Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] PP po warnie

Thervel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myslicie czy odrazu teraz wytne bana jak ustawie bota po tym nieszczesnym warnie?bez PP w zasadzie nie chce mi sie grac a klepac teraz urki na profil to masakra.

Opublikowano

pewnie będą wiedziesz ,że dostałeś warana to będą cie sprawdzać :D

jak masz dobre konto to sprzedaj albo graj bez bota

Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz

bf4-logo-retina_12.png?v=1405727469460rc

Opublikowano

kurde bym postawil ale troszke szkoda mi mojego konta a na kryskach dwa lata spedzic zeby pp uzbierac to troszke zwala

Opublikowano

Radzę trochę poczekać. Pobij sobie troszkę ręcznie te kryśki. Albo poleć sobie nie palladium i zbieraj z petem. Zrobisz sobie kilka zet i będzie jakoś. Teraz nie wiadomo jak to będzie. Trzeba czekać.

Opublikowano

ma ktos jakies niepotrzebne konto z tym warnem?moze zrobimy jakis test na botku

Nie prosimy o konta na forum ;)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

nie prosze o konto tylko prosze o to ze jak ktos ma konto po warnie to niech taki test zrobi i napisze np po 24 h co i jak

Opublikowano

latalem po 3-4 na pl1, juz latal jeden palant na bocie ^^ 8 irkow +apis+zeus wszystko full havock, haha xD sam stracilem 30 pp -.- odrobilem 5 ale to gowno daje... odpalam bota co bedzie to bedzie i tak juz sram na ten serwer DO, poczekam sobie spokojnie na jakiegos dobrego priva ( nie koniecznie pod PvP) ;)

w zycie weszlo nowe okreslenie ABP - Anty BugPoint

Obgadują w ogóle nie znając osoby - śmieszne.

Opublikowano

47 PP poszło się j..ć ale to nie jest najgorsze BP pokazało że może z kontem zrobić co chce. Odrobisz te PP a oni i tak zrobią co chcą to nie ma sensu. PS Nie wszyscy dostali bana (a latali na kbot i OS).

Opublikowano

3-4 moje od 2h jade na i bocie :] jeszcze bana nie dostalem jak dostane to wam napisze czy to tylko wyzerowanie pp i frajerski warn czy big boint cos zaczyna ogarniac,pozdrawiam

Opublikowano

3-4 moje od 2h jade na i bocie :] jeszcze bana nie dostalem jak dostane to wam napisze czy to tylko wyzerowanie pp i frajerski warn czy big boint cos zaczyna ogarniac,pozdrawiam

Przecież już jest wiadome że BP zresetował bociarzom profil pilota do 0 i usunął ulepszenia z lf4 i bo2. Więc nie ma co ryzykować już wiemy co i jak :)

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

BigPoint zaczyna się ogarniać...Nie rozumiecie, że teraz była fala warnów, a za tydzień jak boty znów się obudzą to posypią się permy ?

Czekają aż ludzie znowu zaczną bocić i wtedy się nie dziwcie jak stracicie konta.

Opublikowano

Kto dostał bana na 72 godz poszły pp i ulepszenia LF4 i bo2 nie warto grać bo wbijać pp i znowu ulepszać

Pewnie dużo graczy skończy z grą

Pomogłem daj Like <3

Opublikowano

wole chyba bana wyrwac jak siedziec rok na cubikach zeby pp odrobic

Nie szkoda Ci konta? Ja już bym wolał sprzedać to konto lub nawet od czasu do czasu pobić te kubiki niż wydawać je na straty nie mając z tego nic...

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Jasne ze bedzie mi szkoda ale chyba bardziej mi szkoda jak widze moj statek jak wali cienkimi:p

No to sprzedaj konto i miej chociaż jakiś tam niewielki zwrot wkładu z konta.

Temat zamieniam w dyskusję ;)

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

ehhh fajnie ze masz wkacje przynajmnie masz dwa miesiace wolne od kocówy,ogarnij najpierw co jest pisane a potem pisz takie bzdety,

W zasadzie to mam dwa konta jedno mojego ziomka co juz nie gra sa praktycznie takie same.

Na jednym bede bocil dalej jak wylapie bana to napisze,moim zdaniem ten warn jest jednorazowy i perm poleci za dwa lata.

Po zatym to tylko gra jesli wylapie perma to sie nie zabije zycie leci dalej tylko nie bede mial juz fulki,pamietajcie nie wazne bot czy nie bot to tylko gra i nie ma co sie tak rozczulać nad statkiem który tak naprawde nie istnieje:]'

Pozdrawia

PS- panie Byku Z plastiku to jest dyskusja to proponowal bym sie wlaczyc jakim inteligentnym tekstem a nie taki slabym pojazdem

Opublikowano

Po raz pierwszy BP się wzieło do roboty i gratuluję, szkoda że tak późno. Zdecydowanie jak by to zrobili wcześniej wyszło by to grze na dobre.

Opublikowano

Po raz pierwszy BP się wzieło do roboty i gratuluję, szkoda że tak późno. Zdecydowanie jak by to zrobili wcześniej wyszło by to grze na dobre.

Strata PP i ulepszeń to jeszcze nie jakaś tragedia. Ja prawie PP już odrobiłem tylko sepromu na przydzielenie brak :D czyli mnie to jakoś bardzo nie zabolało i myślę że innych faktycznie bocących też nie

Opublikowano

ja tak samo siedze juz na 3-4 :] zaraz profil odrobie.

a to ze BG cos zaczeli robic to spoko tylko szkoda ze takim kosztem ja np mialem pecha cigle latalem solo od 2-ch dni na i bocie i prosze taka niespodzianka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...