Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.2][LogBlock][Ts3][KM] WschodniCraft 3 Edycja ! Epicka Mapa

Arman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- Nick: Noraxx

- Wiek (+14): 15

- Ts3 i mikro: Jest

- Premium: Mam też premium ale narazie nie mogę na nim grac.

- Dlaczego akurat ten serwer (min 3 zdania.) ?: Myślę że jest ładnie ogarnięty. Lubie takie serwery a ten wygląda na taki co spełnia moje wymagania. Lubie placki i ogólnie będzie się ze mną miło grać, pozdrawiam. ;)

Dodany

Opublikowano

- Nick: ElfinXd

- Wiek (+14): mam 14 lat

- Ts3 i mikro: tylko mikro nie posiadam ts'a

- Premium: Posiadam

- Dlaczego akurat ten serwer (min 3 zdania.) ?: Chciałbym dostać się na ten serwer ponieważ jestem ogarnięty.Lubię serwery typu kwadratowa masakra itp. nie wiem co mogę dodać bo jest mało do napisania .Czekam na odpowiedź

...

Opublikowano

- Nick: ElfinXd

- Wiek (+14): mam 14 lat

- Ts3 i mikro: tylko mikro nie posiadam ts'a

- Premium: Posiadam

- Dlaczego akurat ten serwer (min 3 zdania.) ?: Chciałbym dostać się na ten serwer ponieważ jestem ogarnięty.Lubię serwery typu kwadratowa masakra itp. nie wiem co mogę dodać bo jest mało do napisania .Czekam na odpowiedź

Na serwerze każdy gracz musi posiadać ts, na chwilę obecną nie mogę dodać.

Opublikowano

moge pobrac

jaki kanał?a mi pisze,że musze to kupić(lol a pisało że darmowe -.-)

jaki kanał?

...

Opublikowano

- Nick:Szarek

- Wiek (+14):14

- Ts3 i mikro:Jest

- Premium:Niestety nie.

- Dlaczego akurat ten serwer (min 3 zdania.) ?:Jestem miłą ogarniętą osobą.Reklama tego serwera spodobała mi się najbardziej :) widzę że administracja jest ogarnięta nie przyjmuje wszystkich.

Opublikowano

- Nick:Szarek

- Wiek (+14):14

- Ts3 i mikro:Jest

- Premium:Niestety nie.

- Dlaczego akurat ten serwer (min 3 zdania.) ?:Jestem miłą ogarniętą osobą.Reklama tego serwera spodobała mi się najbardziej :) widzę że administracja jest ogarnięta nie przyjmuje wszystkich.

Dodany

Opublikowano

- Nick:Szokko

- Wiek (+14):16

- Ts3 i mikro:Mam

- Premium:Tak

- Dlaczego akurat ten serwer (min 3 zdania.) ?:Lubię serwery tego typu dawno nie grałem na takich a myślę że przyda mi się jakaś odskocznia od typowych survivali lub freebuild także proszę o przyjęcie ;3

eJwLTs3LS_QuSszMS-TiCq7Kz87O5_LNzEtNLkpMK-FyLkpNLUgtKuYyNAAhI1NTLgMAuHIPfQ~~.png
Opublikowano

- Nick:Szokko

- Ts3 i mikro:Mam

- Premium:Tak

- Dlaczego akurat ten serwer (min 3 zdania.) ?:Lubię serwery tego typu dawno nie grałem na takich a myślę że przyda mi się jakaś odskocznia od typowych survivali lub freebuild także proszę o przyjęcie ;3

Wbij na ts

Opublikowano

czekam na tsie lecz Ciebie nie ma

@btw ts nie działa

Zakaz handlu na forum

Coming

Opublikowano

- Nick:malacha2001 (nick brata, bo sam nie mam premium)

- Ts3 i mikro:Nie :(

- Premium:Hmm na malacha tak na innym nie :(

- Dlaczego akurat ten serwer (min 3 zdania.) ?:Lubię serwery tego typu. Nie jestem grifuję i jestem uczciwy. Plugin otherdrops mi nie przeszkadza i umiem grać zespołowo.

Podobny obraz

Opublikowano

Nie chce być jak to niektórzy mówią szmatą... Dostałem od mego Minecraftowego kumpla dzisiaj informacje, że będzie się ''wyprowadzać'' z danego miejsca a na to przyjdzie inna osoba... Z tego względu zabrałem co cenniejsze rzeczy typu enchant, brewing stands, parę brodawek... Dzisiaj od danej osoby dowiaduję się, że zostałem oskarżony o kradzież, a On o niczym nie wiedział... Okej spoko, pogadałem z nim, następnie wyszedłem z TS'a i pożegnałem się na serwerze ze wszystkimi :) Nie będę oczerniał serwera i mówił, że jest ch*owy, popi*rdolony, administracja zje*ana... Przyznam, że całkiem dobrze się grało, lecz czasem są małe nieporozumienia jak to :) Tak więc mimo to, POLECAM serwer :) Narazie wszystkim z serwera jeśli kogoś na nim nie było w chwili mego odejścia :P

Pozdro, Soltek ;)

Opublikowano

- Nick:KronossPL

- Wiek (+14):Mam 14

- Ts3 i mikro: wszystko mam

- Premium: Nie :(

- Dlaczego akurat ten serwer (min 3 zdania.) ?:Wydaje misie Idealny do Grania. Chcę również Nagrywać Z tego serwera z kolegą którego jest podanie niżej

Nick:Tefti1910

TS3 i mikro:mam

Premium:nie mam

Dlaczego akurat ten serwer?:bo słyszałem od kolegów że to Super serwer a po 2 lubie minecrafta :D

Opublikowano

- Nick:KronossPL

- Wiek (+14):Mam 14

- Ts3 i mikro: wszystko mam

- Premium: Nie :(

- Dlaczego akurat ten serwer (min 3 zdania.) ?:Wydaje misie Idealny do Grania. Chcę również Nagrywać Z tego serwera z kolegą którego jest podanie niżej

Nick:Tefti1910

TS3 i mikro:mam

Premium:nie mam

Dlaczego akurat ten serwer?:bo słyszałem od kolegów że to Super serwer a po 2 lubie minecrafta :D

Dodani

Opublikowano

- Nick: TheGamePOLSKA

- Wiek (+14): 14 :)

- Ts3 i mikro: Posiadam :)

- Premium: Także posiadam

- Dlaczego akurat ten serwer (min 3 zdania.) ?: W tym serverze przyciągnęła mnie świetna mapa + widzę że jest sporo graczy.Po prezentacji widać że admin jest ogarnięty. Po zatym ciągle mam ochotę zagrać na tego typu serverze. Mam nadzieje że jak bym się dostał to bezkonfliktowo bym tam żył :)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

- Nick: TheGamePOLSKA

- Wiek (+14): 14 :)

- Ts3 i mikro: Posiadam :)

- Premium: Także posiadam

- Dlaczego akurat ten serwer (min 3 zdania.) ?: W tym serverze przyciągnęła mnie świetna mapa + widzę że jest sporo graczy.Po prezentacji widać że admin jest ogarnięty. Po zatym ciągle mam ochotę zagrać na tego typu serverze. Mam nadzieje że jak bym się dostał to bezkonfliktowo bym tam żył :)

Pozdrawiam :)

Dodany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...