Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Dział]Elsword

Błękitna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dział Elsword >_<

Witam bardzo serdecznie, dzisiaj składam małą propozycje o dodanie działu "Elsword" Jest to gra bardziej animowana, ale jest świetna.
Dzisiaj zaczęłam w Nią grać i obecnie posiadam 12lvl./ 60
Wbijałam dość długo, ale miło spędziłam przy niej czas. Myślę, że dział by się rozkręcił, gdyż została ona wydana na wersje Polską, zapraszam do dyskusji ! ;)

* Nie będę tutaj umieszać video, bo kto będzie chciał ten sprawdzi sobie jak Ona wygląda.
+ Najlepiej oceni się ją dopiero po zagraniu, ściąga się zaledwie 30 minut.

Opublikowano

Gra sama w sobie jest fajna, ale animacja chodzenia i dźwięki przy ataku trochę irytują.

Nie wiem jaką popularnością cieszy się ta gra. Pomyślmy sobie jednak, czy nie za dużo

tych działów? Neu/Tak - ale dział testowy

343731479829004887779.png

Opublikowano

Tak, sam miałem dzisiaj pisać tą sugestię.

Gra jest świetna, wróciłem do niej po rocznej przerwie i w 5 dni wbiłem 42 poziom ;)

Gram od bety polskiej wersji, a nawet przed nią grałem na amerykańskiej. Mam demo polskie, które mógłbym opublikować w tym dziale.

@Fev

Mogę Ci pomóc w dungeonach :P

QtiV6xY.gif

Opublikowano

@KlauS :#

Jeśli masz czas :D
To bardzo chętnie, bo lubie pracować w grupach, zresztą, że nie do końca znam jeszcze wszystkie tajniki tej gierki ;)

Opublikowano

Gra jest godna uwagi dużo osób w nią gra, są cheaty tam jakieś,bugi i wielu by się przydała pomoc. W grę sam grałem i nadal czasami gram, gra jest luźna i fajnie można sobie popykać z kolegami. Od bety też tak jakoś gram no i jeszcze się nie nudzi. Dobra grafika,system walki.Na TAK

Ludzie mówią że nie będzie odwiedzana, tak samo miało być na cube world i jakoś jest zainteresowanie

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

A są do tego hacki? Słabo zaprezentowałeś grę. Nie

Diabeł to kobieta :D

@TOP

Jako dział testowy tak.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Ta gra, to parodia, ale cóż, może ktoś w nią gra jednak :P

Było kilka propozycji na temat tej gry, ale każda była odrzucona. Cóż, widać, że jednak userzy chcą, by subforum zaistniało na mpc.

Tak, jako subforum i to testowe ;-)

Opublikowano

Dlaczego właśnie subforum, a nie dział ?
Neverwinter, RaiderZ, CubeWorld, dostały działy to dlaczego, ta miałaby nie dostać ? ;)

Opublikowano

Pomysł dobry, sam kiedyś apelowałem o ten dział. Istnieją hacki i cheaty do tej gry, wystarczy poszukać.

Jak najbardziej na tak. Z chęcią pełniłbym w tym dziale funkcję moderatora

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Skoro gry takie jak raiderz dostały szansę to czemu taka gra, która jest swego rodzaju gra animowaną miałaby nie dostać swojego działu tylko subforum? Jestem na tak.

Opublikowano

Na początek dział testowy , jak się przyjmie to okej .

Takie trochę ala NosTale . Nie lubię klimatów anime , ale gra ma wielu zwolenników.

Tak.

giphy.gif ­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...