Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SkyPvP [Nowe itemy] [Bronie i Zbroje od LvL'a] [24/7]

jinii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj już raczej nie bo miałem kilka ważnych spraw które musiałem załatwić i przez to nie mogłem skończyć robić serwera.

Edit: Automatyczny sklep skończony w 100%, link do ItemShopu znajdziecie w 1 poście, więc możecie już sobie pooglądać oferty. ;)

Opublikowano

Niestety startu serwera nie będzie dzisiaj z racji że ja wyjeżdżam i nie będzie miał kto zająć się serwerem ponieważ cool_day także wyjechał, a bigeego poniósł melanż. Dlatego start serwera zostanie przeniesiony na dzień mojego powrotu czyli około 8 sierpnia 2013 roku.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam Cię Camperze z mojego doświadczenia, widzę twój drugi serwer (grałem na frakcjach) który zapowiada się bardzo ale to bardzo zajebi***e. Zapraszam także innym graczy lub niedowiarków którzy myślą że to będzie nie wypał tak jak to 60 % tego typu podobnych serwerów. Po prostu serdecznie zapraszam!

Pozdrawiam chyba stały gracz Cz4rt3k Bigee mnie powinien pamiętać, a tym bardziej jego zabawę z coblem i piecykami w mojej gildii. :)

911001425911918417398.jpeg

Opublikowano

Serwer będzie ale później jakbyś wszedł na stronę główną serwera to byś wiedział ;p

Nie chce robić beta testów serwera ponieważ po zakończeniu beta jakby all stracili itemy itd. to na serwer poleciałby 1 wielki hejt ;p

Dlatego też zamiast tego serwera będzie serwer SkyHardcore z modami i gildiami, a ten serwer (SkyPvP) powstanie prawdopodobnie po wakacjach jak all sprawdzimy czy jest bez błędów.

Temat można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...