Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oryginał czy fake ?

Mabari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ! Zastanawiam się nad zmianą obuwia. Jestem osobą która dużo chodzi więc postanowiłem sprawić sobie air maxy(rozmawiałem z kilkoma osobami które mają i mówią że są bardzo wygodne). Tak więc znalazłem na allegro ten model. Cena jak na maxy niska więc zacząłem szukać w internecie. Naczytałem się wiele komentarzy na temat chińskich podróbek i obawiam się czy ja też nie natrafiłem na bubla. Tak więc co o nich sądzicie ? Czy są osoby które kupiły takiego fake'a ? Czym różni się on od oryginału ?

2wd0eu0.png

Sygnatura By:

SylverWolf

Opublikowano

Uderz do sklepu Nike, masz pewność ,że orginały, a cena wyższa o 70zł.

A jeśli chcesz miec pewność co do oryginalności, to napisz do ziomka zeby wysłał ci kod porduktu spod języka buta :)

Fejki od oryginałów zazwyczaj różnią się systemem air, w podróbkach sa one zastępowane zwykłym plastikiem, więc komfort noszenia jest niższy, róznia sie tez gorszą jakością wykonania :)

18706.png
Opublikowano

Witajcie ! Zastanawiam się nad zmianą obuwia. Jestem osobą która dużo chodzi więc postanowiłem sprawić sobie air maxy(rozmawiałem z kilkoma osobami które mają i mówią że są bardzo wygodne). Tak więc znalazłem na allegro ten model. Cena jak na maxy niska więc zacząłem szukać w internecie. Naczytałem się wiele komentarzy na temat chińskich podróbek i obawiam się czy ja też nie natrafiłem na bubla. Tak więc co o nich sądzicie ? Czy są osoby które kupiły takiego fake'a ? Czym różni się on od oryginału ?

Różnice to głównie wykonanie i zastąpienie systemu Air jakimś gównem, które czasami przyczynia się do różnych problemów.

Na fejk nie wygląda, ale wiadomo jak to z allegro bywa... Dla pewności sprawdź tu:

-chmielna20

-worldbox

Sklepy z bardzo dobrymi cenami, szybka, darmowa wysyłka (u mnie buty były na następny dzień) i 100% oryginalne obuwie. Ogólnie polecam zajrzeć na SLG i poczytać, bo tam ludzie się obracają w świecie sklepów i trochę wiedzą (jeśli nie wiesz, o co kaman z SLG, to PW).

7m9a.png

Opublikowano

W podróbkach Airków zamiast tego systemu Air wsadzają zwykły plastik więc warto chyba dołożyć te 70zł jak kolega up napisał, przecież w końcu chodzi o wygląd i konfort jaki daje bucik co nie?

Bez tego systemu możesz sobie równie dobrze kupić drewniaki :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Bardzo małe zdjęcie, gdzie nie widać tego zbyt dobrze, ale przypatrzyłam się, i nie jest to fake. Ze względu na to, że napis byłby zmieniony, a przede wszystkim wykonanie inne. Oraz się nie obawiaj. Cena jest w sam raz, jak teraz są air maxy 70% taniej to nie którzy po 40zł kupuje oryginalne (serio) po prostu się nie sprzedawały, więc zrobili przeceny. A tutaj to cena, nawet za wysoka, bo kupuje się nawet po 200zł, z czego ten jest po 329zł.

Opublikowano

Poproś o zdjęcie metki buta, otrzymany kod wklej w google i sprawdź czy wyświetli ci się ten sam model buta. Mała liczba wyszukanych stron bądź inna kolorystyka, oznaczają, że to fejk.

Opublikowano

Poprosiłem sprzedawce o zrobienie zdjęcia metki. Wszystko wydaję się w porządku. Kod pasuje i dodatkowo osoba sprzedająca wydaję się ogarnięta. Najważniejsze jednak jest to że wysyła je on od siebie z Polski a nie gdzieś z Singapuru :) Dziękuje wszystkim za wasze opinie.

2wd0eu0.png

Sygnatura By:

SylverWolf

Opublikowano

Nigdy nie możesz być pewny, że dostaniesz oryginał.

Najlepiej zakupić w sklepach fizycznych.

Ja już się nie raz przejechałem i dostałem podróbki <3

Opublikowano

stara kolekcja to i może tanie.

najbardziej sprawdzone strony z których tylko się kupuje maxy

to chmielna i piwna i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...