Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Jayce - Nerf to the ground.

Imbalanced

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie za często zaczęli nim grać i wzięli się za nerf. Logika RIOT'u, nerfić postacie, które są często grane *.*

czesto grany zbyt op, zbyt op - nerf idioci...

sydno_eune_77_3_logo.png

Opublikowano

Nie znacie tej szatańskiej taktyki Riotu . Prawda jest taka :

- Nowa postać ( w tym przypadku Jayce)

- Pierwsze dni wprowadzenia postaci do gry - wielkie sympatia.

- Mocny pick na topa

- MEGA NERF BICZES(Obecny nerf)

- Wprowadzenie nowego skina który będzie zajebisty i ludzie zaczną go kupować jak majtki na bazarze - Dlaczego? Jak skin jest fajny to ludzie go kupują , pierdolić do jakiej jest postaci... I w związku z tym jak ludek kupił sobie skina no to logiczne że chce sobie daną postacią zagrać. Dżejs ma już 2 skiny i pewnie dostanie legende żeby go wskrzesić.

Ale radzę się cieszyć, bo kiedy będzie ok .250 champów to Riot nie ogarnie z nerfami/buffami che che che!

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Nie znacie tej szatańskiej taktyki Riotu . Prawda jest taka :

- Nowa postać ( w tym przypadku Jayce)

- Pierwsze dni wprowadzenia postaci do gry - wielkie sympatia.

- Mocny pick na topa

- MEGA NERF BICZES(Obecny nerf)

- Wprowadzenie nowego skina który będzie zajebisty i ludzie zaczną go kupować jak majtki na bazarze - Dlaczego? Jak skin jest fajny to ludzie go kupują , pierdolić do jakiej jest postaci... I w związku z tym jak ludek kupił sobie skina no to logiczne że chce sobie daną postacią zagrać. Dżejs ma już 2 skiny i pewnie dostanie legende żeby go wskrzesić.

Ale radzę się cieszyć, bo kiedy będzie ok .250 champów to Riot nie ogarnie z nerfami/buffami che che che!

przy obecnym tempie wychodzenia postaci to bedzie za okolo 15 lat. Myslisz ze to sie wydarzy ?

Kupujacych skiny podzielilbym na 2 grupy:

-hurtowi - kazda postac = skin

-okazyjni - kupuja skina do postaci ktorymi bardzo czesto/ bardzo dobrze graja

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja np. mam 19 skinów a postaci około 45. A kupiłem tylko 3.

Więc nie dziel ludzi na grupy lepsze i gorsze jak sam pewnie skina nie masz a się wypowiadasz.

Osobiście wyjebane mam w te gadki np. Netrodala, który mówi żeby ktoś sobie nie kupował skinów. Jak pracuje i ma możliwość i ochotę wydać 2 dychy na skina dla przyjemności to i tak to zrobi, a Tobie nic do tego. Nerfa którego dostał na CD jest wystarczający i jak wejdą te zmiany to RIOT zostanie zasypany prośbami o zwrot RP za skiny do Jayce i ja tak samo do nich napisze.

Opublikowano

Ja np. mam 19 skinów a postaci około 45. A kupiłem tylko 3.

Więc nie dziel ludzi na grupy lepsze i gorsze jak sam pewnie skina nie masz a się wypowiadasz.

Osobiście wyjebane mam w te gadki np. Netrodala, który mówi żeby ktoś sobie nie kupował skinów. Jak pracuje i ma możliwość i ochotę wydać 2 dychy na skina dla przyjemności to i tak to zrobi, a Tobie nic do tego. Nerfa którego dostał na CD jest wystarczający i jak wejdą te zmiany to RIOT zostanie zasypany prośbami o zwrot RP za skiny do Jayce i ja tak samo do nich napisze.

Chetnie to zobacze :) jak wam oddaja rp.

Ja Ci nie bronie kupowac skinow, tylko poprostu potem nie placz ze ktos nerfi Ci postac. Ta postac byla op i koniec, zdania nie zmienie, tylko wukongiem potrafilem cokolwiek przeciwko niemu zrobic i to tez nie zawsze. Po za tym tak jak up napisal RIOT chyba lepiej wie od nas co robi :).

sstwc.jpg

Opublikowano

Wedlug mnie temat wyczerpany , moze close ? Nasze opinie i tak nic nie zmienia... ponadto jeszcze nerf nie wyszedl , moze to edytuja ? A moze bedzie wiekszy opek niz teraz ? xD nikt z nas nim nie gral po nerfie nawet na pbe tego nie ma. Oceniamy ksiazke po okladce ;_;

Opublikowano

I bardzo dobrze jebany shit. Harrasuje cie jak szmate potem jak do niego doskakujesz, żeby zabić to cie skurwysyn odrzuci i spierdala na low hp i sie tylko wnerwiasz. Dostanie z 2 kille to już potem sie go nie zatrzyma. Zed też dostał dużo nerfów było gadane, że już nie będzie grany a dalej nim rozwalają. Mimo to na aż takiego nerfa to nie zasługiwał, zmniejszenie dmg z tej kulki o 20-35 i starczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...