Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]ArisiaMt2.pl

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Padnie jak każdy inny "zajebisty" projekt ;)

Ja mam pewność że nie padnie mam swoje ...... co do tego :) Polecam go jeszcze raz wszystkim the best admin :) Medium/Easy super a nie same typowe mediumy ^^.

44973787949231304450.gif

Opublikowano

Ta best admin tylko że nawet plików nie ogarnie swoich, chociaż mógłby pozmieniać to i owo a nie jakieś gotowce wgrywać. Moim zdaniem jest to po*yebane na dedyka coś takiego...

Serwera nie polecam i nie będę polecał...

Opublikowano

zagram tutaj na 100% :) znudzily mi sie juz te wszystkie serwery Hard ;)
tylko podajcie clienta do pobrania :)
i zmiencie system ulepszen broni 75 lvl ;/

Opublikowano

Dobrze usunięto 4 zbroje z systemu ulepszen :)

prosze zobaczyc jak to teraz wyglada :)

Musialas hwangi zostawic?? :D to najgorsze co jest moim zdaniem w metinie ale coz

Opublikowano

Prezka może za bardzo nie zachwyca, to serwer wydaje się być okey. Plusem jest Administracja (jednoosobowa...), która nie olewa graczy i jest otwarta na propozycje. Oby tak dalej. Zagram na pewno.

Postarajcie się o własnego TSa... ;)

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Pojeb*ane jest to że ktoś zarabia na czyjejś pracy. Zajeb*aliście pliki z innego serwera i tylko na gotowca odpalacie. Ambrozja, wy sie ośmieszacie serwer padnie po 1 dniu, na is nawet nie macie co liczyć bo nikt nic nie kupi. Wgl. uważajcie bo czasami takie serwery z gotowca to tylko wyłudzenie danych czyli loginy i hasła. Pzdr...

Opublikowano

Pojeb*ane jest to że ktoś zarabia na czyjejś pracy. Zajeb*aliście pliki z innego serwera i tylko na gotowca odpalacie. Ambrozja, wy sie ośmieszacie serwer padnie po 1 dniu, na is nawet nie macie co liczyć bo nikt nic nie kupi. Wgl. uważajcie bo czasami takie serwery z gotowca to tylko wyłudzenie danych czyli loginy i hasła. Pzdr...

Nikt nie każe Ci się tutaj udzielać skoro nie będziesz grać :) Napisałeś to raz - więcej nie trzeba. I nie możesz być przekonany do końca czy nikt nie będzie kupował itd itd. Takie pierdole*** wsadź sobie w majty ;) Wracam na stare śmieci ... pierwsza konkretna propozycja po roku przerwy :D

#JustTheWay

Opublikowano

Zapraszamy

Up to nie jest gotowiec

nawet wasza stronka to gotowiec ...

xxx

-- mod nie dawaj % , wiem ze to forum ale to na podtrzymanie mojej tezy

serwer robiony na Derinie , ciekawy jestem czy potraficie chociaż hasło zmienic do bazy danych ...

na 100% jest bug na petkach , bug na mapce 100lvl <3

ale wejde na serwer pobawie sie w bicie wszystkiego na 1 hita ;D oraz z max lvl w 1 dzien :>

PS. DLA LUDZI KTÓRZY UZYWAJĄ IS ... (debile zeby na takim serwie uzywać is ...)

JEZELI COŚ KUPUJECIE MUSICIE TO WYCIĄGNĄĆ Z IS I DOPIERO KUPIĆ KOLEJNĄ RZECZ , W INNYM WYPADKU DRUGA RZECZ ZASTAPI PIERWSZA ... ALE CO JA SIE BEDE PRUĆ chcecie tracić kase to traćcie ;D ja sądze ze nie warto :*

(TAKI BUG NA SKRYPCIE OD IS na tej stronce od is jest - wiem bo miałem na nim hamaka z kumplami graliśmy i sprawdziliśmy to) na szczęscie łatwo to naprawić <3

zobaczymy sie jutro

ciekawy jestem czy coś sami zrobiliście na tym serwie

SKĄD FMS I TRUTY ?

Opublikowano

up Czlowieku dawno naprawiony is zalatane wszystkie bugi zreszta zobaczysz :)

FMS dropi z bestów

truty z metków 90lv oraz z ripera; )

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Serwer ciekawe sie zapowiada. Widać, ze chłopaki sie postarali. Ja oczywiscie wbije na serwer i mam nadzieje, ze troche postoi.

Również mam nadzieje, ze TS3 własny sie ukaże :)

Pozdrawiam

Sygnaturk_aaxnprw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...