Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]ArisiaMt2.pl

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Denerwują mnie Hwangi, obrzydły mi.. Mówicie coś o 2005r że tam Koń, boj i militar.
Eh.. Hwangi były dużo wcześniej :D (dobra metek w 2k7 powstał, wiem)
Max 127lv, a GM ma 250lv, tylko mi to się rzuciło w oczy?

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Denerwują mnie Hwangi, obrzydły mi.. Mówicie coś o 2005r że tam Koń, boj i militar.

Eh.. Hwangi były dużo wcześniej :D (dobra metek w 2k7 powstał, wiem)

Max 127lv, a GM ma 250lv, tylko mi to się rzuciło w oczy?

Mnie tez hwangi brzydza ogolnie :D

GM ma 250 pewnie dlatego ze jeszcze nie zminili lv? A to sie zmienia w minute :P

Opublikowano

Wbiłbym na server jeżeli :

- ostatni set broni będzie zastąpiony innymi bo te już są nudne na każdym servie

- zrobicie normalny NPC handlarz zbroją który będzie miał fmsy łuki na 65 itp ( to podstawa na DEDYKU)

To jest server medium dlatego chcę takich zmian. Jeżeli macie mieszać z hardem to bedzie miało osób.

Kolejne pytanie:

Ile kosztują zmianki 1-5 bonów

c2br.jpg

Opublikowano

Wbiłbym na server jeżeli :

- ostatni set broni będzie zastąpiony innymi bo te już są nudne na każdym servie

- zrobicie normalny NPC handlarz zbroją który będzie miał fmsy łuki na 65 itp ( to podstawa na DEDYKU)

To jest server medium dlatego chcę takich zmian. Jeżeli macie mieszać z hardem to bedzie miało osób.

Kolejne pytanie:

Ile kosztują zmianki 1-5 bonów

Moze i tak ale niech beda te bronie xD

Nie wiem czy zrozumialem ale bronie 65 maja byc u NPC?

Opublikowano

No ale zobacz tego dennego handlarza brońmi bez fmsów ! To odstrasza ludzi i tyle. Skoro to medium to tak: Dodać eq na 30 lvl + eq na 65 do handlarzy i starczy a resztę możemy się męczyć.

c2br.jpg

Opublikowano

ref

ref

Ja sie Ciebie czlowku pytam czy Ty aby normalny jestes? Spamujesz wszedzie tymi prezentacjami.Kilka w publikacjach,kilka w zapowiedziach...Ref co 24h tak wg:-) Dziwie sie,ze global nie przyczepil sie do Ciebie.Do tego ta ort.Ile synku masz lat ? Top@ Nie zagram ze wzgledu na oklepany system ulepszen,hwangi troche mi sie przejadly.Z tego co wyzej pisali stawiasz gotowca w dodatku kradzionego.Moglbys wykazac sie czyms autorskim.Nazwa serwera nie przypadla mi do gustu.Rada na przyszlosc.Zamiast spamowac moglbys zrobic sygnaturki dla graczy :-) Pozdrawiam

Srij9JT.png

Opublikowano

No ale zobacz tego dennego handlarza brońmi bez fmsów ! To odstrasza ludzi i tyle. Skoro to medium to tak: Dodać eq na 30 lvl + eq na 65 do handlarzy i starczy a resztę możemy się męczyć.

Ale bez przesady ze na 65 xD nawet na niektorych eyes nie widzialem:P

Ja sie Ciebie czlowku pytam czy Ty aby normalny jestes? Spamujesz wszedzie tymi prezentacjami.Kilka w publikacjach,kilka w zapowiedziach...Ref co 24h tak wg:-) Dziwie sie,ze global nie przyczepil sie do Ciebie.Do tego ta ort.Ile synku masz lat ? Top@ Nie zagram ze wzgledu na oklepany system ulepszen,hwangi troche mi sie przejadly.Z tego co wyzej pisali stawiasz gotowca w dodatku kradzionego.Moglbys wykazac sie czyms autorskim.Nazwa serwera nie przypadla mi do gustu.Rada na przyszlosc.Zamiast spamowac moglbys zrobic sygnaturki dla graczy :-) Pozdrawiam

Sygnaturki są :P

noxia-1373706722.jpg

Opublikowano

Syf syf i jeszcze raz syf. Każdy serwer tego "pana" to syf. Upada po tygodniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...