Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.2][LogBlock][Ts3][KM] WschodniCraft 3 Edycja ! Epicka Mapa

Arman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- Nick:facebeef

- Wiek (+14):13

- Ts3 i mikro:tak

- Premium:ta

- Dlaczego akurat ten serwer (min 3 zdania.) ?:Dlatego, że lubię serwery typu Kwadratowa Masakra, i na których jest dobrze skonfigurowany logblock. Inni nie będą mi kraść z skrzyń itemków ;!.Pozdrawiam, i myślę, że się jeszze zobaczymy. :l

Odkrywca
Opublikowano

- Nick: Acoid

- Ts3 i mikro: Jest

- Premium: ta

- Dlaczego akurat ten serwer ?: Ponieważ lubię grać na takich serwerach. Jestem ogarnięty, nie niszczę cudzych własności itp. (grałem na poprzedniej edycji)

Opublikowano

Osoby, które piszą podania muszą jeszcze wbijać na ts. Przyjmujemy teraz od 14 lat gdyż chcemy jakiś ogar na serwie.

Opublikowano

- Nick:MinecarftSzelu

- Wiek (+14):15

- Ts3 i mikro:Mikro tak TS nie :(

- Premium:Nie

- Dlaczego akurat ten serwer (min 3 zdania.) ?:Prezentacja mi się podoba.Lubie tego typu serwery.Zapowiada się ciekawie

Kilka ss z mapy.

siema daj Like jeśli mnie popierasz w Jakiś np Komentarzu Itp

Mam serwer Minecraft Start już nie długo .....wejdz na profil i wejdz w Temat: SerwerZ Magią :D znajdziesz mnie na steam itp masz problemik zapytaj się mnie Postaram się pomóc piszcie na pw jeśli szukasz kogoś na serwer jest szansa że się zgodzę :D

Opublikowano

- Nick:MinecarftSzelu

- Ts3 i mikro:Mikro tak TS nie :(

- Dlaczego akurat ten serwer (min 3 zdania.) ?:Prezentacja mi się podoba.Lubie tego typu serwery.Zapowiada się ciekawie

Kilka ss z mapy.

Jeśli pobierzesz ts i wbijesz w celu rekrutacji to dodam.

Do prezki dodałem kilka zdjęć. :D

Opublikowano

Nick: Soltek.

TS i mikrofon: Wszystko jest :)

Premium: Niestety nie posiadam.

Dlaczego akurat ten serwer: Ten serwer, ponieważ widzę, że administracji zależy na większym spokoju na serwerze przykładem tego jest ''+14 lat'' :) Mam nadzieję, że pogram tam długi okres czasu. Liczę na ogarnięcie umysłowe wśród innych graczy oraz miłą gre w miłym gronie :P

Opublikowano

Nick: Soltek.

TS i mikrofon: Wszystko jest :)

Premium: Niestety nie posiadam.

Dlaczego akurat ten serwer: Ten serwer, ponieważ widzę, że administracji zależy na większym spokoju na serwerze przykładem tego jest ''+14 lat'' :) Mam nadzieję, że pogram tam długi okres czasu. Liczę na ogarnięcie umysłowe wśród innych graczy oraz miłą gre w miłym gronie :P

Dodany

Opublikowano

- Nick:Josh

- Ts3 i mikro:Owszem , posiadam

- Premium:Non-Premium , ponieważ nie pracuje dopiero będę zaczynał ;P bo nie było roboty ^^

i jak zarobie to pierw Quada i nowy komputer potem o premium pomyśle

- Dlaczego akurat ten serwer (min 3 zdania.) ?:
Ten serwer , dlatego że spodobała mi się reklama i informacje w niej zawarte.

Oraz mapa która jest boska (widoczna na ss).

Oraz mam nadzieje że gracze są ogarnięci bo na poprzednich km'ach szkoda słów.

Wbijam na ts'a i za chwilę się widzimy

http://Nie działa mi avatar :<

Odkrywca
Opublikowano

Hahahahahahahah... a mówiłeś że mnie dodasz. Śmiech. Widać że masz swoich lizusów których się tylko słuchasz, a nie wysłuchasz drugiej strony...

Opublikowano

Hahahahahahahah... a mówiłeś że mnie dodasz. Śmiech. Widać że masz swoich lizusów których się tylko słuchasz, a nie wysłuchasz drugiej strony...

Wysłuchałem obuch stron. Twoi koledzy przyznali się do kradzieży, więc nie ma o czym mówić.

fajnie serwer wygląda, szkoda że od 13 lat, ale myślę, że doczekam się do 13 czerwca! ;D

Zdecydowaliśmy że dojdziesz, wbij ponownie na ts.

Opublikowano

- Nick:Pingu

- Ts3 i mikro:Tak

- Dlaczego akurat ten serwer: Dlaczego ja?? noto juz pisze xD gralem juz na kilku podobnych serwerach mimo tego jestem mila i sympatyczna osoba potrafie wspolpracowac w grupie :)

Opublikowano

- Nick: AnItsMe

- Wiek (+14): 15

- Ts3 i mikro: mam

- Premium: mam

- Dlaczego akurat ten serwer (min 3 zdania.) ?: Grałem już u Ciebie Arman, nie chce mi się pisać milion razy :D

Chyba jestem na wl, ale daj UB - nowa edycja ;f

61911764369359525958.png

Opublikowano

- Nick:Pingu

- Ts3 i mikro:Tak

- Dlaczego akurat ten serwer: Dlaczego ja?? noto juz pisze xD gralem juz na kilku podobnych serwerach mimo tego jestem mila i sympatyczna osoba potrafie wspolpracowac w grupie :)

Dodany.

- Nick: AnItsMe

- Ts3 i mikro: mam

- Premium: mam

- Dlaczego akurat ten serwer (min 3 zdania.) ?: Grałem już u Ciebie Arman, nie chce mi się pisać milion razy :D

Chyba jestem na wl, ale daj UB - nowa edycja ;f

Te osoby, które dostały wcześniej permy, to nie mają możliwości wstępu na dalszą edycję.

Opublikowano

Chciałbym zauważyć, że to był niesłuszny ban.

Ban był, jak najbardziej słuszny. Nie mogę Cie dodać.

Opublikowano

- Nick: Sergio_Cz

- Wiek (+14): mam 15 lat

- Ts3 i mikro: oczywiscie posiadam (można ze mną porozmawiać)

- Premium: Posiadam

- Dlaczego akurat ten serwer (min 3 zdania.) ?: Chciałbym dostać się na ten serwer ponieważ jestem ogarnięty. Mógłbym nagrywać filmiki na youtube. Lubię serwery typu kwadratowa masakra itp. nie wiem co mogę dodać bo jest mało do napisania . Pozdrawiam :)

Zakaz handlu na forum

Coming

Opublikowano

- Nick: Sergio_Cz

- Wiek (+14): mam 15 lat

- Ts3 i mikro: oczywiscie posiadam (można ze mną porozmawiać)

- Premium: Posiadam

- Dlaczego akurat ten serwer (min 3 zdania.) ?: Chciałbym dostać się na ten serwer ponieważ jestem ogarnięty. Mógłbym nagrywać filmiki na youtube. Lubię serwery typu kwadratowa masakra itp. nie wiem co mogę dodać bo jest mało do napisania . Pozdrawiam :)

Będziesz jeszcze musiał wbić na ts.

Opublikowano

- Nick: Merkesis

- Wiek (+14): 4+14

- Ts3 i mikro: Jestem na TS i posiadam Mikrofon

- Premium: NonPremium ze skinem :D

Lubię serwery tego typu

Jestem kulturalny

Jestem kreatywny i lubię pracować w grupie

Opublikowano

Nick: Merphi

Wiek (+14): prawie 17

Ts3 i mikro: No problem

Premium: Gram od Alphy i dalej sobie powtarzam "kupie w przyszlym miesiacu"... Musze się w końcu przełamać :D

Dlaczego akurat ten serwer (min 3 zdania.) ?: Dawno nie grałem na dobrym serwerze, a single przewałkowałem już chyba na wszystkie możliwe sposoby. Chciałbym podzielić się swoją twórczością, zobaczyć jak budują inni. Ale chyba przede wszystkim stworzyć jakąś fajną atmosfere z innymi ludźmi ;) Coś czuję, żę trafiłem na właściwy serwer.

Sygnatura została ukradziona przez jednego rumuna

Opublikowano

- Nick: Merkesis

- Wiek (+14): 4+14

- Ts3 i mikro: Jestem na TS i posiadam Mikrofon

- Premium: NonPremium ze skinem :D

Lubię serwery tego typu

Jestem kulturalny

Jestem kreatywny i lubię pracować w grupie

Nick: Merphi

Wiek (+14): prawie 17

Ts3 i mikro: No problem

Premium: Gram od Alphy i dalej sobie powtarzam "kupie w przyszlym miesiacu"... Musze się w końcu przełamać :D

Dlaczego akurat ten serwer (min 3 zdania.) ?: Dawno nie grałem na dobrym serwerze, a single przewałkowałem już chyba na wszystkie możliwe sposoby. Chciałbym podzielić się swoją twórczością, zobaczyć jak budują inni. Ale chyba przede wszystkim stworzyć jakąś fajną atmosfere z innymi ludźmi ;) Coś czuję, żę trafiłem na właściwy serwer.

Wbijcie teraz na ts serwerowego.

Opublikowano

- Nick: Noraxx

- Ts3 i mikro: Jest

- Premium: Mam też premium ale narazie nie mogę na nim grac.

- Dlaczego akurat ten serwer (min 3 zdania.) ?: Myślę że jest ładnie ogarnięty. Lubie takie serwery a ten wygląda na taki co spełnia moje wymagania. Lubie placki i ogólnie będzie się ze mną miło grać, pozdrawiam. ;)

//nieregulaminowa sygnatura - zew. link

//BR3ND

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...