Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na zemstę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Krótko i na temat, jakie znacie sposoby na zemstę? Pewien koleś zalazł mi ostro za skórę, a na jego nieszczęście mieszka 3 klatki dalej ode mnie.

Każdy sposób dobry, byleby się nie powtarzały.

Pzdr.

mpc.png

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaprosić na kawkę,powiedzieć ze idziesz do toalety,przyjść z cegłówką w ręce,ZABIĆ GNOJA !@!@

:D

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

Obrzuć mu drzwi zgniłymi jajami... udowodni Ci ktoś to, że ty to zrobiłeś? No chyba że macie tam monitoring to odpada :D

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

podbiegnij w kominiarce, zapierdol z pały mu tak by nie zabić, powiedz za co i spierdalaj.. Najlepiej ubierz się w jakieś gówno jak żul ;3.

Jak go dobrze znasz to włam mu się na FB i zniszcz jego życie ;]

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

podbiegnij w kominiarce, zapierdol z pały mu tak by nie zabić, powiedz za co i spierdalaj.. Najlepiej ubierz się w jakieś gówno jak żul ;3.

Jak go dobrze znasz to włam mu się na FB i zniszcz jego życie ;]

Nie ma fb, ale kominiarka niegłupi pomysł.

Ile ma lat? Ma jakąś rodzinę?

15-16, matkę

mpc.png

Opublikowano

Tak po mojemu to wejść w jakieś ukrycie, poczekać jak podejdzie i z noża go zadźgać od tyłu i szybko wrzucić w ukrycie, rękawiczki "bez-odciskowe" przymusowo.

a jeżeli tak bardziej humanitarnie to upić go i pójść pokazać go matce.

Opublikowano

@up oczywiscie, ale poczta w zyciu nie z kompa :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Dobry pomysł,na pewno zapłaci niemałą karę.Wątpię,żeby miał oryginalny system,i gry.

Ja bym mu powoli,skutecznie utrudniał życie.Zniszcz go psychicznie.Jak go pobijesz,to prędzej czy później mu przejdzie,więc nie ma to sensu.Tylko musisz działać rozważnie,aby nikt Cię o nic nie podejrzewał.

Opublikowano

Słuchajcie, coś prostszego:

Można wysłać anonimowo donos na policję o nielegalności oprogramowania?

Pewnie, że tak to jest piractwo przecież. ;)

Opublikowano

Haha, jak nie ma firmy to nawet się nie przejmą prywatną osobą ;).

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Zalej mu mieszkanie :D

A tak na serio gdy będzie wychodził rzuć go jajkami :)

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Weź gówno jakiegoś psa do reklamówki oblej czymś łatwo palnym i podpal to, a następnie rzuć mu na wycieraczke i spierdalaj :D Typek będzie próbował zgasić klocka butem, a sam to rozciapcia sobie na wycieraczce.

Zemsta nie jest najlepsza. Po prostu mu napierdol i po sprawie co się będziesz pierdolić ? Jak nie zadziała to drugi raz i chuj.

1373794396-U336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...