Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ryży.

Ryży człowiek  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wed?ug ciebie ry?y cz?owiek jest szpetny?

• Tak o fuuuuuj
      21
    • Nie to mnie podnieca
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Mówisz, żeby na to nie patrzeć, a sam oceniasz chłopaków w rurkach, że są zapewne "gejami"
Zresztą, tu nawet o kolor włosów nie chodzi, po prostu są fałszywi i strasznie głupi, pokazują przeważnie swą nie za ciekawą oraz niedojrzałą inteligencje ;)

Opublikowano

Mówisz, żeby na to nie patrzeć, a sam oceniasz chłopaków w rurkach, że są zapewne "gejami"

Bo znam czterech takich ode mnie ze szkoły i najchętniej to by ciapnęli się po dupach i chodzili kołem. Dlatego mam takie nastawienie do chudych miłośników rurek, wybaczcie.

Co do rudych, znam paru, większość taka że zabij i zakop, niemniej jeden jest na prawdę wporządku.

Opublikowano

Znam też osobę która jest ruda jest nawet moją rodziną i on nie jest jakiś wredny ani fałszywy jak wy to piszecie, i nie wiem czemu wszyscy piszą że rudzi są fałszywi to tylko kolor włosów, ale cóż takie czasy nastały.

Ludzie oceniają innych po tym czym nie powinni.

auJfJuu.jpg

Hardstyle < 3

Pomogłem daj like ; ))

Opublikowano

Przecież to są normalni ludzie tylko się urodzili rudzi z czego tu się śmiać to ja nie wiem ? to nie ich wina że się tacy urodzili

PS.Połowa ludzi to są farbowani ;>

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

No dobra kolor włosów może być, ale chodzi o zachowanie. To prawda, że są fałszywi znam paru i każdy jest chujem. Nie dość, że głupi to i fałszywy. Powiedz mu coś, pokaż esa i każdemu to powie chociaż powiedziałeś mu, żeby nic nie mówił.... Tempie takich ludzi. Takich do osobnego świata fałszywców trzeba wjebać.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jak Wy tak o rudych, to rudzi tak o Was. Wy mówicie, żeby ' jebać rudych ', a oni ' jebać białasów ' ? Wyuczacie się kurwa jakichś popierdolonych teorii i potem rozpowszechniacie.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

@up

Pewnie mówi osoba która nie zna, ani jednego rudego.
Każdy jest fałszywy i głupi, nie warto rozmawiać z takimi, a co dopiero zawierać z Nim jakąś głębszą znajomość, bo to co Oni robią to porażka. O kolor włosów się nawet nie rozchodzi, tylko o Nich ;)

Opublikowano

A co pewnie sam jesteś rudy i chcesz się dowiedzieć ?

@top

Normalny człowiek, nastała moda "jeb.. rudych" to wszystkie gimby - bez urazy, piszą że oni są głupi itd.

Popieram, tylko gimsbusy i jebane dzieci neo się wywyrzsząją, szkoda tylko, że czyimś kosztem. Nie każdy rudy musi być zły. Jak ja byłym rudy i napakowany to kurwa zaczepliłbyś mnie na ulicy i powiedział, że jestem pedałem, fałszerem, zjebem itd, wątpie.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Rudy to tylko kolor włosów. Zmieni kolor i już go będziecie mieli za normalnego...

Sami hejtujecie, a pewnie połowa z was jest ruda.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Koloru tak jak chorób sie nie wybiera, chłopcze :)

Nie ma to jak oceniac osoby po tym, jaki maja kolor włosów...to tak samo jak film po intro ;-)

Zrób mi Sygnature! :)

Jeżeli chcesz bym mógł Ci dalej pomóc w danym temacie, po prostu zacytuj mój post!

Opublikowano

Ja do rudych nic nie mam, może to dlatego, że nie utrzymuje z nimi kontaktu. :)

Opublikowano

Temat absurdalny. Nie powinno się oceniać nikogo po wyglądzie, ani tym bardziej obrażać i dokuczać mu z tego powodu. Nie powielajmy durnych stereotypów.

#don't care

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...