Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Darmowe 25 nd

Tyranuss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jetzt gratis 25 NosTaler verdienen! Nutze die Chance! Nur für kurze Zeit!

Lade dir die kostenlose App Cold Space herunter.

Sobald du in Cold Space zwei Red Eyes getötet hast (siehe nachfolgendes Bild),

erhältst du als Dankeschön einen Gutschein über 25 NosTaler für NosTale.

zwischengrafik.jpg

Aktionsende: 14.07.2013, 09:00 Uhr

Pro Account kann nur ein Gutschein eingelöst werden. Der Coupon ist gültig bis 11.08.2013.

apple_icon.pnggoogle_icon.png

qrcode_coldspace.jpeg

Czyli musimy sciągnąć na telefon z androidem/ios aplikacje Cold Space i ubić jakieś dwa statki ( mi się za 1 razem udało) i dostaniemy za to kupon na 12 zł do wykorzystania w każdej grze gf :)

Takie info daje.

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zdaje mi się, że skoro na polskim nostale nic nie pisze to te kody nie będą pasować chyba ale skoro na de już jest taka promocja to na pl tez nie długo wprowadzą ;)

70hs.png
Opublikowano

Zdaje mi się, że skoro na polskim nostale nic nie pisze to te kody nie będą pasować chyba ale skoro na de już jest taka promocja to na pl tez nie długo wprowadzą ;)

Te kodziki działają na każdej wersji językowej.

Ten sposób działa, aczkolwiek pobieranie jakiegoś syfu dla 25 ND?

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Ja osobiscie mam 1 telefon z ios ktorego uzywam i 3 stare z androidem wiec nie wiem czy to bedzie dzialac ale moge uzbierac 100Nd w 10min :3

JEB*C MINESKY.PL !!! PJONA!

2rwqg40.jpg

Opublikowano

Własnie pobiera na tablecie i komórce z bratem. Mam nadzięje że działa , a potrzebny jakiś link ?

@EDIT wszystko działa, pobierasz grasz 1grę i dostajesz kupon :) zarobiłem na tym 2kk ^.^

Opublikowano

Rozwalilem ten statek i pisze mi ale nie moge tego odczytac, a to co spróbowalem to pisze ze "kod stracil waznosc". :<

@Edit: Jednak zamiast 3 napisałem B, male literki i nie widac ;p

Opublikowano

Dla mnie nie opłaca się zabardzo 25 nd jeśli tylko raz się dostaje... Czy więcej ? Może ktoś powiedzieć jeśli próbował ?

Jest sposób ale nie podam bo zaraz wprowadzą jakieś zabezpieczenie i nie będzie można tak samo jak podałeś z ankietami. Już nie ma ich ;D

Te kodziki działają na każdej wersji językowej.

Ten sposób działa, aczkolwiek pobieranie jakiegoś syfu dla 25 ND?

Syfem to nie jest bo to jest np z android market a z nie z google więc nie powinno ci telefonu zamulić, jest sposób, że możesz zrobić kilkanaście razy tą grę i mieć te kody, 1 kod 25ND, 25ND 5 ancków, przy 20 kontach i 20 kodach masz 100ancków. Więc jest zysk praktycznie za darmo :)

70hs.png
Opublikowano

Rozwalilem ten statek i pisze mi ale nie moge tego odczytac, a to co spróbowalem to pisze ze "kod stracil waznosc". :<

Zapewne zgasł ci ekran lub wyłączyłeś ekran i wtedy wpisałeś kod. Trochę dziwny problem, no ale jest :p.

Ściągałem już 3 gry za które były nosdolary i było okej (zazwyczaj przejście takiej gry zajmuje 15-30min).

Kodu można użyć tylko na jedno konto i jest jednorazowy ;).

Opublikowano

Mam pytanko.. zniszczyłem te statki, okay mam kupon! Wchodzę go zrealizować jednak pisze mi, że stracił na ważności.. o co biega?

Już padło to pytanie oraz odpowiedź na nie. Zapewne wpisałeś kod przy wyłączonym tablecie/ telefonie. Miałem ten sam problem xD.

Zapewne zgasł ci ekran lub wyłączyłeś ekran i wtedy wpisałeś kod. Trochę dziwny problem, no ale jest :P.

Ściągałem już 3 gry za które były nosdolary i było okej (zazwyczaj przejście takiej gry zajmuje 15-30min).

Kodu można użyć tylko na jedno konto i jest jednorazowy ;).

up:

A emulatory ? :P

Zapewne też nie xD.

Opublikowano

A czy moge zrobic tą gre kilka razy i wpisać kilka kodów do innych kont?

jest sposób kiedyś użytkownik o nazwie chyba tyranusss powiedział jak to zrobić ale nie podam bo zabezpieczenia jakieś wprowadzą ^^

Opublikowano

wrr ten kod jet tak mały że nie mogę go wpisać ;/

da się jakoś powiększyć czcionek mówię wam od razu że nie robię tego z tabletu ani innego urządzenia przenośnego

Dobra wpisane promocja do 14 jest? jeśli tak to jestem bogaty :D

a i co najlepiej kupować?

Opublikowano

Jak? Sory nie znam sie na tym.

Wpisz w wyszukiwarce sklepu play coś typu "skanowanie kodów", ściągnij ten program i zeskanuj tym programem ten biało czarny kod, który jest w pierwszym poście xD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...