Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Buty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byłby pobór do wojska obowiązkowy to skończyłaby się era pedałków w vansach/rurkach.

@G00d

Ciebie też nie stać na vansy, jedynie twoi rodzice mają na nie pieniądze, więc z argumentami typu "ciebie nie stać to nie masz vansów" możesz się schować. elo

Noszę vansy i rurki (oczywiście nie takie przesadzone co wyglądają jak legginsy -.-) a jestem w klasie wojskowej i bardzo dobrze sobie tam radzę. W przyszłości planuję również pracę w wojsku. Więc co ma wojsko do cywilnego ubioru?

egq3SFm.png

Opublikowano

Byłby pobór do wojska obowiązkowy to skończyłaby się era pedałków w vansach/rurkach.

@G00d

Ciebie też nie stać na vansy, jedynie twoi rodzice mają na nie pieniądze, więc z argumentami typu "ciebie nie stać to nie masz vansów" możesz się schować. elo

zarabiam na swoje wybryki typu vansy, bluzy, spodnie, spodenki, ogółem ubrania, więc cichutko.

Nigdy nie widzialem kolesia w vansach, czy rurkach, ktory wlierdolil jakiemus dresowi, wiec jednak najczesciej ubrania swiadczącza o tym kim jest ten co je nosi, chociaz nie zawsze. Bo po co wydawaac tyle kasy na ubrania, zeby miec napis vans? Czy firma jest taka wazna? Czy jest sie lepszym jak sie nosi takie drogie ubrania? Nie mowcie mi, ze sa bardziej wytrzymalsze, bo to gowno prawda. Pewnie macie kompleksy i tymi ubraniami zaznaczacie swoja obecnosc, ale potem nie dziwcie sie co normalni ludzie moga o was pomyslec, bo maja do tego prawo.

@edit

sorry za błędy, pisałem na telefonie.

ja mogę być 1 osobą, która najebie dresa i nie tylko.

3 lata boksu, nie chce się za bardzo chwalić, ale jak piszecie już takie pierdoły o tym, że nigdy typ w vansach nie najebie dresa, najczęściej dres stwarza tylko pozory groźnego.

Opublikowano

zarabiam na swoje wybryki typu vansy, bluzy, spodnie, spodenki, ogółem ubrania, więc cichutko.

ja mogę być 1 osobą, która najebie dresa i nie tylko.

3 lata boksu, nie chce się za bardzo chwalić, ale jak piszecie już takie pierdoły o tym, że nigdy typ w vansach nie najebie dresa, najczęściej dres stwarza tylko pozory groźnego.

Może i masz racje, ale to nie zmienia mojego zdania na temat tych pedałków vansach i rurkach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...