Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Jayce - Nerf to the ground.

Imbalanced

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Akali na buffach? moze i ma ten burst i wielki dmg ale jest papierem. Rzadko kiedy widze jak ktos składa Rylai'a lub coś pod Hp/armora :p

Co do Jayce'a to powiem tak : znowu nerfią champa, ktory jest czesto pickowany ..

1372794467-U137250.jpg

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nerf był potrzebny bo jest prawie niekontrowalny na topie, właściwie większość jedzie ,a tylko niewiele postaci może z nim zremisować takie co mają refreshujące się dashe czy mase tych dashy(Akali, Irelia), reszte cisną jak chciał bo odpychał przeciwnika kiedy i jak chciał.... ale nerf stanowczo za mocny, wystarczyło ogarnąć tylko ten jego mega poke no i W aby nie waliło krytów i byłoby okej.... i zabrać mu sustain na młotku

Opublikowano

Teraz płaczecie ... Są inne postacie na Topa, nie tylko JAYCE JAYCE i JAYCE. Wreszcie się to skończy :)))

Przecież rzadko widać Jayce'a na topie, cały czas mid mid mid.

@Top Lekko żałosne. Jayce faktycznie był troszkę do przodu ale nie zasługiwał na tak dużego nerfa, przecież teraz będzie kompletnym zerem. To nie jest balansowanie postaci, to jest kasowanie postaci z gry. Jayce nieźle ucierpi ;/

Opublikowano

Żegnaj moja ulubiona postać. Ktoś wie czy można będzie go zwrócić po tym nerfie?

Chyba zartujesz ;O Mozesz go zwrocic ale na tych samych warunkach co wszystkie postacie, zaden bonusowy nie dojdzie.

Mialem kupic do niego skina ale czas o tym zapomniec ;D

Opublikowano

Czytałem to wczoraj, Riot - jesteście za przeproszeniem skurwysynami, nerficie champy które są często pickowane i bardzo grywalne i robicie z nich gówna pokroju Poppy. GJ RIOT, na pewno dostaniecie ode mnie kase z RP... -.-

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Kurwa nerfia mi maina ... zostala tylko nidalka i elise z ta zajebista mechanika ;/ nerf cd na e byl juz balansem , teraz gowno zrobili z moego maina , mam go kurwa pod ap robic ? Niech topka przemowi riot do rozsadku zeby go az tak nie nerfilli...

Opublikowano

Jak to wprowadzą to piszę bo tych kurw z riotu żeby mi za skina oddawali. Nie po to go kupowałem tydzień temu żeby teraz nerfili.

Piszcie że mi nie oddadzą ale już raz oddali po 80 odpowiedziach do nich i tym razem też oddadzą RPki i to w zębach mi przyniosą.

Porażka, Irelia lata jak pojebana a oni tylko "oooo topka nie lubi jayce, to znerfmy go, niech wiedzą że coś robimy"

Opublikowano

Jak to wprowadzą to piszę bo tych kurw z riotu żeby mi za skina oddawali. Nie po to go kupowałem tydzień temu żeby teraz nerfili.

Piszcie że mi nie oddadzą ale już raz oddali po 80 odpowiedziach do nich i tym razem też oddadzą RPki i to w zębach mi przyniosą.

Porażka, Irelia lata jak pojebana a oni tylko "oooo topka nie lubi jayce, to znerfmy go, niech wiedzą że coś robimy"

Czyli krótko mówiąc, still better nerf irelia...

Może aż tak źle nie będzie w sumie...

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Myśląc tokiem myślenia riotu to:

"Postać jest dużo grana trzeba znerfić"

A póżniej reworkują robiąc gówno którym nikt nie zagra..

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

"Ta postac nam sie udala i jest czesto grana, ale chwila nikt nie bedzie gral innymi postaciami , znerfimy jayce by graczegrali innymi champami" i tak do usranego nerfa wszystkich champow

Opublikowano

20121020192407.jpeg

OMG znerfili mi mojego Jayce, kurcze no! umiem grać tylko jedną postacią, co ja teraz zrobie ?!

Jeej, warnik <3 Dzienki :D

Opublikowano

Era Jayców pod AP nadchodzi. GJ riot kolejny champ zgnojony do postaci typu Heimer :). 975RP na Wytwornego Jayce poszły w błoto z takim nerfem.

Opublikowano

no zajefajne zawsze jak kogoś kupie to po 2 daniach jest informacje że będzie nerf :|

To nie jedz żadnych dań : )

@top Wreszcie dostał nerfa nie lubiłem przeciwko niemu grać zbyt op był..

lucyfergif.gif

Opublikowano

Era Jayców pod AP nadchodzi. GJ riot kolejny champ zgnojony do postaci typu Heimer :). 975RP na Wytwornego Jayce poszły w błoto z takim nerfem.

A kto Ci powiedzial ze Heimendinger to slaba postac? Takie pierdolenie u ludzi mnie wkurwia, po prostu jest za trudny dla cb by go ogarnac :). Znam kilka osob co niszcza heimendingera nawet najlepsze picki na midzie jak Zed czy wlasnie Jayce. Slabi sa gracze, nie postacie.

@Top

Jeszcze sie spinacie ze kupiliscie skina, a wam postac nerfia. Smiech na sali, poprostu nie wydawajcie kasy na rp, a nie potem placzecie.

Przypominam rowniez ze to jest dyskusja o nerfie Jayce, a nie ze kupiliscie skina i bedziecie do riotu pisac zeby wam go oddali.

PS: Jayce op gowno shit wkoncu dostal nerfa :). A jak ktos nie umie grac innymi postaciami to nie musi grac w lola.

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...