Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Reworki i skiny

Battlelet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc po krótce:

Sion - cały rework modelu postaci wraz ze splash artami i skinami + rework skilli + możliwa zmiana w historii postaci
Sivir - cały rework modelu postaci wraz ze splash artami i skinami +rework skilli + możliwa zmiana w historii postaci

Nadchodzą też zmiany w modelu dla:

Irelia - ma być bardziej "Ioańska"
Jarvan - ma być bardzieć "demaciański"
Morgana - stwierdzili że jej model jest słaby, zostaną wprowadzone zmiany do modelu.
Leona/Quinn/Caitlyn - tutaj wiem jedynie że zajmują się tymi paniami, nic więcej.

Wychodzą aż dwa skiny dla Skarnera

I UWAGA! RIOT OGŁOSIŁ IŻ PRACUJĄ NAD "Sunbathing Leona"! Niektórzy mogą pamiętać zapowiedzi tego skina z PAX z czasów S1. Jeden z idei na ten skin:

BGJ1t7UCAAArKf9.jpg+large.jpg

Diana - nadchodzi nowy skin, jak to wcześniej mówiłem ten ma nie być mroczny (czyżby coś w stylu Debonair Diana?)

Zyra - nadchodzi nowy skin, nic więcej nie wiem.

Rumble - nowy skin, stwierdzili że będą ciężko pracować nad nim aby wyglądał jak legendarny skin (ale legendarnym ma nie być).

Źródło(bo niektórzy narzekają że fake, fake od battleletów ;_; nigdy nie daje fake'ów ;x)

http://www.surrenderat20.net/2013/07/ironstylus-talks-more-on-visual-updates.html
Opublikowano

bardzo ciekawi mnie ten sion i rumble, zobaczymy co z nimi zrobią.

@up2

ta leona ma tylko 2 palce u nóg o.OxD

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Wreszcie coś zrobią z sivir, najgorszy adc w obecnej mecie. Sion jest mało grywalny ale jest dobry, niepotrzebny rework. Sejuani dopiero co zmieniali i znowu kolejna zmiana, też złe. Jestem ciekaw co zmienią w TF'ie i Ashe, cóż, tylko czekac na następne patche.

Opublikowano

Wreszcie coś zrobią z sivir, najgorszy adc w obecnej mecie. Sion jest mało grywalny ale jest dobry, niepotrzebny rework. Sejuani dopiero co zmieniali i znowu kolejna zmiana, też złe. Jestem ciekaw co zmienią w TF'ie i Ashe, cóż, tylko czekac na następne patche.

Sivir najgorszym adc ? weź skoro nie potrafisz nim grać i jesteś słabiakiem to sie nie wypowiadaj , sivir jest bardzo mocna i dobra w tf (Ulti) . nie wiem po co skiny dla leony i rumble jak rzadko ktoś tym gra , ashe i annie dobrze wyglądają wiec nie wiem po co bd zmieniać wygląd ;d

Opublikowano

Może sion i sivir wreszcie będą grywalne :D ciekawe co ( według riotu ) znaczy "demaciański" i "ioański"

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

W końcu zmiana Siona i Sivir ! Czekam na to od kiedy zobaczyłem pierwszy raz te postacie

nowe skiny dla diany i reszty, a taki rengar ma dalej tylko jeden...

fajnie, że skarner dostanie skiny, powinien też dostać lekkiego buffa, bo jest troche słaby.

leona fajna, pamiętam jak pokazali ten skin pierwszy raz

Opublikowano

Wszystko super fajnie, ale... Jakies zródło? Bo tak to nawet info nie jest.

Info, to może być, że finał 3 sezonu jest w październiku co jest potwierdzone.

Więc daj źródło, bo coś nie wygląda to na oficjalne informacje, ale fajnie by było.

P.S znowu VU Annie i Ashe, srsly?

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

bardzo przeterminowane info ... Niektóre rzeczy z tego już były.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Wszystko super fajnie, ale... Jakies zródło? Bo tak to nawet info nie jest.

Info, to może być, że finał 3 sezonu jest w październiku co jest potwierdzone.

Więc daj źródło, bo coś nie wygląda to na oficjalne informacje, ale fajnie by było.

P.S znowu VU Annie i Ashe, srsly?

Zaraz dam..

Fake ? ;/

Fake, FAKE OD BATTLELETA? :X

bardzo przeterminowane info ... Niektóre rzeczy z tego już były.

Poprawione, Ashe/Annie/TF/Nida/Soraka/Sejuani/Karma to były stare VU lecz po prostu znajdowały się na liście. Teraz masz tylko nowe rzeczy.

Opublikowano

zajebiście ciesze się, że nareszcie zmieniają Siona (moja pierwsza postać ^^)

ciekawe jak będą wyglądać nowe skiny już się doczekać nie mogę, mam nadzieję, żę nerf jayce wyjdzie duużo później ;D

Hejo

Opublikowano

Ciekawe co zrobią z sivir, obecnie jest jednym z moich ulubionych adc :( Do tego uważam, że rework skilli dla siona jest niepotrzebny. Riot zamiast robić reworki to mógłby w końcu zbalansować te postacie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...