Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujesz Gm/Testera/Chcesz Zostać Gm/Poszukujesz Sponsora/Hostera/Grafika/Pomocy Przy serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

76775400719376698327.jpg

Witam, bez zbędnego rozpisania się chciałbym zareklamować swą skromną osobę.

A więc oferuję się jako Technik serwerów Team Speak 3.

Oferuję pomoc przy postawieniu serwera, wyglądzie, prawach, rangach etc.

Oraz pomoc przy zarządzaniu i pilnowaniu porządku.

Oczekuję rangi na TS z pełnymi prawami.

Szukam

ogarniętych ludzi którzy zaakceptują mnie oraz z dobrą maszyną,która nie

padnie po 2-3 dniach tylko,będzie stała długo z 2-3 lata :D

Nie czekaj tylko pisz pomogę jestem ogarnięty i chcę swoją wiedzę rozwijać

jak się da myślę że chodź trochę informacja o mnie coś przyciągnie :D Czekam na odpowiedzi od strony was :D.

Kontakt GG: 43031764

Pozdrawiam G r z e c h u

AKTUALNE

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

• Odpowiedzi 477
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zostanę Game Masterem ! Dedyk/VPS/Hamaczi

Kilka słów na wstęp:

Na początku mojego podania chciałbym się przedstawić.Mam na imię Bartek i mam 16lat ,pochodzę ze Szczecina.Na co dzień rozwijam swoje doświadczenie i wiedzę o grze Metin2.Poświęcam około 5-6 godziny dziennie na siedzenie przed monitorem.Interesuje się sportem ,od kilku lat gram w piłkę nożną.

Doświadczenie z Metin2:

Moim najwyższym osiągnięcie w Metin2.PL jest Wojownik Mental 75lvl na serwerze Feniks ;)

O sobie:

Jestem osoba sprawiedliwą ,która każdego traktuje równo ,bez względnie na sytuacje ,miejsce i czas.Mam poczucie humoru ,lubię sobie pożartować i pośmiać.Potrafię każdego zrozumieć ,każdy błąd i okoliczności.Zawsze służę pomocą w trudnej sytuacji i miejscu.Nie obrażam innych ,nikogo nie faworyzuję tzn. jestem dla każdego taki sam i nic więcej.Ciesze się życiem i to co w nim mam ,nie kłamie.Umiem się zachować w odpowiednim miejscu i wspierać w trudnych chwilach.Jestem osobą pracowitą ,dążącą do celu bezwzględnie.Z radością wykorzystuje swój czas.Umiem się poświęcić dla innych.Wiem też co znaczy zaczynać wszystko od ZERA! Podanie pisze tyko z nudów - nie mam co robić ,więc chce poszukać jakiegoś zajęcie ,o którym mam pojęcie.Nie jestem najlepszy ,ale jednak chce się podołać w tym zadaniu.

Co bym robił jako GameMaster ?

To co powinien robić każdy GM :

-pomagał innym,

-służył zawsze pomocą ,w każdej chwili,

-pilnował porządku i estetyki na serwerze,

-potrafił wyjaśnić każdą sytuacje,

-TĘPIŁ CHEATERÓW!

-i wiele ,wiele więcej;].

Dane Techniczne:

Mikrofon + TS3?-Jest

Wolny czas 5-6h dziennie?-Jest

Kontakt:

PW Forum , GG: 32596228 ;)

(na początek naszej znajomości mogę dostać rangę TGM i ograniczone prawa)

AKTUALNE

Opublikowano

dgtq.png

* Dungeony

* Misje Fabularne

* Misje na czas

* Biolog

* Rajdy

* System Petów

0lts.png

* Nowe okno logowania

* Okno peta z expem, bonami itd.

* System zabójstw + Quest

* GUI do Wieży Demonów i wiele więcej

xktg.png

GG: 44582194

PS. Od jebać się od grafiki pierwszy raz Photoshopa uruchomiłem :D

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

Sprzedam

Pliki Serwerowe+Client serwera Almantia oraz Pliki Serwerowe+Client serwera Grayst

PW:)

Płatność: PayPal najlepiej.

// Na Mpc zamiesciłem tylko ogloszenie proszę nie usunąć tego posta tutaj zamieszczam tylko ogłoszenie. MPC nie bierze zadnego udziału w sprzedaży.

Opublikowano

img-Szukam%20Sponsora.png

Witajcie,

Oferuję:
Gotową stronę: Monaris.pl

Hosting wykupiony na rok

Fanpage 333like: https://www.facebook.com/MonarisPL

Forum ala IP.B

Gotowe pliki: opis na fanpage+ http://www.mpcforum.pl/topic/986982-zapowiedzmonaris/

Zabezpieczenie serwera FW 10Gb w bardzo małym koszcie...

Postawienie porządnego TeamSpeak3

Patchera napisanego w C++

Oczekuję:

Sponsora przy kasie który zaoferuje serwer dedykowany + licencję IP.Board.

Dlaczego sam siebie nie za sponsoruje? Niestety miałem to zrobić lecz są ważniejsze wydatki od tego...

Kontakt:
GG: 2343702

Opublikowano

Zostanę GM/TGM na serwerach (Dedyk/hamachi)

Coś o mnie.

1. Imię.

Na imię mam Łukasz.

2. Wiek:

17 (26.05.1996)

3. Zainteresowania:

Interesuję się sportem, i dziewczynami (jak każdy mężczyzna w moim wieku.)

Lubię słuchać muzyki (Polskiego Rapu).Jestem wysoki (mam 197 cm).Uczęszczam do II klasy Technikum informatycznego .

Pochodzę z województwa lubelskiego (Miasto: Lublin).Jestem osobą miłą,pogodną,cierpliwą,kreatywną,sprawiedliwą,szczerą,zaufaną i uczciwą.

Lubię pomagać innym jak ktoś potrzebuję pomocy.

Jestem ambitną osobą, i postaram się odpowiedzieć na każde pytanie.

Nie lubię jak ktoś używa cheatów, tego nie toleruję.

Ciężko jest mnie wyprowadzić z równowagi.

Oraz nie daje się przekupić.

Lubię sobie poimprezować z kolegami i dziewczynami.

Często wyjeżdżam z kolegami zwiedzić świata. (Oczywiście mam bardzo dużo czasu na tą posadę.)

Jestem osobą zabawną, i jak ktoś ma problemy z grą,ts itd. to oczywiście mu pomogę jak najlepiej.

Lubię porozmawiać z innymi ludźmi na TS'ie, lubię też poznać nowych ludzi z którymi mógłbym grać w różne gry.,

Lubię też jeździć na rowerze oraz grać w piłkę nożną.

Często się zajmuję przeglądaniem stron internetowych i moderowaniem forum. (Jestem moderatorem na 4fora.pl, i lubię to co robię.)

Lubię jak mnie ktoś krytykuję, wtedy wiem że robię coś źle i lubię się uczyć na tych błędach,i te błędy poprawiam jak najlepiej.

4. Dlaczego ja? :

Dlatego że lubię pomagać. I lubię współpracować w grupie. Lubię wykonywać powierzone mi zadania.

A jak coś źle zrobię to poprawiam swój błąd jak najlepiej.

Na komputerze przebywam dość długo.(Wakacje. smile.png )

Mogę poświęcić na posadę (GM) od 6 do 10 h dziennie. (Jeszcze zależy jaki mam dzień. Jak mam bardzo pracowity to mogę od 3 do 5h.)

Moje doświadczenie w byciu GM mam spore. (Można powiedzieć że jestem profesjonalnym GM. Ale nikt nie jest doskonały tak jak i ja.) smile.png

W metin2 grałem dość długo ponad 6 lat, i wiem bardzo dużo rzeczy na temat metin2.

To chyba na tyle. smile.png

snf3.jpg

Opublikowano

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

OGŁOSZENIE Nr1

ODDAM szablon graficzny na potrzeby prywatnego serwera metin2.
(Wymaga zakodowania oraz oskryptowania)
Wszelkie informacje na GG lub TeamSpeak3: ts.entergames.pl (nick: Agron)

1.

88499074026417119393.png

2.

69056920084103515122.png

OGŁOSZENIE Nr2

Wykonam na zamówienie wszelką obróbkę graficzną na potrzeby serwerów prywatnych metin2.

Podejmuję się prawie wszystkiego... Zapraszam na rozmowę ! Na prawdę warto.

KONTAKT

GG: 46888856

TS3: ts.entergames.pl (nick Agron)

Zapraszam !

Opublikowano

Zostanę Game Masterem ! Dedyk/VPS/Hamaczi

Kilka słów na wstęp:

Na początku mojego podania chciałbym się przedstawić.Mam na imię Bartek i mam 16lat ,pochodzę ze Szczecina.Na co dzień rozwijam swoje doświadczenie i wiedzę o grze Metin2.Poświęcam około 5-6 godziny dziennie na siedzenie przed monitorem.Interesuje się sportem ,od kilku lat gram w piłkę nożną.

Doświadczenie z Metin2:

Moim najwyższym osiągnięcie w Metin2.PL jest Wojownik Mental 75lvl na serwerze Feniks ;)

O sobie:

Jestem osoba sprawiedliwą ,która każdego traktuje równo ,bez względnie na sytuacje ,miejsce i czas.Mam poczucie humoru ,lubię sobie pożartować i pośmiać.Potrafię każdego zrozumieć ,każdy błąd i okoliczności.Zawsze służę pomocą w trudnej sytuacji i miejscu.Nie obrażam innych ,nikogo nie faworyzuję tzn. jestem dla każdego taki sam i nic więcej.Ciesze się życiem i to co w nim mam ,nie kłamie.Umiem się zachować w odpowiednim miejscu i wspierać w trudnych chwilach.Jestem osobą pracowitą ,dążącą do celu bezwzględnie.Z radością wykorzystuje swój czas.Umiem się poświęcić dla innych.Wiem też co znaczy zaczynać wszystko od ZERA! Podanie pisze tyko z nudów - nie mam co robić ,więc chce poszukać jakiegoś zajęcie ,o którym mam pojęcie.Nie jestem najlepszy ,ale jednak chce się podołać w tym zadaniu.

Co bym robił jako GameMaster ?

To co powinien robić każdy GM :

-pomagał innym,
-służył zawsze pomocą ,w każdej chwili,
-pilnował porządku i estetyki na serwerze,
-potrafił wyjaśnić każdą sytuacje,
-TĘPIŁ CHEATERÓW!
-i wiele ,wiele więcej;].

Dane Techniczne:

Mikrofon + TS3?-Jest

Wolny czas 5-6h dziennie?-Jest

Kontakt:

PW Forum , GG: 32596228 ;)

(na początek naszej znajomości mogę dostać rangę TGM i ograniczone prawa)

AKTUALNE

Opublikowano

Szukam Osoby do zrobienia IS, pod dedyka oferuje range na ts/grze/forum. Pisać PW, lub wbijać na ts3 ip : ts3.bluelinem2.com

7KNm1Wb.png

Opublikowano

img-Szukam%20Sponsora.png

Witajcie, nazywam się Dawid i pochodzę z Częstochowy. Jestem programistą, znam C++, Lua (Uczę się), PHP, HTML 5, CSS 3 oraz umiem posługiwać się biblioteką JQuerry.

Jestem właścicielem Telewizji On-Line FileSerwer jak i też generatorów prezentacji dla MPCforum. (Planuję wydać kolejne).

Wykładam ogromny kapitał w postaci plików i narzędzi potrzebne do stworzenia prywatnego serwera Metin2.

Nie interesują mnie tacy sponsorzy którzy oferują tak "SIemka, masz tu dane i wgrywaj pliki"
Nie raz zostałem oszukany więc oczekuję najlepiej spotkana na terenie Częstochowy i maszyny na mnie...

Oferuję:
Gotową stronę: Monaris.pl

Hosting wykupiony na rok

Fanpage 333like: https://www.facebook.com/MonarisPL

Forum ala IP.B

Gotowe pliki: opis na fanpage+ http://www.mpcforum.pl/topic/986982-zapowiedzmonaris/

Zabezpieczenie serwera FW 10Gb w bardzo małym koszcie...

Postawienie porządnego TeamSpeak3

Patchera napisanego w C++

Oczekuję:

Sponsora przy kasie który zaoferuje serwer dedykowany + licencję IP.Board.

Dlaczego sam siebie nie za sponsoruje? Niestety miałem to zrobić lecz są ważniejsze wydatki od tego...

Kontakt:
GG: 2343702

Koszty są nie wielkie, na pewno nie potrzebuje takiej maszyny jak 64gb ram itp za 1500zł...

Wystarczy mi maszyna za 200-300zł + kapitał 100zł na tunele które obronią serwer przez atakami ddos

Opis maszyny która mi wystarczy:
Procesor i5 16gb ram łącze 100mb/s

Dlaczego łącze 100mb/s? Dlatego że wykorzystam tunel który sam ma wartość łącza 1Gb/s więc transfer między bramą a maszyną starczy 100mb/s

Opublikowano

Zostanę GM !

Umiejętności które posiadam:

Obróbka graficzna (Poziom określam jako średni)
Obróbka video (Pracuje w Sony Vegas Pro 11 PEŁNA wersja)
Nawiązywanie nowych znajomości
Organizowanie przeróżnych konkursów/eventów/zabaw
Znajomość komend, tych które naprawdę są przydatne w tym fachu. (Resztę posiadam w notatniku zapisane)
Dość dużą wiedzę na temat budowy, funkcjonowania serwerów prywatnych Metin2.

Ilość czasu, który poświęcisz dla Gry:

Średnio dziennie można na mnie liczyć od 4 do 10 Godzin... W zależności czy jest to weekend czy dzień tygodnia. Oczywiście mogą zdarzyć się przypadki, że w któryś dzień będę krócej niż 4h, z prywatnych powodów... No ale nie ma co "gdybać:...

Doświadczenie w byciu Mistrzem Gry:

Moje doświadczenie jako GM itp jest "dobre". Na dedyku byłem 2x GM, serwery mogę podać na PW, jeżeli będzie taka potrzeba (Nie będę reklamował innych serwerów). [Najczęściej można mnie spotkać pod nickiem Indeks . Większość graczy myślę, że była zadowolona z mojej posady, ze względów, że dużo pomagam... Nie "olewam" PW od graczy... Na każde sensowne pytanie na 100% odpowiem... Nie ma u mnie wymówek typu "Bo mam duży spam"... Po prostu mam do innych taki sam szacunek jak i do siebie.

Motywacja na posadę Mistrzem Gry:

Hmm... Gdy raz zasmakowałem posady GM, to bardzo mi się spodobało, lubię mieć obowiązki, teraz po przerwie ok.2miesiące chciałbym znowu zasmakować tej przyjemności. Prawdę mówiąc jest to dla mnie przyjemność jak mogę komuś pomóc... Motywuje mnie jeszcze myśl, że mogę dużo wprowadzić do Teamu jak i wynieś z niego... Człowiek zawsze się uczy czegoś nowego.

Coś o sobie :

A więc mam na imię Dawid, lat 18, znajomi mówią mi Kosa... Pewnie zastanawia was dlaczego ? A więc prawdę mówiąc to dokładnie sam nie wiem... Po prostu kiedyś, koleżanka tak na mnie wymyśliła w szkole podstawowej 1-3 no i tak już zostało do dzisiaj. Mieszkam w mieście, o nazwię Bartoszyce, interesuję się Motoryzacja, Tuningiem skuterów, quadów, samochodów, Koszykówką, ostatnio także piłką nożną (tylko gdy gra nasza reprezentacja), Kobietami , tworzeniem Grafiki, obróbką video oraz edycja/tworzeniem serwerów metina. Jestem otwarty na nowe znajomości, posiadam bogatą kulturę osobistą, cierpliwy, systematyczny, i przede wszystkim miły... Ciężko jest mnie wyprowadzić z równowagi. Lubię dużo się pośmiać, pożartować sobie itp
Często pomagam, graczom w grze, gdy piszą... Trzymam się przysłowia "Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie".
Jak każdy człowiek, mam również swoje wady, lecz nie potrafię sam wskazać jakie to... Jedni uznają moje rozgadanie jako wadę drudzy jako zaletę itp... Ciężko jest tu mówić o swoich wadach i zaletach. Na pewno, będzie nie jedna okazja, abyście mnie lepiej poznali. Zawsze, gdy gram jestem również na komunikatorze. Więc nie powinniście mieć dużego problemu z kontaktem ze mną.
Można się po mnie spodziewać, pełnego wypełniania obowiązków. Myślę, że na początek to starczy co już o sobie wypisałem. Jak już wyżej pisałem, na pewno się na mnie poznacie

Pozdrawiam.

GG : 37966911

313nfy1.jpg

"Nie zależało mi na pieniądzach – tylko sława mogła
wypełnić moją wewnętrzną pustkę. Myślałem, że forsa to coś dla mięczaków. Dla
głupków, którzy nie umieją żyć w biedzie. Natomiast miałem bzika na punkcie
sławy. (...) Dziś interesuje mnie tylko, z czego zapłacić rachunki."- MikeTyson

Opublikowano

Dołączę do TEAM'u

Witam, dołączę do teamu jako CLIENT MASTER, Modelarz 3D.

Oferuję:

-Znajomość clienta

-Tworzenie nowych:

*Obiektów

*Fryzur

*Broni

*Potworów

*I wiele innych

-Zaangażowanie w tym co robię

-Sporo wolnego czasu

-Plan dotyczący serwera

-Materiały potrzebne do zrobienia serwera

-17lat

-Całkowitą powagę w sprawach tworzenia serwera.

Oczekuję:

-Zgranego team'u

-Sporą ilość wolnego czasu

-Sponsora

-Profesjonalizmu

-Wieku minimalnie 16 lat

-% z is

-Sporych umiejętności

-Administratora w grze jak i na forum.

Informacja:

Jestem osobą bardzo wymagającą. Nie sprostasz wymaganiom nie dziw się jak odejdę.

Jeżeli piszesz co potrafisz staraj się to jakoś udowodnić inaczej nie ma szans aby zainteresowała mnie twoja propozycja.

W celu sprawdzenia moich możliwości zapraszam tutaj.

Kontakt:

GG: 12409233

Lub na PW

NIEAKTUALNE !

^^

Opublikowano

Witajcie !!

Jestem Adiran mam 16lat :)

Chciałbym zaoferować swoją pomoc na serwerach dedykowanych metin2 jakgo Game Master lub modernator na forum danego serwera,oczywiście za darmo.

Dlaczego
właśnie ja ?? Dlatego że jestem miłą,pomocną i sympatyczną
osobą.Oferuję dużą pomoc w sprawie grafiki,silników,dodawania mapek
itp.Jestem bardzo często na komputerze.Pracowałem jako Game Master na serwerze
DragonMT2,ale odeszłem bo szef serwera olał go totalnie.Nie będę się
rozpisywał,osoby zainteresowane proszę o kontakt,tam powiem wam wszystko
o czym chcecie wiedzieć.

Kontakt ze mną :

gg 41460778

pw na forum

emile [email protected]

Opublikowano

POSZUKUJE POMOCY NA SERWER HAMACHII

CZEGO OCZEKUJE:

-Umiejętność wgrania broni,zbroi,biżuterii,map i bossów

-Dużo wolnego czasu

-Uczciwość

Co Oferuje:

- Range [HA] w grze i na forum

-Miłą współprace

Kontakt:

GG:47482037

Opublikowano

POSZUKUJE POMOCY NA SERWER HAMACHII

CZEGO OCZEKUJE:

-Umiejętność wgrania broni,zbroi,biżuterii,map i bossów

-Dużo wolnego czasu

-Uczciwość

Co Oferuje:

- Range [HA] w grze i na forum

-Miłą współprace

Kontakt:

GG:47482037

Opublikowano

Siemanko.
Szukam technika który wraz ze mną wykona serwer Metin2 easy/medium.
Chcę zrobić 250lvl aby exp szedł szybko lecz było troszkę gorzej z ulepkami, aby serwer się nie znudził za szybko.
Chcę wszystko zrobić na TipTop.
Mój dedyk:
1GB łącze
64GB ram
12x 3.8GHz procek

Piszcie na GG jak najszybciej>
GG: 43699580

Opublikowano

Zostanę grafikiem!

Tworzę :

-Bannery

-Tła(logowania, wczytywania, zmiany postaci)

-Layouty

-Interface

-Sygnatury

-Awatary

-Prezentacje (mam już gotową w 80%)

- I co tylko chcecie :)

Kontakt :

gg- 48093413

Pw na forum

w6qirs.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...