jest to dokładniej podrzucenie narkotyków i zgłosić typa na policje. Kup np. marihuane lub amfe i podrzuć mu ją do domu i zadzwoń na policję, że podejrzewasz typka o narkotyki itd. To będzie dojebana zemsta dostanie kilka lat więzienia :D

@EDIT

Tylko takiego czegoś nie polecam, bo jak typek wyjdzie z więzienia to prawdopodobnie zrobi Ci dużą krzywdę ;) Takie coś jedynie w ostateczności.

1373794396-U336505.png

Opublikowano

Zawsze możesz zrobić coś strasznie chamskiego i popierdolonego, a jest to dokładniej podrzucenie narkotyków i zgłosić typa na policje. Kup np. marihuane lub amfe i podrzuć mu ją do domu i zadzwoń na policję, że podejrzewasz typka o narkotyki itd. To będzie dojebana zemsta dostanie kilka lat więzienia :D

taka zemsta to juz chyba lekka przesada no chyba ze zabil ci kumpla, pobil lub cos takiego

Opublikowano

Najlepszy pomysł jak do tej pory, naprawdę niezłe.

Zrobię mu psychiczne combobreaker.

@up

spokojnie, w ostateczności

mpc.png

Opublikowano

Ja pierdole.

Czy naprawdę nikt w XXI w. nie zna już technik konwersacji.

Wiem, że to offtop, ale to co ja tu czytam, to przechodzi wszelkie granice. Numer z narkotykami to już w ogóle pomysł kogoś psychicznego.

Gdzie są admini, czy ktoś kontroluje co tu się dzieje....

Lepiej się nie mścij, jak nawet nie potrafisz wymyślić żadnego sposobu.

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

jakich technik konwersacji, jak ktoś cie wkurwił to należy mu za to odpłacić, nie wszystko da się załatwić konwersacją, pozdrawiam.

zemsta to dobry pomysł ale w granicach rozsądku.

Opublikowano

jakich technik konwersacji, jak ktoś cie wkurwił to należy mu za to odpłacić, nie wszystko da się załatwić konwersacją, pozdrawiam.

zemsta to dobry pomysł ale w granicach rozsądku.

w Gimnazjum.

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

Skoro masz swój mózg, to powinieneś być od niego mądrzejszy i zachować stoicki spokój.

Ciekawość mnie zżera co ci ten koleś zrobił.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Mam swój mózg, nie martwcie się o to że przesadzę.

Najlepszy pomysł jak do tej pory, naprawdę niezłe.

Zrobię mu psychiczne combobreaker.

h3h3 żałosny jesteś, zemsta jest dla słabych.. To nie jest forum dla psycholi.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

A nie możesz mu tradycjnie wpierdolić?

Albo zamów mu 3tony węgla do domu, albo zlewy, albo coś równie zjebanego.Zamów murarzy, tynkarzy, jakieś wykończeniowki, meble, i tak mu odpierdalaj co kilka dni takie numery xD

Opublikowano

Eh narkotyki... pff jak masz tak dobry mozg to czemu chcesz zemsty jak można to zostawić "gówna sie nie tyka " dziewczynę ci zabrał ? czy coś...

żeby nie było warna to powiedz co zrobił no bo nie wiem np zabił ci ojcia, nakablowal na ciebie powiedz to łatwiej będzie coś poradzić bo chyba nie zabijesz gościa dlatego ze ci np prace domowa zabrał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...