Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja Co waszym zdaniem powinno się znaleźć w warrock'u.

Fr4yta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ojojo, dyskusja, która nie zna granic :D

Lecz temat w którym można użyć wyobraźni :D

Moim zdaniem niewyobrażalnym mógłby się znaleźć o wiele lepszy anty cheat, który nie puścił by żadnego hackera :O
Hmm, na pewno mogliby dodać kreatora postaci, zmiana wyglądu klas postaci.
1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Moim zdaniem, nie powinni dodawać systemu asyst. Wyobraź sobie prawdziwą wojnę... Kto zabił, tego chwała, nie?

To nie League of Legends itp.

System Only Sniper jest dobrym pomysłem, możnaby posunąć się w kierunku pomysłu InfinityWar i zrobić mapkę "Two Bridges", w tym stylu w senie.

Jestem także, za dodaniem nowej mapy 1v1 :)

Opublikowano

Jak dla mnie to mogliby zrobic porzadnego antyhacka (wrpsp moglo a nexon nie moze?..), dodac system pojedynkow 1v1 i 4v4. Np raz na tydzien najlepszy gracz/team dostawalby jakas nagrode. Mogliby pojsc w slady wrpsp i zrobic bronie z bardziej rzeczywistym dmg bo to co jest teraz to masakra (gosciu z calym magazynkiem k1 mi ucieka). Zamiast 5 obecnych postaci tworzenie jednej i rozwijanie jej.

Pomyslow jest duzo i kazdy ma cos w glowie. Zapewne bedziebich tyle ze mozna by stworzyc na ich podstawie niejedna gre ^^

Opublikowano

Jak dla mnie to mogliby zrobic porzadnego antyhacka (wrpsp moglo a nexon nie moze?..), dodac system pojedynkow 1v1 i 4v4. Np raz na tydzien najlepszy gracz/team dostawalby jakas nagrode. Mogliby pojsc w slady wrpsp i zrobic bronie z bardziej rzeczywistym dmg bo to co jest teraz to masakra (gosciu z calym magazynkiem k1 mi ucieka). Zamiast 5 obecnych postaci tworzenie jednej i rozwijanie jej.

Pomyslow jest duzo i kazdy ma cos w glowie. Zapewne bedziebich tyle ze mozna by stworzyc na ich podstawie niejedna gre ^^

nexon nie moze bo zarabia na tym ze ktos kto uzywa hackow kupi premke jakies paczki z broniami i dostanie bana zapewne po jakims czasie wroci i znowu kupi premke..i kreci sie petelka.. Co do poprawienia dmg broni zgodze sie z toba ale czy gral miala by sens jesli jak by gracze ovc grali na po prawionym dmg i ovc.. i tak juz jest ciezko bo z dobrym prockiem+ ovc koles robi tb 8vs8 jednym magazynkiem wiec cos jest nie halo...

@Topic Co by mogli dodac dobre pytanie hm.. Zmienic adminow bo jestem pewny ze jeden badz tez dwoch robia cheaty do wr i zarabiaja na tym....

@down ovc nie tylko daje Ci szybko strzelnosc panie profesorze.., szybciej biegasz szybciej wszystko robisz...

a plus zmieniony dmg to dla mnie by gra nie miala sensu..

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Mogli by dodać to co jest w prawie wszystkich tego typu grach czyli dodatki które można kupić do każdej broni np. tłumik itp.

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

nexon nie moze bo zarabia na tym ze ktos kto uzywa hackow kupi premke jakies paczki z broniami i dostanie bana zapewne po jakims czasie wroci i znowu kupi premke..i kreci sie petelka.. Co do poprawienia dmg broni zgodze sie z toba ale czy gral miala by sens jesli jak by gracze ovc grali na po prawionym dmg i ovc.. i tak juz jest ciezko bo z dobrym prockiem+ ovc koles robi tb 8vs8 jednym magazynkiem wiec cos jest nie halo...

@Topic Co by mogli dodac dobre pytanie hm.. Zmienic adminow bo jestem pewny ze jeden badz tez dwoch robia cheaty do wr i zarabiaja na tym....

ovc nie ma nic do dmg broni. Gracze z przecietnymi komputerami strzelaja wolniej niz oni bo predkos broni to tak naprawde opoznienie z jakim wylatuja pociski. Im wolniejszy komp tym do tego normalnego opoznienia dochodzi opoznienie komputera. Jesli podkrecisz procesor to zredukujesz to opoznienie (komputerowe) i bron niby strzela szybciej ale tak naprawde strzela tak jak powinna czyli z tym swoim (ustawionym) opoznieniem. Dmg jest nietykane bo kazdy pocisk zabiera dana ilosc hp w zalezonsci od tego gdzie trafi. Wiec w niedalekiej przyszlosci gdzie komputery beda juz ultraszybkie ovc tak naprawde nic nie da bo bron szybciej nie wystrzeli niz ma to ustawione.

Topic:

Dopoki nie zaczna myslec o graczach i nie wprowadza powaznego antyhacka to zadna inna zmiana nie ma sensu bo ktos to w koncu przechyli na wlasna korzysc. Beda pojedynki 1v1 to beda hacki. Bez sensu.

i3turbo

Nie napisalem za daje tylko szybkostrzelnosc (wlasciwie to jej nie daje tylko zmniejsza opoznienie strzalow). Owszem, biegasz tez szybciej. Po prostu wykonujesz czynnosci niby szybciej niz normalny gracz. Ale jesli ktos gra na i7 a jego przeciwnikiem bedzie przedwojenny komputer to oczywiste ze dla niego bedzie biegal szybciej bez zadnego ovc itp. I odwrotnie: gdybym ja (core 2 duo) podkrecil swojego procka i gral z np i7 to on by tego praktycznie nie zauwazyl.

Opublikowano

Powinni dodać tak jak w Combat Armsie możliwość dokupienia celownika, tłumika, rodzaje naboi (silniejsze, słabsze oczywiście też do kupienia) i zrzucanie bomb z samolotów. ;)

#Edit 600 post! :D

1398347001-U399156.png

Opublikowano

Moim zdanie tryb taki jak np 2vs2 ,3vs3 , only colt ,only sniper , ze by poprawili HS ;) , dodali do broni ulepszenia np dokupic większy magazynek itp (celowniki,).

Że by był lepszy silnik graficzny :P

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Moim zdaniem powinni dodać celownik mechaniczny taki jak jest w "Call of Duty" lub w innych grach tego typu, kreator postaci, żeby można było robić postać pod własne upodobanie, tłumiki, celowniki laserowe i zmienić tego "HS" bo jest do niczego.

Opublikowano

Jak dla mnie to urozmaicenie gry wprowadzając nową postać.

Dodanie trybów gry np. solowej kampanii Czyli coś dla tych co nie chcą grać on-line lub z przyjaciółmi.

Chodziłoby np. o to by w wyznaczonej grupie wykonywać misje fabularne oraz stawiać czoła wyzwaniom.

Kampanie można by było rozgrywać na obecnych mapach mając do wykonania misje. Za to Lv itd.

Opublikowano

Jak dla mnie to powinni dodać nowy silnik graficzny aby ten warrock wyglądał troszkę lepiej bo jednak w tej kwestii to jest troszkę
zacofany.Nowy silnik graficzny to jest to co powinni dodać o ile
przyjemniej by się grało jak by grafika była taka lub podobna do bf3
albo chociaż far crya 2 ;) pozdro :P

Opublikowano

Od siebie dodam, że nowe tryby zostały dodane typy gra jako zombie, deathill itd.

Mapy dodają, jutro dojdą 2 nowe mapy a więcej znajdziesz tu:http://www.mpcforum.pl/topic/974024-marathon-with-war-rock/

@Top

Mogli by dodać FAMASY w item shopie :O:D

Tak wiem ale coś nowego świeżego a nie ściągnięte z Combat Arms.

@TOP

Na dodatek jeszcze dodam żeby mogli stworzyć nową ciekawą broń do gry z np gry stalkera.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Tak wiem ale coś nowego świeżego a nie ściągnięte z Combat Arms.

@TOP

Na dodatek jeszcze dodam żeby mogli stworzyć nową ciekawą broń do gry z np gry stalkera.

Mapy nie są ściągnięte z Combat Arms gdy produkuje je DE i wprowadza do War Rock Korean i wszystko to nexon dystrbutuje w europie z opóźnieniami :D

Poza tym tak mówisz, lepiej jakaś broń świeża a nie ze stalkera.

@Top

Mogliby dodać system płatności PayPal :D

eot. xD

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Mapy nie są ściągnięte z Combat Arms gdy produkuje je DE i wprowadza do War Rock Korean i wszystko to nexon dystrbutuje w europie z opóźnieniami :D

Poza tym tak mówisz, lepiej jakaś broń świeża a nie ze stalkera.

@Top

Mogliby dodać system płatności PayPal :D

eot. xD

jest już taki system:

1374604161-U845087.png

@ Topic

Mogli by dodac inne pociski, opcje stworzenia własnej postaci i anty-cheata ale wiadomo...

320551442138510845087.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...