Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Buty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pedał

Pedał?

Vansy są tworzone teraz unisex, więc może je nosić kobieta i mężczyzna, początkowo sięgając historii vansy były tworzone tylko dla mężczyzn do jazdy na deskorolce, więc prosze cicho bądź jeśli nawet nie wiesz nic o tych butach.

Btw. jeśli różowe by założył to może i pedał.

Opublikowano
Opublikowano

Szukam właśnie Vansów i nie wiem jaki kolor dobrać męskie r.41 podawajcie linki do allegro itd.

Nie ma męskich vansów ;_;

Ale jeślu już chcesz jakieś wybrać

http://allegro.pl/elilu-trampki-tenisowki-vansy-granat-navy-9566-38-i3383298670.html

Pedał?

Vansy są tworzone teraz unisex, więc może je nosić kobieta i mężczyzna, początkowo sięgając historii vansy były tworzone tylko dla mężczyzn do jazdy na deskorolce, więc prosze cicho bądź jeśli nawet nie wiesz nic o tych butach.

Btw. jeśli różowe by założył to może i pedał.

Niby tak, ale pozostał niesmak :3

Ale też sie nie zapominaj, początkowo vansy były w stylu szerokich adidasów czy nike i to właśnie one były na deske, dopiero później weszły te pedalskie modele. Dziękuję Dobranoc :)

18706.png
Opublikowano

Nie ma męskich vansów ;_;

Ale jeślu już chcesz jakieś wybrać

http://allegro.pl/elilu-trampki-tenisowki-vansy-granat-navy-9566-38-i3383298670.html

Niby tak, ale pozostał niesmak :3

Ale też sie nie zapominaj, początkowo vansy były w stylu szerokich adidasów czy nike i to właśnie one były na deske, dopiero później weszły te pedalskie modele. Dziękuję Dobranoc :)

Od niedawna vansy są tworzone uniseex, więc ciągle były robione pod deskę, nawet authentici i inne modele. Także proszę, vansy i tak ciągle będa butami na deskę, tylko chmara nastolatek chce sobie zaszpanować butami.

Btw. chłopak w vansach lepiej wygląda niż dziewczyna, bo vansy co jak co są typowo męskimi butami. elo

aa i zapomniałem, lepiej dojebać oklepane maxy, jak to się nosi wszystkie oklepane modele i być hajpem.

Opublikowano

Od niedawna vansy są tworzone uniseex, więc ciągle były robione pod deskę, nawet authentici i inne modele. Także proszę, vansy i tak ciągle będa butami na deskę, tylko chmara nastolatek chce sobie zaszpanować butami.

Btw. chłopak w vansach lepiej wygląda niż dziewczyna, bo vansy co jak co są typowo męskimi butami. elo

aa i zapomniałem, lepiej dojebać oklepane maxy, jak to się nosi wszystkie oklepane modele i być hajpem.

Ale to nie zmienia faktu ,że kiedyś wyglądały na chociaż troche męskie, na desce równie dobrze można jeździć w zwykłych trampkach za 20zł więc proszę, nie zasłaniaj pedalstwa jazdą na desce.

Aa zapomniałbym, vansy nie są oklepanym modelem ? Śmieszny ziomuś jesteś, praktycznie każda dziewczyna, i co drugi facet(mowa tu o pedałach w rurkach ) je nosi... Wole już "oklepane" Maxy niż pedalskie kapcie :)

18706.png
Opublikowano

a może po prostu nie stać cie na kapcie za 250 zł?

wyglądają pdoobnie do twoich trampków za 20 zł, lecz mają napis vans i dla ciebie są pedalskie, sam jestem posiadaczem ok. 13 par vansów i nie mam oklepanych vansów, moich vansów w Warszawie zobaczysz może z 3 sztuki maks. vansy były to buty normalne kiedyś na deskę i gdyby dalej były tylko tym czym były nawet nie napisałbyś 'prawie' buty męskie, pierrdolisz durnoty bo albo cie nie stać na nie albo zazdrościsz innych albo jesteś typowym dresem, bo człowiek który ich nie nosi, bo nie lubi nie mówi na innych którzy je nosza pedały, ciao bambino.

noszę vansy, ale nie jestem pedałem, nie noszę rurek i co w związku z tym uczynisz?

Opublikowano

Ale to nie zmienia faktu ,że kiedyś wyglądały na chociaż troche męskie, na desce równie dobrze można jeździć w zwykłych trampkach za 20zł więc proszę, nie zasłaniaj pedalstwa jazdą na desce.

Aa zapomniałbym, vansy nie są oklepanym modelem ? Śmieszny ziomuś jesteś, praktycznie każda dziewczyna, i co drugi facet(mowa tu o pedałach w rurkach ) je nosi... Wole już "oklepane" Maxy niż pedalskie kapcie :)

A i pewnie...to i ja się wtrącę bo po części tak jakby mnie obrażasz. Zatem rurku + vansy to pedał? Fajnie. To że ktoś ma styl i się dobrze ubiera znaczy że jest pedałem? Pewnie czemu by nie. Lepiej odziać zjebane max airmaxy.które nie wyglądają i być zajebistym? Jakoś mnie to nie kręci.

Co do vansów jako butów pedalskich? Daj spokój... Vansy to wcale nie są pedalskie buty... buty , które były tworzone dla mężczyzn są po prostu tworzone teraz dla wszystkich. Są modele vansów dla dziewczyn,są modele vansów dla chłopaków jak i są modele unisex. Zatem odpierdol się pan od Vansów bo to zajebiste buty według mnie. Zatem taka dyskusja jest niepotrzebna. Tak,noszę rurki i vansy ale pedałem nie jestem. Jaram się pannami^^. Co za kraj...;x Co za ludzie... ;x

Btw. G00D zazdroszczę kolekcji ;3 Sam muszę sobie sprawić jeszcze ze 2 pary ale niestety te "pedalskie buty" troszeczkę kosztują :D

egq3SFm.png

Opublikowano

a może po prostu nie stać cie na kapcie za 250 zł?

wyglądają pdoobnie do twoich trampków za 20 zł, lecz mają napis vans i dla ciebie są pedalskie, sam jestem posiadaczem ok. 13 par vansów i nie mam oklepanych vansów, moich vansów w Warszawie zobaczysz może z 3 sztuki maks. vansy były to buty normalne kiedyś na deskę i gdyby dalej były tylko tym czym były nawet nie napisałbyś 'prawie' buty męskie, pierrdolisz durnoty bo albo cie nie stać na nie albo zazdrościsz innych albo jesteś typowym dresem, bo człowiek który ich nie nosi, bo nie lubi nie mówi na innych którzy je nosza pedały, ciao bambino.

noszę vansy, ale nie jestem pedałem, nie noszę rurek i co w związku z tym uczynisz?

Ja pierdole , 13 par vansów, widze musisz mieć nieźle nayebane ,żeby kolekcjonować pedalskie buty.

Stary, zrozum ,że vansy były na deske, ale te STARSZE MODELE, te może też są,ale to już nie to samo co stare dobre vansy które nie wygladaly jak chuyowe kapcie.

Uwierz, nie ma co zasłaniać noszenia pedalskich butów jazdą na desce, no ale widać ,że Ci cięzko jest to wytłumaczyć. Jeździć na desce można we wszystkim, nawet ku*wa boso.

Myślisz ,że jak ubierzesz sobie buty które rzekomo są do jazdy na desce to bedziesz jak Tony Hawk ? Kpisz sobie chyba,jeśli umiesz jeździć na desce, to nie powinno Ci robić różnicy w czym jeździsz, chyba ,że jesteś jakimś je*anym pozerem :) I jeśli naprawdę chcesz znać mój stan społeczny, to jest dosyć wysoki więc tych laczków mógłbym mieć na pęczki :x Naprawdę nosząc vansy nie będziesz kimś fajnym, prawda boli, co ?

no to ku*wa ciekawi mnie od czego ubierasz te vansy, jak nie do rurek, bo coś mi sie nie chce wierzyć ,że chodzisz w vansach i dresach jednoczensie ...

I tak właściwie to co to był za tekst "Ciao Bambino" Tak teraz mówi się w podstawówce ?

Ps

Przesłuchaj sobie

@GeRu

Tobie też polecam przesłuchać track który podlinkowałem :)

18706.png
Opublikowano

Ja pierdole , 13 par vansów, widze musisz mieć nieźle nayebane ,żeby kolekcjonować pedalskie buty.

Stary, zrozum ,że vansy były na deske, ale te STARSZE MODELE, te może też są,ale to już nie to samo co stare dobre vansy które nie wygladaly jak chuyowe kapcie.

Uwierz, nie ma co zasłaniać noszenia pedalskich butów jazdą na desce, no ale widać ,że Ci cięzko jest to wytłumaczyć. Jeździć na desce można we wszystkim, nawet ku*wa boso.

Myślisz ,że jak ubierzesz sobie buty które rzekomo są do jazdy na desce to bedziesz jak Tony Hawk ? Kpisz sobie chyba,jeśli umiesz jeździć na desce, to nie powinno Ci robić różnicy w czym jeździsz, chyba ,że jesteś jakimś je*anym pozerem :) I jeśli naprawdę chcesz znać mój stan społeczny, to jest dosyć wysoki więc tych laczków mógłbym mieć na pęczki :x Naprawdę nosząc vansy nie będziesz kimś fajnym, prawda boli, co ?

no to ku*wa ciekawi mnie od czego ubierasz te vansy, jak nie do rurek, bo coś mi sie nie chce wierzyć ,że chodzisz w vansach i dresach jednoczensie ...

I tak właściwie to co to był za tekst "Ciao Bambino" Tak teraz mówi się w podstawówce ?

Ps

Przesłuchaj sobie

Śmieszny jesteś.

Co do tej śmiesznej piosenki - Rurki , vansy i ray bany to od razu pedał? Szkoda tylko że tak dobrze ubrany facet zgarnia więcej panienek niż jakiś tam odziany skejt w airmaxach ^^

egq3SFm.png

Opublikowano

Juz zaczął sie ból dupy "polaczkow cebluakow, biedaków" . Vansy jak i Converse sa, były meskimi butami, lecz teraz zaczęła sie moda na to, iż dziewczyny zaczynaja nosić męskie buty dla szpanu... Przez co zostały butami mlodziezowymi (dla chłopaków i dziewczyn) -unisex.

btw. Jaka burzuazja 13 par vansow xD

Alternatywa dla rurek sa slimy które tez pasują do vansow .

Edit

Ale wiecie dla niektórych bycie dobrze ubranych to:

Dres adidosa (podróbka adidasa)

AirMaxy czy tam jakieś podróbki

Lysa głowa no i oczywiście only rap bo to jest muzyka

Peace

Opublikowano

Widzę już z jakiej warstwy społecznej musisz być dając mi ten kawałek.

Dobra kończe dyskusję, bo zaraz przeistoczy się to w flamewar, a miała być kulturalna dyskusja.

Najlepsze jest to, że nazywasz trampki pedalskimi butami, możesz mi wyjaśnić dlaczego buty trampki z napisem vans są pedalskie? Równie dobrze mogę powiedzieć że buty nike są pedalskie, ale ja szanuję wszystko.

Wiesz jeden lubi jeźddzić w vansach, bo lepiej mu się jeździ, tego już nie ma co polemizować. Rozumiem jeśli się umie jeździć to się jeździ we wszystkim, lecz dla niektórych lepiej naprawdę jeździ się w vansach.

Podsumowując, należysz do grupy albo nie stać cie na te buty, albo zazdrościsz innych, albo jesteś z warstawy maxy + dres, bo każdy normalny szanujący sięczłowiek jak widzi nawet największego hipstera to po prostu szanuje go, bo to jego wybór, tylko tacy ludzie jak wy nie umieją szanować innych i nie mają do siebie też szacunku.

btw. noszę vansy do normalnych jeansów, chinosów, silm fatów, krótkich shortów, bo najlepiej vansy do wszystkiego pasują. o ile wiesz o co mi chodzi, bo moze twój zasób słów nie wykracza poza ortalion.

skończyłem, dyskutować mi się już nie chce na ten temat, masz zerowe pojęcie.

Opublikowano

Śmieszny jesteś.

Co do tej śmiesznej piosenki - Rurki , vansy i ray bany to od razu pedał? Szkoda tylko że tak dobrze ubrany facet zgarnia więcej panienek niż jakiś tam odziany skejt w airmaxach ^^

A nie słyszałeś może o tym,że sposób ubierania wiele mówi o człowieku ?

Jeśli mówiąc "panienki" masz na myśli gimbusiary których średnia wieku wynosi 13 lat, to tak , masz rację

Te dziewczyny wybieraja ich tylko dlatego ,że myśla sobie "ale ma fajny styl, pokaże go koleżanką, będą mi zazdrościły"

Ciekawe kto szybciej obroni tą dziewcze przed np gwałcicielem, gejuch w vansach czy "skejt w airmaxach"

A może jeszcze inna teoria, dziewczyny prowadzają ze sobią takich chłopaków tylko dlatego ,że wyżej wymieniony gwałciciel, może zgwałcic właśnie tego chłopaka, wygląd podobny :)

18706.png
Opublikowano

Stary, dojebales xD. Czemu chłopak w vansach miałby nie obronić dziewczyny? To ze ubiera sie w "lepszych" ciuchach nie oznacza ze nie umie sie bić jak i ze ma 2 leniwce na łapach (bicepsy...)

No, ale tak dziewczyny puste dziewczyńy bez przyszłości wola towarzystwo lysych pal / dresow, ktorzy nie umieją zachować sie kulturalnie w towarzystwie...

Edit.

Właśnie zazwyczaj takie dresy padają na strzala "od normalnych" kolesi - dresy dużo mówią, dra sie i bluznia, ale jak dochodzi co do czego to ... Wymiekkaja - widziałem juz kilka takich sytuacji -,-

Opublikowano

A nie słyszałeś może o tym,że sposób ubierania wiele mówi o człowieku ?

Jeśli mówiąc "panienki" masz na myśli gimbusiary których średnia wieku wynosi 13 lat, to tak , masz rację

Te dziewczyny wybieraja ich tylko dlatego ,że myśla sobie "ale ma fajny styl, pokaże go koleżanką, będą mi zazdrościły"

Ciekawe kto szybciej obroni tą dziewcze przed np gwałcicielem, gejuch w vansach czy "skejt w airmaxach"

A może jeszcze inna teoria, dziewczyny prowadzają ze sobią takich chłopaków tylko dlatego ,że wyżej wymieniony gwałciciel, może zgwałcic właśnie tego chłopaka, wygląd podobny :)

Jeden wielki pierdolony stereotyp.

egq3SFm.png

Opublikowano

Widzę już z jakiej warstwy społecznej musisz być dając mi ten kawałek.

Dobra kończe dyskusję, bo zaraz przeistoczy się to w flamewar, a miała być kulturalna dyskusja.

Najlepsze jest to, że nazywasz trampki pedalskimi butami, możesz mi wyjaśnić dlaczego buty trampki z napisem vans są pedalskie? Równie dobrze mogę powiedzieć że buty nike są pedalskie, ale ja szanuję wszystko.

Wiesz jeden lubi jeźddzić w vansach, bo lepiej mu się jeździ, tego już nie ma co polemizować. Rozumiem jeśli się umie jeździć to się jeździ we wszystkim, lecz dla niektórych lepiej naprawdę jeździ się w vansach.

Podsumowując, należysz do grupy albo nie stać cie na te buty, albo zazdrościsz innych, albo jesteś z warstawy maxy + dres, bo każdy normalny szanujący sięczłowiek jak widzi nawet największego hipstera to po prostu szanuje go, bo to jego wybór, tylko tacy ludzie jak wy nie umieją szanować innych i nie mają do siebie też szacunku.

btw. noszę vansy do normalnych jeansów, chinosów, silm fatów, krótkich shortów, bo najlepiej vansy do wszystkiego pasują. o ile wiesz o co mi chodzi, bo moze twój zasób słów nie wykracza poza ortalion.

skończyłem, dyskutować mi się już nie chce na ten temat, masz zerowe pojęcie.

Szczerze, tak zgadłeś, noszę maxy + ale dresy nie koniecznie, wystarcza spodnie typu baggy bo wole "luźny styl" niż później mam sie bać o swoje jajka nosząc zaciasne spodnie...

I zauważ ,że jest różnica między chłopakiem w rzeczach które wygladaja na stare, a chłopakiem który nosi gejowskie ciuch, czy jak ty to tam nazywasz "unisex".

A to o czym mówisz, to jest efekt Placebo, nie ma różnicy w czym jeździsz, chyba ,że jeździsz w butach na narty/glanach ...

Stary, dojebales xD. Czemu chłopak w vansach miałby nie obronić dziewczyny? To ze ubiera sie w "lepszych" ciuchach nie oznacza ze nie umie sie bić jak i ze ma 2 leniwce na łapach (bicepsy...)

No, ale tak dziewczyny puste dziewczyńy bez przyszłości wola towarzystwo lysych pal / dresow, ktorzy nie umieją zachować sie kulturalnie w towarzystwie...

Edit.

Właśnie zazwyczaj takie dresy padają na strzala "od normalnych" kolesi - dresy dużo mówią, dra sie i bluznia, ale jak dochodzi co do czego to ... Wymiekkaja - widziałem juz kilka takich sytuacji -,-

Mówiąc lepszych, masz na myśli ciaśniejszych? Idąc moim tokiem rozumowania, mają dwa"leniwce" bo poprostu tylko takie zmieszcza się w tą wąziutką bluzę, ale z drugiej strony, wielkość mięśni to nie wszystko, ale zawsze masz większy respekt do przypakowanego kolesia niż do jakiegos chuderlaka w rurkach

A Ty natomist mylisz dresiarzy z życiowymi kalekami,pozerami którzy myślą ,że są bogami i mogą wszystko bo mają łysą głowę i wuchte "ziomali za sobą"

A ten przykład który podałeś w edycji, jest właśnie przykładem typowego pozera

.

Jeden wielki pierdolony stereotyp.

Tak samo jak to,że jak sie słucha rapu to trzeba być dresem,albo kimś biednym...
18706.png
Opublikowano

Lepszych nie było w cudzyslowie przez przypadek. Nie miałem tego idealnego słowa więc tak napisałem, jaki ja biedny tak bardzo ubogi słownik :c...

Tak. Dla mnie dres to pozer, w każdej szkole zaczynając od podstawówki miałem doczynienia właśnie z owymi ludźmi- dres, łaska głowa... Życiowi klecy , nigdy jeszcze nie spotkałem, "normalnego" dresa . NIGDY!

Wąska bluza? O ile sie nie mylę to nikt takich właśnie nie nosi z chlopieco-męskiej strony, a właśnie duże i luźne (taka moda, tak mi sie wydaje)

Poza tym nie oszukujmy sie każda ze tak brzydko powiem warstwa społeczna inaczej sie ubiera ...

A TAK W OGÓLE czemu dyskutujemy na temat tego jak kto sie ubiera czy po tym sie poznaje człowieka- nie. Ludzi poznajemy po ich czynach, zachowaniu i wychowaniu! Każdy ma prawo ubierać sie jak chce i nic nikomu do tego.

Ps. Niektóre słowa sa inne niż miały być, ale raczej nie jest problemem domyślić sie o co biega... To wszystko winna słownika z ipada ;3

Opublikowano

Lepszych nie było w cudzyslowie przez przypadek. Nie miałem tego idealnego słowa więc tak napisałem, jaki ja biedny tak bardzo ubogi słownik :c...

Tak. Dla mnie dres to pozer, w każdej szkole zaczynając od podstawówki miałem doczynienia właśnie z owymi ludźmi- dres, łaska głowa... Życiowi klecy , nigdy jeszcze nie spotkałem, "normalnego" dresa . NIGDY!

Wąska bluza? O ile sie nie mylę to nikt takich właśnie nie nosi z chlopieco-męskiej strony, a właśnie duże i luźne (taka moda, tak mi sie wydaje)

Poza tym nie oszukujmy sie każda ze tak brzydko powiem warstwa społeczna inaczej sie ubiera ...

A TAK W OGÓLE czemu dyskutujemy na temat tego jak kto sie ubiera czy po tym sie poznaje człowieka- nie. Ludzi poznajemy po ich czynach, zachowaniu i wychowaniu! Każdy ma prawo ubierać sie jak chce i nic nikomu do tego.

Ps. Niektóre słowa sa inne niż miały być, ale raczej nie jest problemem domyślić sie o co biega... To wszystko winna słownika z ipada ;3

Najwidoczniej znasz mało dresów, i prawda jest taka ,że Ci których ty spotkałeś gówno o czym kolwiek wiedzą i wolą grać kozaków niż brać życie w swoje ręce,a kozakami są tylko dla swoich ziomków, typowy przykład pozera który by żył tylko u rodziców na garnuszku,cały dzień ćpał i pił.

Wbił mi się do głowy jeden wers " Nie dziel znajomych na tych biednych i bogatych, nikt nie ma wpływu na to z jakiej pochodzi chaty"

A mówiąc "strefy społeczne" masz na myśli zarobek rodziców czy własnie styl ubierania się? Ja np nie uważam się za dresa, chociaż lubie luźny styl i powiem Ci ,że nie jedna taka bluza jest warta więcej niż jakieś vansy ;)

A spam robimy tutaj tylko dlatego ,że każdy z nas ma swoją opinie i każdy chce ją wyrazić .

18706.png
Opublikowano

Osobiście mam w 4 literacki to ile zarabiają rodzice moich znajomych, według mnie mogą nawet spać na ulicy, kopać rowy ale itak mama do nich szacunek , przecież przyjaciół nie poznaje sie po wielkości portfela ich rodziców, a jak wcześniej wspomniałem to po ich czynach i wychowaniu ...

A w internetach zawsze z tego wychodzi (zazwyczaj) flamewar... Takie życie cóż począć ;D

Dobra ja idę spać bo jutro muszę wcześnie wstać, dobranoc ;)

Opublikowano

Nigdy nie widzialem kolesia w vansach, czy rurkach, ktory wlierdolil jakiemus dresowi, wiec jednak najczesciej ubrania swiadczącza o tym kim jest ten co je nosi, chociaz nie zawsze. Bo po co wydawaac tyle kasy na ubrania, zeby miec napis vans? Czy firma jest taka wazna? Czy jest sie lepszym jak sie nosi takie drogie ubrania? Nie mowcie mi, ze sa bardziej wytrzymalsze, bo to gowno prawda. Pewnie macie kompleksy i tymi ubraniami zaznaczacie swoja obecnosc, ale potem nie dziwcie sie co normalni ludzie moga o was pomyslec, bo maja do tego prawo.

@edit

sorry za błędy, pisałem na telefonie.

Opublikowano

Byłby pobór do wojska obowiązkowy to skończyłaby się era pedałków w vansach/rurkach.

@G00d

Ciebie też nie stać na vansy, jedynie twoi rodzice mają na nie pieniądze, więc z argumentami typu "ciebie nie stać to nie masz vansów" możesz się schować. elo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...