Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POKECRAFT [mod Pokécube][Launcher][24/7][sport w minecraft][arena splef/poekmon/PvP][250 nowych mobów][nowe rudy i rośliny][poszukuje adminów]

KlaKier23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cofka byłka? przecież w tym temacie było kilka postów...

Będzie dobry serwer szczególnie że mod który ma klakier umożliwia dynamiczną walkę między pokemonami a nie tak jak na innych serwerach z pokemonami gdzie walka jest turowa i każdy może was zabić podczas niej...

Opublikowano

W końcu myślałem że będzie tak"Projekt został wycofany z powodu nachalności użytkowników "Mpc forum?" " Jednak myliłem się ciesze się że serwer w końcu będzie tak poza

naprawiony jest ten bug z opóźnionym eq bo było coś takiego że eq które zdobyłeś pojawiało sie dopiero po jakimś czasie jak więc z tym jest? :P

niewiem co było ale ja przepisze swój post xD bo dalej nie dostałem odpowiedzi na niego ps. serwer zapowiada sie zajebiści*

Opublikowano

Strat przesunięty na 16.00, klakier nie może odpisać bo zbanowali go i dopiero wieczorem będzie mógł, dostał warna za kilka tematów publikacji, niestety to nie jego wina, gdy zakładał temat wyskakiwał mu błąd i klikał po kilka razy załóż i dalej myślał że tematu nie założyło a tu mu kilka walnęło, cierpliwości ludzie, ostatnie poprawki i serwer startuje.

edit:

klakier dodatkowo przeprasza wszystkich czekających za zaistniałą sytuację

Opublikowano

1. Na jaką to wersję?
2. Czy trzeba to ściągać?
3. Jeżeli to na wersję 1.6, to mógłby ktoś dać Launcher do 1.6, tylko nie Minecraft Zyczu? :)

Serwer ogółem wydaję mi się super (przepraszam za pytanie ,,Czy trzeba ściągać'', logiczne, są tu modyfikacje). Gdy spojrzałam pierwszy raz, myślałam ,,Ee tam, zapewne kolejny durny serwer, na który wejdę i zaraz wyjdę''. Myliłam się.
Serwer zawiera jak widzę dużo rozrywki, które zabijają nudę.

Pytanie poboczne 1. Serwer kiedyś już wystartował?
Pytanie poboczne 2. Znalazłam kiedyś serwer z pokemonami też. Ale na nim, na mapce było zaledwie kilka tych pokemonów. I tylko kilka osób na serwerze mogło je mieć, czyli Ci pierwsi. Czy tutaj jest tak samo, czy każdy ma szansę na zdobycie Pokemona?

Pytanie poboczne 3. Czy IP dasz w tym temacie, czy w innym? Jeżeli w innym to podaj linka jak coś w jakim podałeś, bo zanim znajdę, to długo się zejdzie.

Krótko mówiąc, oczekuje na start. POWODZENIA ! ;)

Opublikowano

Nie będzie paczki, będzie launcher którzy tworzy osoby plik. Więc możecie jednocześnie grać na wersji podstawowej 1.6.2 oraz na wersji Pokecraft czyli 1.5.2, jest to spowodowany tym iż mod który używa klakier na pokemony nie wydał jeszcze aktualizacji. Lecz tak jak wcześniej wspomniałem nie będzie wam to przeszkadzać bo launcher tworzy osobny plik i tam umieszcza pliki z modami potrzebnymi do zagrania.

Opublikowano

Rybeusz znowu ty :) Jestem z serwera o Sao, ale ok lepiej pisze na temat, a więc czekam na serwer (na te pliki)

PS.: Już dawno wybiła 13

Proszę kogoś z administracji o obniżeniu mi tych kilka % ^.^

Tak bardzo się staram : >

454a5886f91016240dd3363a9e601117.jpg

Opublikowano

Skoro nie potraficie zauważyć pewnego mojego postu to go zacytuję:

Strat przesunięty na 16.00, klakier nie może odpisać bo zbanowali go i dopiero wieczorem będzie mógł, dostał warna za kilka tematów publikacji, niestety to nie jego wina, gdy zakładał temat wyskakiwał mu błąd i klikał po kilka razy załóż i dalej myślał że tematu nie założyło a tu mu kilka walnęło, cierpliwości ludzie, ostatnie poprawki i serwer startuje.

edit:

klakier dodatkowo przeprasza wszystkich czekających za zaistniałą sytuację

Szymciox12, ja w ten serwer się nie mieszałem i mieszać nie będę, klakier jest moim kuzynem i pomagam mu w pewnym sprawach ale serwer tworzył sam wiec jeśli masz jakieś obawy co do mnie to spokojnie :)

Opublikowano

Serwer wystartował!

Launcher tworzy wam osobny plik więc spokojnie możecie grać na 1.6.2 jak i na serwerze!

Są to BETA - TESTY więc proszę o wyrozumiałość bo bugi mają prawo występować.

Ważne!

1.Nie używać pokemonów na spawnie, bo je po prostu stracicie.

To nie jest błąd tylko zabezpieczenie.

Oto launcher:

https://dl.dropboxusercontent.com/u/94301323/PokeCraft/PokeCraft.jar

Skan:

https://dl.dropboxusercontent.com/u/94301323/Ashampoo_Snap_2013.07.14_14h55m58s_001_.png

Opublikowano

Wlasnie zarobilem 150zl dobry start przy serwerze ^^

Pitbull nie masz co :) Ty idź lepiej na tego niewypała Prime Underland :>

http://Nie działa mi avatar :<

Opublikowano

interesujące ale może odpowiesz na moje pytanie? z tej prezentacji nic się nie dowiedziałem -.-

nie polecam serwera. admin nie raczy odpowiedzieć na 1. proste pytanie. prezka robiona w 1 minute. nie polecam :)

Opublikowano

interesujące ale może odpowiesz na moje pytanie? z tej prezentacji nic się nie dowiedziałem -.-

Jeśli z tej prezentacji nic się nie dowiedziałeś to tym bardziej nie zrozumiesz mnie, bo prościej to się wytłumaczyć nie da...jak klakier będzie mógł pisać to Ci pomoże.

Opublikowano

zrobiliście małe faq. które wygląda jak gówno, daliście dll, skan i ip i jakiś konkurs wiedzy... i co ja mam się z tego dowiedzieć? może byście dali ss'y z mapy, opis serwera czy cokolwiek...

Opublikowano

nie polecam serwera. admin nie raczy odpowiedzieć na 1. proste pytanie. prezka robiona w 1 minute. nie polecam :)

Trzeba być za przeproszeniem tempy aby tego nie rozumieć, widocznie konkurencja bo nawet zapewne nie wbił na serwer, a prezka nie robiona w 1 minute samo wypisanie informacji zajmuje 10minut zrobienie grafiki około 30minut zebranie zdjęć 20minut to już widzę jaka 1minuta :> , A to nie wszystko tempy fiucie

Twój ryj wygląda jak gówno i skończ tutaj się wypisywać cholerny chejterze.

http://Nie działa mi avatar :<

Opublikowano

zrobiliście małe faq. które wygląda jak gówno, daliście dll, skan i ip i jakiś konkurs wiedzy... i co ja mam się z tego dowiedzieć? może byście dali ss'y z mapy, opis serwera czy cokolwiek...

Widocznie nie zauważyłeś grafiki, no cóż, widocznie masz albo słabą przeglądarkę albo słabe łącze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...