Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dyskusja]Sk ocelote

destroyer09

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up Nie :)

Tylko pod nosem powiedział sobie "finally" :)

Mam nadzieję, że wiesz co to znaczy i nie muszę Ci tłumaczyć

Opublikowano

Wyjdź z brązu kurw*sie najpierw a potem mów komuś z diamentu że nie umie grać. Pewnie więcej świata zwiedził już dzięki tej grze niż Ty zwiedzisz w przeciągu swojego życie o.O. Zrób tak, aby 20.000 osób chciało Cię oglądać. Wątpie że coś z w/w by Ci się udało

peace.

Kurwa przestan... Sam jestes w Silverze. Silver=Bronze wiec japa. Mam kolege ktory gra w Brązie 1 i ogarnia bardziej niż kolega z Silvera I -.-

Ocelote kiedyś był lepszy teraz tak jakby to nie jego sezon

Opublikowano

YOLO - You Only Love Ocelote

Śmieją się z Ocelota, bo nie rozumieją, czym dla niego jest LoL. Właśnie w dzisiejszym meczu vs Fnatic zagrał wyśmienicie, świetna farma, dobrze współpracował w teamfightach.

Sk od nie dawna grało gównianie, dużo przegrywali przez jeden duży błąd (np. robienie barona i przegranie na nim tf 0-5). Może w końcu zobaczyli co źle robili i moje ukochane Sk powróci to gry!

fb.com/myrodj

Opublikowano

A tam gadacie, że ocelote słaby a porównując go do tych all midderów to i tak jest w czołówce bo przecież jego team znajduje się w lcs, co oznacza, że muszą oni jednak ogarniać...

BTW. Ocelote dzisiaj niewyobrażalną farmę wyciągnął tą orianną w meczu vs fnatic.

Opublikowano

w S2 był dobry, w S3 chyba nie może się za bardzo odnaleźć po tych zmianach i mu po prostu nie idzie w tym sezonie. To jest jak z sportowcem, jest czas kiedy "błyszczy'' a potem okres kiedy na jego temat cisza...

Opublikowano

przeciez oce to jeden z topowych graczy! nie bez powodu gra w SK gaming i lcsach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...