Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SkyPvP [Nowe itemy] [Bronie i Zbroje od LvL'a] [24/7]

jinii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FPmc.pngCPmc.pngGRmc.png

KPmc.png

Sloty: 20 / 40

ip: Zostanie podane przy starcie serwera

Potwory: Nie

Zwierzęta: Nie

PvP: Tak

Nether: Nie

TheEnd: Nie

WhiteList: Nie

Premium: Nie

qfqc.png

http://sky.ownshop.pl/

QPmc.png

[Właściciel] CampeR_Thc

[Administrator] BigeeYeah

[Moderator] cool_day

RPmc.png

Na serwerze są nowe bronie, dostępne od danego lvl'a.

Lvl wbijamy zabijając graczy, crafting all itemów znajduje się na spawn.

Aktualnie na serwerze znajdują się 2 mapki PvP.

Gracze po śmierci nie tracą itemów oraz expa!

Z graczy wypadają itemki wymagane do zrobienia broni / zbroi.

Administracja serwera jest pełnoletnia, oraz ogarnięta.

Rekrutacja do teamu serwera będzie otwarta wraz z jego startem.

gQmc.png

Więcej itemów na wyższe lvl'e

Kopalnia oraz kilofy od danego lvl'a, aby rozgrywka nie kończyła się na samym pvp.

Konta vip, supervip

Gildie (do założenia gildii będzie wymagana: Karta gildyjna)

Zombie! Po zabiciu gracza, w miejscu śmierci odradza się zombie.

Zwiększony exp i drop dla vipów i SuperVipów

Podwójny skok dla vipów i SuperVipów

Ograniczenia lvl'owe (tzn. że osoba z 40lvl'em nie będzie mogła zabić gracza z np. 5lvl'em)

Rangi za wbicie lvl'a

mQmc.png

Około 8.08.13 (8 sierpnia 2013)

Wszelkie grafiki zostały wykonane tylko dla tej prezentacji jak i sieci serwerów SkyCraft, zabrania się ich kopiowania, udostępniania, używania we własnych prezentacjach, przywłaszczania itd.

Opublikowano

Drop z graczy za pomocą broni na 0lvl i 3lvl został już skończony.

Automatyczny Sklep jest już skończony w 30/40%.

Tak więc myślę że za kilka dni będzie już oficjalny start serwera.

Ewentualnie z czasem (co 1/2tygodnie) będą dodawane nowe bronie, zbroje, itemy itd. :)

Tak więc mam nadzieję że dzięki częstym nowością, serwer nie będzie się nudzić.

Opublikowano

Serwer wypali w 100% ;) BigeYeah to dobry Administrator, współpracowałem z Nim. Serwer godny polecenia, chyba zacznę na Nim grę na stałe :P

P.S. Rekrutacje macie na KidMod'a? Lub coś w tym stylu?

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Wraz ze startem serwera będzie otwarta rekrutacja na Moderatora, oraz Administratora lecz wymagania będą

dosyć sporę.

ps: Widzę że nie tylko ja znam Bigeego xD Zresztą jakby nie patrzeć nie powinno też nikogo dziwić że jest on u mnie na serwie adminem skoro na all moich serwerach od prawie 2lat on właśnie pełni rolę administratora.

Opublikowano

Grałem na kilku serwerach pana Camper'a, i muszę powiedzieć że jestem zaskoczony.

Na wszystkich jego serwerach było mnóstwo autorskich pluginów...

Gorąco polecam każdy serwer tego oto ''Usera''.

Pozdrawiam, Alcatraz. ;D

''Gdy pisk opon słychać z dala, to ktoś bokiem zapier***a''

Cześć, jestem znany pod pseudo Proceente(Procent).

Macie problem z grafiką bądź z Pluginem/Luncherem do gry minecraft? Pisz do mnie na PW.

Opublikowano

@up dzięki wielkie i myślę że na tym serwerze również się nie zawiedziesz bo wg. mnie i kilku innych osób serwer jest aktualnie najlepszy ze wszystkich moich serwerów, jakby nie patrzeć twierdzili że zapowiada się zaje... mimo że nie widzieli nawet połowy rzeczy jakie znajdą się na serwerze.

Opublikowano

Bomba! A te nowe itemy to strzelby czy miecze?

Ogolnie czekam na start :D

Nowy serwer ProCrafters! Survival + Gildie! Wielkie otwarcie dziś o 20.00! IP: 46.29.20.175:26982

Chcesz być jak Jurek i zostać ProKoxem? Zapraszamy!

Opublikowano

Tak, za zabijanie będzie się dostawać expa (lvl będzie widoczny na chacie i tab list), oraz z graczy będą dropić itemy wymagane do craftingu lepszych broni itd. oczywiści im wyższy lvl tym lepsze itemy dropią więc na 0-10lvl nie ma co się spodziewać dropu diamentu ;p Dodatkowo na chacie przed lvl'em jest także dodany czas (dlaczego? aby lepiej było sprawdzać logi administracji gdy np. zostanie złożona skarga). Aktualnie itemy najlepszymi itemami są itemki na 6lvl, ale nie martwcie się, zanim będzie start serwera itemy będą do 20-30lvl i z czasem będą dodane nowe itemy, oraz mapki pvp. Jeśli macie jakieś pytania odnośnie serwera to piszcie :)

Edit: Aha i jeszcze zapomniałem od 6lvl jest dostępny drewniany kilof, im wyższy lvl tym lepszy kilof, oczywiście kopalnia będzie ale, aby nie było ciągłego kopania to kopalnia nie będzie dosyć spora i będzie ona resetowana co 12-24h :)

Opublikowano

Otwarcie serwera możliwe że nastąpi dzisiaj / jutro, mimo że nie skończyłem wszystkich rzeczy, więc na start serwera będą dostępne dla graczy itemy do 6lvl'a i co kilka dni od startu będzie update wprowadzający itemy na wyższy lvl.

Edit: Właśnie skończyłem robić automatyczny sklep, jeszcze kilka poprawek na serwerze i raczej będzie otwarcie.

Opublikowano

na start kazdy ma zelazna?

Nowy serwer ProCrafters! Survival + Gildie! Wielkie otwarcie dziś o 20.00! IP: 46.29.20.175:26982

Opublikowano

Nie ma takiej zbroi jak żelazna, na start każdy dostaje itemki i jaki item sobie scraftuje to taki będzie mieć, oraz itemy po śmierci nie wypadają, a z graczy dropią itemki potrzebne do craftingu. Jest to zrobione tak jak drop np. itemów ze stone (jest ustawiony dany % na drop danego itemu)

Opublikowano

Sa nowe itemy?

To takze nowy crafting?

Receptury na spawn?

Opublikowano

I jak ze startem?

Dzis bedzie? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...