Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] PP po warnie

Thervel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Urka która miała pójść na ulepszenie dronów poszła na PP. Przynajmniej w 30 sekund odrobiłem marne 13PP. Żeby to była tylko jednorazowa akcja BP z tym masowym karaniem graczy. Którzy oczywiście uczciwie zbierali uri i Pd :P

oiph.png

Opublikowano

Urka która miała pójść na ulepszenie dronów poszła na PP. Przynajmniej w 30 sekund odrobiłem marne 13PP. Żeby to była tylko jednorazowa akcja BP z tym masowym karaniem graczy. Którzy oczywiście uczciwie zbierali uri i Pd :P

Tu cię zmartwię, to nie była jednorazowa akcja, teraz takie akcje będą często co spowoduje że ludzie zaczną przestać bocić ( nie wszyscy ) i BP dokona swego.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Moje 2 FL4 dużo nie straciły i 34 PP

Szkoda mi kumpla z klanu bocił potem przestał , robił ciągle grupowe nabil full LF4 i 1,5 mln uri i warn PP odrobi za ta urke ale ulepszenia to juz lipa

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Co do urki to się zgodzę a doświadczeniem i poważaniem się nie gra więc większego znaczenia nie ma - tyle że fajnie ranking wygląda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...