Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta]Lubicie taki serwer?

BloodyOSG

Czy zagral bys ?  

38 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na takim serwie i czy bedzie ci sie to podobalo ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pff ale śmieszna jesteś hyhyhy... nie.

@top 9 dni to nie za mało żeby pracować na serwerem?

Coś mi śmierdzi gotowcami (gotowymi plikami dla nie ogarniętych).

Sam jestes taki gotowec noobie xDdD Tag Pani Profesor jest smieszna <3

Prace nad serw byly przed moja ankieta xD A teraz tylko udoskonalanie serwerka ;)

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pfff, skoro moja Pani Profesor awansowała, to ja teraz będę Ojcem Dyrektorem. hyhyh

A tak propos... Czy system levelingu będzie taki, jak w starym, dobrym 777? Co będzie wyjątkowego na tym serwerze? Mogę o jakąś informację prosić? :>

zSCFQrN.png

Opublikowano

Pfff, skoro moja Pani Profesor awansowała, to ja teraz będę Ojcem Dyrektorem. hyhyh

A tak propos... Czy system levelingu będzie taki, jak w starym, dobrym 777? Co będzie wyjątkowego na tym serwerze? Mogę o jakąś informację prosić? :>

Tak bedzie tak samo epicko jak na starym 777 , Wyjatkowego ? a po co na takim serwie cos wyjatkowego ;) Sadze ze kazdy pokocha ten serwer poniewaz szukaja wlasnie takich serwerow a obecnie na rynku serw nie ma takowego ;) Mysle ze za kilka godzin wystartuje serw . Pozdrawiam .
Opublikowano

Tak bedzie tak samo epicko jak na starym 777 , Wyjatkowego ? a po co na takim serwie cos wyjatkowego ;) Sadze ze kazdy pokocha ten serwer poniewaz szukaja wlasnie takich serwerow a obecnie na rynku serw nie ma takowego ;) Mysle ze za kilka godzin wystartuje serw . Pozdrawiam .

(wbije tylko żeby sprawdzić czy pliki z lckb)

Nie no, jeśli pliki nie będą skopiowane z lckb to zostanę bo fajnie się zapowiada.

To bedzie beta czy odrazu normalna gra?

2 sprawa... vps w jakim państwie jest położony?

Jeśli w Polsce,Niemczech,Francji,Włoszech lub Turcji to nie opłaca sie grać bo ktoś napiszę do gamigo że serwer nielegalny i odrazu wyłączą vps'a i adm będzie musiał zabulić :D

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

bo ja wiem w jakim panstwie mnie obchodzi tylko to zebym mogl pograc :D Bety nie bd , ps nikt nie zmusza cie do grania :)

To źle że nie wiesz bo od tego zalezy ile serwer bedzie stał.

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja na 777 gram gram podchodzi niemiec otwiera zemnia handel daje mi 100kk poszedl :D

i tak stałem sie milionerem na malym lvl xxD

1375732994-U592769.png I Love Bao Bao + Miyoshi Jest Słodka ! :>

___________________________|______________________________|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...