Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POKECRAFT [mod Pokécube][Launcher][24/7][sport w minecraft][arena splef/poekmon/PvP][250 nowych mobów][nowe rudy i rośliny][poszukuje adminów]

KlaKier23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trzeba być za przeproszeniem tempy aby tego nie rozumieć, widocznie konkurencja bo nawet zapewne nie wbił na serwer, a prezka nie robiona w 1 minute samo wypisanie informacji zajmuje 10minut zrobienie grafiki około 30minut zebranie zdjęć 20minut to już widzę jaka 1minuta :> , A to nie wszystko tempy fiucie

Twój ryj wygląda jak gówno i skończ tutaj się wypisywać cholerny chejterze.

za obrazę jest ban, będę się tutaj wypisywać bo mogę :)

Widocznie nie zauważyłeś grafiki, no cóż, widocznie masz albo słabą przeglądarkę albo słabe łącze.

ja tam grafik nie widzę.
#/down ja tam grafiki w tym linku nie widzę, a sprawdzałem na 3 przeglądarkach :)

http://scr.hu/0for/618nu

http://scr.hu/0for/4yxd8
Opublikowano

Zapraszam na serwer

kazdy kto znajdzie buga który utrudnia gre albo ją ułatwia ( kopiowanie itemów nie mozliwosc craftowania niektórych przedmiotów itd ...) dostanie Vipa na 3 dni przy oficjalnym starcie serwera

osoba która najwwiecej od dnia dzisiejszego bedzie grala na beta testach dostanie vipa na 7dni przy oficjalnym starcie oraz range TESTER (bedzie miała dostep do paru przydatnych komend)

Za niedlugo koniec z Testami iprzechodzimy na dedyka !!!

A kalesony kurwa

Opublikowano

o wlasnie niestety malo osob gra na betatestach a potem przy starcie moga bec jakies bugi ... wiec troche sami sobie szkodicie :P

A kalesony kurwa

Opublikowano

Spoko serwer, nie ma lagow i fajny ten modzik z Pokemonami :D

Tyko malo ludzi ;\ Wbijajcie ludzie bo naprawde super serwer !!

Opublikowano

No premium a graczy odstrasza raczej fakt że to beta testy no ale najpierw wszyscy krzyczą o bety a później nikt nie gra a szkoda bo zwykli gracze pomagają własnie powykrywać różne bugi a nie chce by serwer po 2 dniach był wylaczany z powodu wszelkiego radzaju bledow i niedopracowan

A kalesony kurwa

Opublikowano

zal ja mam jakis internal error pomocy :C

Jeśli czytasz tę sygnaturę to uświadom sobie, że jeśli czytasz to z prawą reką na myszce oznacza to, że jeśli balon pęka to twoim starym pękło coś innego dlatego tak powstałeś. Jeśli to przeczytałeś wiesz już co zostawić pod moim komentarzem.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Szchachcic

Jeśli czytasz tę sygnaturę to uświadom sobie, że jeśli czytasz to z prawą reką na myszce oznacza to, że jeśli balon pęka to twoim starym pękło coś innego dlatego tak powstałeś. Jeśli to przeczytałeś wiesz już co zostawić pod moim komentarzem.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

@up mam premium...

1377863814-U611928.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...