Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Osobny moderator

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuję wyodrębnić subforum fify tak aby posiadało przynajmniej jednego moderatora. Aktualnie zarządzają nim moderatorzy/kid moderatorzy którzy nie mają pojęcia o grze dając bezsensowne warny za posty, które dużo wnoszą do tematu i mogą pomóc użytkownikowi. Informacje, mody jak i sama wiedza na temat całej serii fifa jest tak obszerna, że może posiadać swój osobny dział i moderatora który ma chociaż jakieś pojecie na jej temat

mg7k04q.jpg

Opublikowano

To jak pisze bezsensowne posty to go raportuj. Bo to podchodzi pod spam.

I co mu po tym, że go zraportuje? dostanie te pare % potem sobie napisze poradniki z dupy wzięte i mu zdejmą -.-

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Tak, FIFA to dość duży dział, Więc przydał by się osobny Moderator ;)

Opublikowano

Nie wiem czy jest sens wyciągać całą Fifę i robić osobny dział, ale dodanie moderatora, który zna tę grę na wylot jako opiekuna nie będzie złym rozwiązaniem.

Opublikowano

Dział fify jest w moim dziale ale się wypowiem jednak.

Większość raportów z tego działu, jest z dupy wyjęta i konsekwencje zostaną wyciągnięte względem osoby. Która wysyłała raporty. Tak mowa o obecnym kid modzie... Ale reszta już zostanie tajemnicą.

Nie znam się na fifie, to się tam nie wypowiadam. Robię tam swoje tylko... Choć czasami mam ochotę połowę użytkowników z SP, zbanować na rok czasu... -_-

A jeśli chodzi o opiekuna. Zgodzę się na opiekuna, ale powiedzmy sobie szczerze... Nie ode mnie to zależy.

Opublikowano

nie obraził bym się gdyby administracja zgodziła się aby został opiekunem tego działu ;d

Z takim podejściem raczej go nie dostaniesz ;d

76561198001815076.png
Opublikowano

Na chwilę obecną mogę tylko obiecać, że przedyskutuje z kimś w najbliższym czasie sprawę. Lecz nie wiem kiedy to się stanie, ponieważ najbliższe dwa tygodnie, będę zajęty czymś innym.

Powiem tak... Zgodzę się nawet by Christiano został tym opiekunem, ale tak jak mówię. Dajcie mi czas...

Opublikowano

Ja także jestem na Tak i fajnie by było gdyby opiekunem został cristiano ^_^.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...