Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dyskusja]Sk ocelote

destroyer09

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Emmm ja widzę tylko, jak każdy go wyzywa od najgorszych albo, że zaczął gorzej grać.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Ocelote jest jednym z topowych graczy, moze ma po prostu gorszy okres. Ale jest swietny moim zdaniem, super streamy ma mozna sie posmiac itd ;) GRa tez nie najgorzej ale jak mowie ostatnio ma slabszy okres.

Opublikowano

Przecież on ssie.

Kiedyś może i grał dobrze, ale zjawili się młodsi i lepsi gracze, to już nie jego sezon.

Teraz PL > Ocelote, m.in. przez swój styl gry, umiejętność dostosowania się do teamu, humor oraz ogólny skill.

Opublikowano

Nie rozumiem jak można się jarać typem z niebieskim szalikiem. Normalny gracz, a chcę wam przypomnieć, że LoL to też jest gra drużynowa i wszystko zależy od tego jaki masz team. Założę się, że on jak by miał ze 3 feederów w drużynie nie wygrałby gry z równie doświadczonym graczem jak on.

1373794396-U336505.png

Opublikowano

"On ssie"

~ Bronze II

Mój ulubiony streamer, gra dobrze. Raz ma lepszy dzień, raz gorszy. Świetny humor, dobra muzyka, nie nudzą się jego streamy jak np. Entenzwerga który nic nie mówi o.O

The Best :D

Opublikowano

Ocelote BYŁ jednym z najlepszych midderów EU ale w summer LCS'ach nie idzie mu aż tak dobrze. Nie zmienia to faktu że nadal dużo osób go lubi, fajne, ciekawe, śmieszne streamy i ciekawy styl gry ale ma jednak jakiś problem z lepszą grą ostatnio.

Opublikowano

Wypalił się, gra chujowo od sezonu 3...

Ale co do tematu:

przecież oni się nim nie jarają... gdzie nie wejdę (nie mówiąc o cancerous twitch chat) to widze "bronzelote" "cryalote" itp ;d

Ale to nie zmienia faktu ze na streamie nadal ma te 20k widzow i duzo kaski trzepie

Lubie go ogladac, jego i Crs VoyBoy'a ale fakt faktem gra ostatnio gorzej niz niektore platyny w eune :).

Co nie zmienia faktu ze ma skilla :)

sstwc.jpg

Opublikowano

Ludzie go lubią bo na swoich "strimach" drze jape jak popierdolony, i nie bierze tej gry na poważnie. ;c

Ale tak czy tak grać umie.

Opublikowano

Team SK powoli się wali nic nie grają ostaniami czasy teraz przegrali z LEMONIADAMI XDDD

Opublikowano

Ludzie go lubią bo na swoich "strimach" drze jape jak popierdolony, i nie bierze tej gry na poważnie. ;c

Ale tak czy tak grać umie.

Wyjdź z brązu kurw*sie najpierw a potem mów komuś z diamentu że nie umie grać. Pewnie więcej świata zwiedził już dzięki tej grze niż Ty zwiedzisz w przeciągu swojego życie o.O. Zrób tak, aby 20.000 osób chciało Cię oglądać. Wątpie że coś z w/w by Ci się udało

peace.

Opublikowano

SK Ocelote jest najlepszym graczem w lola tyle z mojej strony jak macie cos od niego to macie do mnie ....

Froggen ogra go nogami z zamkniętymi oczyma.

Bo ma swój charakterek, grać też potrafi, każdemu czasem nie wychodzi.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

SK Ocelote jest najlepszym graczem w lola tyle z mojej strony jak macie cos od niego to macie do mnie ....

Boję się typa z pedałem w avatarze. Jak lubisz ocelote'a to widać że ciągnie swój do swego.

Wyjdź z brązu kurw*sie najpierw a potem mów komuś z diamentu że nie umie grać. Pewnie więcej świata zwiedził już dzięki tej grze niż Ty zwiedzisz w przeciągu swojego życie o.O. Zrób tak, aby 20.000 osób chciało Cię oglądać. Wątpie że coś z w/w by Ci się udało

peace.

Widać że jesteś fanboyem Ocelota, i to dużym....

Ja jestem obecnie Gold IV a pisze że Ocelote gra chujowo, też mi powiesz żebym najpierw wyszedł z golda a potem mówił że on jest chujowy? Ok, mów sobie. Problem tutaj że ja obserwuje scene e-sportową od dawien dawna ze szczególną uwagą na League of Legends, Ocelote miał swoje 5 minut kariery w s2, grał dobrze i był wszędzie, na reklamach,trailerach,stronach - wszędzie. Ocelote się wypalił... Froggen/Alex/xPeke orają go jak chcą.

Opublikowano

peace.

Człowieku, on napisał "Ale tak czy tak grać UMIE.". Nic nie pisał, że Ocelote nie umie grać...

@top

Ja tam lubię ocelota. Nie gra źle, ale ma fajne streamy, zawsze się śmieję. ;)

1389638202-U295319.png

Opublikowano

EXPECTO PATRONUM!!! AVADA KADAVRA IDŹ PRECZ PEDALSKI AVATARZE !!

@top

Ocelote gra gorzej ale i tak jest się czym jarać .. Na streamach ma niezłe odpały :D

lucyfergif.gif

Opublikowano

Śmieszne streamy ? steall barona z ulta lux hahaha ale śmieszne ..

phantoml0rd to jest śmiech a nie jakieś tam oceloty... steall barona z najsłabszego skilla na mf'ce ?

Opublikowano

Po dzisiejszym meczu Fnatic vs SK Gaming potwierdzam moje przekonania. Ocelot dalej jest w formie, kto widział ten mecz ten pewnie wie dlaczego.

Nie wiem jak to robi że koło 18 minuty już ponad 250 farmy. Polecam obejrzeć powtórki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...