Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz][Start jutro o 11:00]Okragła Rzeźnia[KM sezon5][Czerwoni i Niebiescy][WL][LifeMc]

noname3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg Okrągła Rzeźnia

Informacje.png

strzalka.gifTYP: Kwadratowa Masakra sezon 5

strzalka.gifSloty: 10

strzalka.gifIP: Podam przy starcie

strzalka.gifPotwory: Tak

strzalka.gifZwierzęta: Tak

strzalka.gifPvP: tak, podczas wojny

strzalka.gifPremium: Nie

strzalka.gifNether: Tak

strzalka.gifBialaLista: Tak

Administracja2.png
H@:Liukaner

KidMod:MrStefek

KidMod:YamaPlayingGames

pluginy.png
OtherDrops,
LifeMC, AutoMessage, NocheatPlus, WorldEdit, MultiCommand, CoreProtect,
Simple-AutoSave, Vault, ClearLag, PremissionsEx, worldGuard,
Essentials, EssentialsProtect, AuthMe, EssentialsSpawn, NxHealthBar,
EssentialsChat

InformacjeDot.png
Serwer startuje jutro o 11:00 tj 11.07.2013.
Mapa
będzie podzielona na połowy(połowa czerwonych i połowa niebieskich) na
których do czasu wojny będą cuboidy tej właśnie gildii.
Czas na zbieranie surowców wynosi ok 3 dni.
Od graczy oczekuje się przebywania na TS3 podczas większości czasu spędzanego na serwerze.

TS:onewayticket.s-v.pl

Pokój:[1] √ιק : Okrągła Rzeznia

Wzór na wl:
Nick:
Imię:
Co to Greef:
Dlaczego ty(minimum 3 zdania):

Generator by -outi-

Opublikowano

Nick: Snager
Imię: Sylwek
TS3(czy masz): mam
Co to Greef: Jest to niszczenie i rozwalanie innym gracza w grze . Przeszkadzanie
Dlaczego ty(minimum 3 zdania): Ponieważ jestem ogarnięty . Uwielbiam serwery tego typu . Mam ciastko :D

Opublikowano

Nick: Snager

Imię: Sylwek

TS3(czy masz): mam

Co to Greef: Jest to niszczenie i rozwalanie innym gracza w grze . Przeszkadzanie

Dlaczego ty(minimum 3 zdania): Ponieważ jestem ogarnięty . Uwielbiam serwery tego typu . Mam ciastko :D

Wstępnie dodany,teamy zostaną ogłoszone przed startem, w jednej drużynie będzie po 6 osób

Opublikowano

Nick: TheP
Imię: Wojtek
TS3(czy masz): tak...
Co to Greef: Na początku zaczne od tego że się pisze ''Grief''. To jest nachalne niszczenie terenu dla zabawy lub innych powodów ale nie dla np. budowy jakiś zamków.
Dlaczego ty(minimum 3 zdania): Lubię grać na takich serwerach. Gram bardzo długo i siedzę cały czas na ts. Nie wiem co tu napisać ;)

Opublikowano

Nick: TheP

Imię: Wojtek

TS3(czy masz): tak...

Co to Greef: Na początku zaczne od tego że się pisze ''Grief''. To jest nachalne niszczenie terenu dla zabawy lub innych powodów ale nie dla np. budowy jakiś zamków.

Dlaczego ty(minimum 3 zdania): Lubię grać na takich serwerach. Gram bardzo długo i siedzę cały czas na ts. Nie wiem co tu napisać ;)

Wstępnie dodany

Opublikowano

Nick:AnItsMe
Imię:15
TS3(czy masz):Ta
Co to Greef:Grief* niszczenie terenu ;d
Dlaczego ty(minimum 3 zdania): Bo jestem hardcorem, lubie placki i mam dużego kutasa ;d

BTW. już wiem dlaczego ten dzisiejszy sezon off, a tyle budowałem ;c

61911764369359525958.png

Opublikowano

Nick:AnItsMe

Imię:15

TS3(czy masz):Ta

Co to Greef:Grief* niszczenie terenu ;d

Dlaczego ty(minimum 3 zdania): Bo jestem hardcorem, lubie placki i mam dużego kutasa ;d

BTW. już wiem dlaczego ten dzisiejszy sezon off, a tyle budowałem ;c

Wstępnie dodany

Opublikowano

Nick: xPolishMe
Imię: Kamil
TS3(czy masz): Mam
Co to Greef: Praca na szkode innych graczy, przeszkadzanie, niszczenie budowli, itp. Jednym słowem Greef ; )
Dlaczego ty(minimum 3 zdania): Lubię serwery tego typu, interesuje mnie praca teamowa. Chciałbym zmierzyć się z tym wyzwaniem i zobaczyc czy mu podołam. W dodatku serwer świetnie skonfigurowany więc gra bedzie miła na 100% : )

Opublikowano

Nick: xPolishMe

Imię: Kamil

Co to Greef: Praca na szkode innych graczy, przeszkadzanie, niszczenie budowli, itp. Jednym słowem Greef ; )

Dlaczego ty(minimum 3 zdania): Lubię serwery tego typu, interesuje mnie praca teamowa. Chciałbym zmierzyć się z tym wyzwaniem i zobaczyc czy mu podołam. W dodatku serwer świetnie skonfigurowany więc gra bedzie miła na 100% : )

Wstępnie oddany, przypominam że lista graczy zostanie dodana jutro między 10 a 11 osoby dodane do WL które nie zarejestrują się na serwerze do 15-16 zostaną usunięte i zamienione kolejnymi osobami z tematu(spełniającymi kryteria dodania), usprawiedliwić można się tylko wchodząc na Ts serwerowy i zgłaszając to Adminowi bądź Kidmodowi

Opublikowano

Nick:MrMaziel2
Imię:Maciek:)
TS3(czy masz):nie
Co to Greef: niszczenie budowli innych graczy. utrudnianie rozgrywki
Dlaczego ty(minimum 3 zdania): jestem ogarnięty pomimo swojego wieku,lubie serwery typu wojny gildi. Dlaczego nie?

MrMaziel2_eune_103_5_text.png

Opublikowano

Nick:MrMaziel2

Imię:Maciek:)

TS3(czy masz):nie

Co to Greef: niszczenie budowli innych graczy. utrudnianie rozgrywki

Dlaczego ty(minimum 3 zdania): jestem ogarnięty pomimo swojego wieku,lubie serwery typu wojny gildi. Dlaczego nie?

Odrzucone, na serwerze wymagana jest obecność na ts

Opublikowano

Nick:Karou
Imię:Weronika
TS3(czy masz):Tak
Co to Greef:Niszczenie budowli, przeszkadzania graczom w grze.
Dlaczego ty(minimum 3 zdania):Why not? Kocham takie serwery, umiem się bić , pracować w grupie. Szukam KW na dłuższą metę, nie jakieś 3-4dni . Na serwie będę od 23, ale gdzieś do 3 i będę na TS.

17abys.png              

"Haters gonna hate hate hate hate"

Opublikowano

Nick:TheDevils
Imię:Kacper
TS3(czy masz):Tak,mikro uszkodzone
Co to Greef:Niszczenie cudzej pracy itp.
Dlaczego ty(minimum 3 zdania):Mam na imię Kacper.Interesuję się grami,motoryzacją,jazdą na bmx'ach.Ogólnie ogarniam.

Nick:CraftTV

Imię:Mikołaj
Dlaczego ty(minimum 3 zdania):Mam na imię Mikołaj.Interesuję się grami,piłką.Ogólnie ogarniam.

78112947429952948112.png

Opublikowano

Nick:Karou

Imię:Weronika

Co to Greef:Niszczenie budowli, przeszkadzania graczom w grze.

Dlaczego ty(minimum 3 zdania):Why not? Kocham takie serwery, umiem się bić , pracować w grupie. Szukam KW na dłuższą metę, nie jakieś 3-4dni . Na serwie będę od 23, ale gdzieś do 3 i będę na TS.

Wstępnie dodana

Nick:TheDevils

Imię:Kacper

TS3(czy masz):Tak,mikro uszkodzone

Dlaczego ty(minimum 3 zdania):Mam na imię Kacper.Interesuję się grami,motoryzacją,jazdą na bmx'ach.Ogólnie ogarniam.

Nick:CraftTV

Imię:Mikołaj

Dlaczego ty(minimum 3 zdania):Mam na imię Mikołaj.Interesuję się grami,piłką.Ogólnie ogarniam.

Jak ogarniesz mikro to dodam

Opublikowano

Nick:Revision342
Imię:Jarek
Co to Greef:Niszczenie pracy innego gracza.
Dlaczego ty(minimum 3 zdania):Ponieważ ,jestem miłym ogarniającym graczem minecraft,który umie grać zespołowo .

Opublikowano

Nick:Revision342

Imię:Jarek

Co to Greef:Niszczenie pracy innego gracza.

Dlaczego ty(minimum 3 zdania):Ponieważ ,jestem miłym ogarniającym graczem minecraft,który umie grać zespołowo .

wstępnie dodany

Opublikowano

Nick: julogg2
Imię: Julek
TS3(czy masz): Tak
Co to Greef: Nie potrzebne niszczenie domków innych graczy. Czyli znieważenie pracy innych poprzez niszczenie.
Dlaczego ty(minimum 3 zdania): Jestem ogarnięty. Uwielbiam gry oraz Minecrafta, lubię również piłkę nożną hłehłe. Lubie tego typu serwery a jak już siędostaje to po starcie nikt nie gra bo serwer się nudzi bo jest źle zrobiony.

Nick: valmor898

Imię: Tomek
TS3(czy masz): Tak

* To co u mnie. Składam podanie za niego bo on nie może.

Opublikowano

Nick: PixelHard
Imię: Dawid
TS3(czy masz): Posiadam
Co to Greef: Niszczenie komuś np. jakieś budowli, przeszkadzanie.
Lubie serwery tego typu. Jestem ogarniętym graczem. Podoba mi się ten serwer ;P

ZGF3aWRwZWthbGE3X19fZXVuZV9fXzMyX19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzVfX19ub25lX19fNkVGRjQyX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Nick : TheKrzychusPL
Imię : Krzysztof
Ts3 : Maam ;)
Co to Greef : Greef to inaczej griefowanie - kradnięcie , niszczenie cudzej pracy ...
Dlaczego ty? : Ponieważ lubię serwery typu KW , Lubię budować , jestem aktywny , NIE KRADNE! , Umiem budować różne armatki , wyrzutnie TnT , Cannony itp ... , Nie greefuje , Lubię współprace ...

Opublikowano

Nick: RajZi
Imię: Kacper
Co to Greef: Niszczenie jakichś budowli zbudowanych przez kogoś innego.
Dlaczego ty(minimum 3 zdania): Chciałbym wziąć udział w km sezon 5 ponieważ umiem alchemie , ładnie buduje . Jestem ogarnięty . I po prostu podoba mi się server :).

Nieregulaminowa sygnatura. Majkel

Opublikowano

Nick: DriverPL

Imię: Kuba

TS3(czy masz): Oczywiście ze tak

Co to Greef: Greef jest to niszczenie naturalnego świata , budowli i innech dzil atrystycznych (robią go bezmuzgie dzieci, oraz ludzie ktorzy w jakiś sposob chca sie dostac do zamku innej frakcji )

Nie bede pisal jak wiekszość dzieci ( ogar pvp itp. itd. ) Chcialbym pograc na tego typu serwerze ( na serwerach frakcje znudzilo mi sie poniewaz jest zbyt duzo dzieci co zakladaja swoje gildie a potem atakuja o 3 w nocy jak nikogo na serwie nie ma ).Lubie grac na serwerach dobrze ogarnietych przez administracje .Lubie prace grupowa i dobrze sie w niej odnajduje !

P.S bede dopiero o 13:00 xdd

Nick : TheKrzychusPL
Imię : Krzysztof
Ts3 : Maam ;)
Co to Greef : Greef to inaczej griefowanie - kradnięcie , niszczenie cudzej pracy ...
Dlaczego ty? : Ponieważ lubię serwery typu KW , Lubię budować , jestem aktywny , NIE KRADNE! , Umiem budować różne armatki , wyrzutnie TnT , Cannony itp ... , Nie greefuje , Lubię współprace ...

Heheszky Dlaczego Ty ? mialy byc 3 zdania a ty 1 zrobiles :pppppppppp

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Lista graczy dodanych na wl, każdy który jest tutaj zapisany musi zarejestrować się na serwerze i do 16 spędzić na nim przynajmniej pół godziny, żebyśmy wiedzieli że będzie on kontynuował grę

Red:
Liukaner
YamaPlayingGames
elljocik
EdzioSpawacz
MrFunkayPL
Snager

TheP

Blue:
MrStefek
Revision342
AnItsMe
xPolishMe
Karou

DiamondSword1001

Pingu

kderczynski

Start wstępnie przesunięty na 11:30 (H@ zaspał :D)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...