Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ryży.

Ryży człowiek  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wed?ug ciebie ry?y cz?owiek jest szpetny?

• Tak o fuuuuuj
      21
    • Nie to mnie podnieca
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o tych ludziach co są ryzi ? Według mnie u chłopaka to szpetnie wygląda rozciągnięte wary itd jak widzę jakiegoś to mnie aż dupa swędzi.

cd431a79eecc6b8f8a50972f1cc367d5.jpeg

edit: dodana ankieta

ps. rudzielce są fałszywe

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Rudym sie nie ufa. Tyle mam do powiedzenia, kiedyś to zrozumiecie...

Opublikowano

Fałszywi bardzo fałszywi. Podałabym tutaj linka do takiego zioma, który zarywa do jakiejś laski (rudy oczywiście) wmawia jej jaka to jest, etc. potem na jego ask`u zobaczysz 20 profili innych dziewczyn 'cześć kotku ;* ' albo coś takiego, a jak do niego sie przyczepisz, to robi z ciebie idiotke, pozdrowki <3

Opublikowano

A co pewnie sam jesteś rudy i chcesz się dowiedzieć ?

@top

Normalny człowiek, nastała moda "jeb.. rudych" to wszystkie gimby - bez urazy, piszą że oni są głupi itd.

Opublikowano

@Gamus

Znasz jakiegoś rudego ? To nie jest już nawet stereotyp, tylko czysta prawda. Znam wielu i każdy fałszywy, a na koniec robi z Ciebie jakąś wariatke, do tego jakieś dałny, co na chama próbują być fajni ;__;

Aż chyba dam wam tego linka, bo już nie moge XDDDD
TO NIE JEST REKLAMA ---> tak żeby ktoś sb przejrzał xD :

http://ask.fm/kamil98pretorian

Pozdrawiam <3

Opublikowano

żal mi was gimbusy. Oni nie wybierają sobie koloru włosów, debile -_-.

P.s nie nie chce bana

2d6tno4.png

BANNED :(( na 15 dni

Opublikowano

Znam 4 rude osoby.Każda z nich jest wredna,żadnemu z nich nie pożyczyłbym choćby złotówki,ani nie zaufał.Oczywiście chodzi o mężczyzn.

Opublikowano

Nie widzę nic złego w rudych a mam dwóch znajomych w którymi dobrze się dogaduje. Oni nic nie poradzą na to że urodzili się rudzi, trzeba z tym żyć.

Opublikowano

Nie widzę nic złego w rudych a mam dwóch znajomych w którymi dobrze się dogaduje. Oni nic nie poradzą na to że urodzili się rudzi, trzeba z tym żyć.

przefarbować włosy i ogarnąć emocje? Przestać być fałszywym i się ogarnąć ...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

jak widzę jakiegoś to mnie aż dupa swędzi.

To źle o Tobie świadczy, naprawdę.

@Top

Rudy, czerwony, pomarańczowy. Nikt sobie nie wybierał czy chce mieć piegi, czy chce mieć rude włosy i jakie usta będzie posiadał. Nie oceniajmy ludzi po okładkach, jedynie szczypiorki w rurkach to ciotexy, ale nie o tym mówimy. Ja jestem zielonookim wysokim brunetem z sylwetką (tylko ja mam taką) a drugi może być 50 razy większy i być rudy...i wtedy... idź na basen w czepku.

Zgubiłem się... głównie chodzi mi o to, że nie patrzcie na to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...