Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL Przywłaszczenie sobie itemków

DanielP1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem Ci inaczej, on nie przełamał zabezpieczeń. Hasło do konta znał. Ale zabrał coś, co do niego nie należało, a to jest już niezgodne z prawem. Idz na policję, i nie daj się złodziejowi, dostanie kuratora to się odechce zabawy

Jeden inteligętny...

Jak pisał ja chciałeś żeby TYLKO WYCENIŁ KONTO, a nie chciałeś aby on brał twoje itemy ! TYLKO WYCENIŁ ! LUDZIE GŁOWY TROCHE !

Przykład:

Zapraszam kumpla do mojego domu tylko do domu aby sobie zobaczył jak mieszkam itp. no i dobra i przykładowo ide do kibla i sram a on bierze 2000zł z portfela mojego ojca i co? Kradzież ludzie głowy troche...

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Powiem Ci inaczej, on nie przełamał zabezpieczeń. Hasło do konta znał. Ale zabrał coś, co do niego nie należało, a to jest już niezgodne z prawem. Idz na policję, i nie daj się złodziejowi, dostanie kuratora to się odechce zabawy

Jak ma passy do konta to wszystko co jest z kontem zwiazane jest automatycznie jego własnoscia.

Zrób mi Sygnature! :)

Jeżeli chcesz bym mógł Ci dalej pomóc w danym temacie, po prostu zacytuj mój post!

Opublikowano

Czyli jeżeli pożyczę Ci samochód na jeden dzień to nie musisz mi go już oddawać? Niezła logika, ale czego oczekiwać od 14lata. Pewnie jesteś z gimnazjum hihi. Nie mam zamiaru się już tutaj wypowiadać, bo jak widać dzieciaczki wiedzą lepiej, niech dalej expią na 40lv na bo. A o policji i prawie mają najwięcej do powiedzenia. Pozdrawiam

Opublikowano

Czyli jeżeli pożyczę Ci samochód na jeden dzień to nie musisz mi go już oddawać? Niezła logika, ale czego oczekiwać od 14lata. Pewnie jesteś z gimnazjum hihi. Nie mam zamiaru się już tutaj wypowiadać, bo jak widać dzieciaczki wiedzą lepiej, niech dalej expią na 40lv na bo. A o policji i prawie mają najwięcej do powiedzenia. Pozdrawiam

Drugi raz bravo ! Widać że są jednak inteligetne osoby na tym forum !!!

A teraz do Rezydenta pisałeś że dobrowolnie mu dał konto...

Jak by podał dobrowolnie to by nie pisał do niego żeby mu wycenił konto tylko spytał by się czy chce pasy on pewni napisał by tak i wszystko on podaj i to jest podanie dobrowolnie...

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Idzcie na policje ,a nie tu pieprzycie glupoty ,jak widac zalozyciel tematu pewnie nie mial wartosci konta nawet 150 zl .Gowno zrobia .

Dziekuje pozdrawiam

A co do tych debili z rl zyciem TO REALNE ZYCIE . a nie internetowe.

kxAyLut.png

Opublikowano

Dokładnie było tak podałem swój login oraz hasło ,aby wycenił i sprzedał moje eq na e-mail nie wszedł bo nie podawałem hasła z konta zabrał tylko itemy.Dobrowolnie podałem mu login i hasło to da się coś zrobić nie wiem jak z tą polciją...

A moze sprzedał eq i sobie kase wzią ? i jak to bd na policji wyglądało ? "Ukradli mi eq w metinie mogą mi panowie odzyskać ?" tak pewnie ci dadza jeszcze zala +9 i stalke.. nawet policja iwe, ze metin to gówno

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Idzcie na policje ,a nie tu pieprzycie glupoty ,jak widac zalozyciel tematu pewnie nie mial wartosci konta nawet 150 zl .Gowno zrobia .

Dziekuje pozdrawiam

A co do tych debili z rl zyciem TO REALNE ZYCIE . a nie internetowe.

Jak nie wiesz ile jego konto było warte to siedź cicho !

Nawet jeżeli jest to internetowe to co? On się w realnym życiu starał na te internetowy !

Opublikowano

Idioci, idioci wszedzie...

Sam fakt, że dał mu passy równa się z tym, że osoba ma dostęp do konta i może robić z nim co chce, bez względu na to jakie miały być zamiary tego, passów nie ukradł, nie wjebał sie do bazy czy nie wyłudził przez żadna strone whatever wiec mu kurwa gówno moga zrobic z kontem mozesz sie pozegnac i nie sluchaj tych pseudo prawników bo daleko nie zajdziesz, dzieci metina co nigdy w sądzie nie byli a wiekszosc tych co tu sie wypowiada ma moze po 12-13lat. Co do tej sprawy z policja to ładnie wymyslasz ziomeczku nigdy takiej rzeczy nie było ;-)

Eh, jeśli ktoś ma klucze do mieszkania lub okno jest otwarte, to też nic nie zrobimy? Bo nie rozwalił okna/zamka... Kradzież to kradzież. Weź się puknij w łeb.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...