Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ban?

DexQ13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) Mam pytanie otóż gram sobie w DO wylogowywuje sie i po jakiś 20 min może krócej loguje się kolejny raz iiii BAN NA 70 coś godzin za bocenie WTF ? Ostatnio na tym koncie bociłem może z jakieś 1,5 miesiąca temu czy mogliby to ONI (Jako bp ) jakoś wyłapać i dać bana :O?

EDIT: Używałem triali kbota i ibota .

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ha ha ha czyli jednak już to wprowadzili? potem za bocenie dostaniesz bana permamentnego i pozegnasz się z kontem za bocenie bo najpierw jest na 72H potem ban stały !

Lepiej UWAŻAJ!

Opublikowano

Wszystko jest możliwe, gdy sie boci trzeba znać umiar a nie latac 24h na dobe (nie pisze że tyle bocileś) ale zawsze jest jakaś większa szansa gdy sie boci np. 2-4 godzinki dziennie niz 15 o.O bo czlowiek po prostu nie jest w stanie tyle wysiedzieć, jest praca, obowiązki, sen... itd. :)

Obgadują w ogóle nie znając osoby - śmieszne.

Opublikowano

Mniej niż rok :c od końca maja ledwo 100 h przegranych a prawie stara fulka :c

Ale jak bp wyłapało , że 1,5 miesiąca temu bociłem ? I czemu mialbym go nie zobaczyć ?

EDIT: Podobno kbot i ibot jest niewykrywalny :P

Opublikowano

Ale jak bp wyłapało , że 1,5 miesiąca temu bociłem ? I czemu mialbym go nie zobaczyć ?

Mylisz się, bo ibot i kbot są jak najbardziej wykrywalne ^^

Najmniej wykrywalne są wspomagacze, np. OS i KOS :P

23562935567511174409.jpg

Opublikowano

Dzienniczek, oni widzą gdzie pilot pierdną podczas lotu. Dziś dużo banów poszło.

1.jpg

Opublikowano

Nic innego tylko olać grę , zrobić dobrego priva ( tak jak to ma miejsce z metin2 PL na pl nikt prawie nie gra już bo updał teraz privy sam nie gram ale wiem jak jest w mt2 )

Kbot offniety :> dzieki a na jakim serwerze dostałeś bana ?

mca.png
Opublikowano

Pl1 :P aaaaa i na innym koncie gdzie boce all day all night 5 dni triali tez banik :P tez na pl1 A powie mi ktos o co chodzi z tym pozegnaniem konta :D?

EDIT: Ciupie sobie w remixa xD dobre i tyle :D

Opublikowano

Teraz warto czekać na priva noobka i miszcza. KBot działa bo mój lata a z tym że już nie polatasz to chodzi o to że jak jeszcze raz Cię przyłapią dostaniesz perma na zawsze więc lepiej uważać.

jp8p35.png
Opublikowano

@Topic Czy dostaniecie permy ? HAHAHAH da sie to ominąć zapraszam do mojego tuta w dziale tutoriale.

Opublikowano

@Topic Czy dostaniecie permy ? HAHAHAH da sie to ominąć zapraszam do mojego tuta w dziale tutoriale.

To serio działa :D? Kiedyś miałem NK ale jak te śledziki powstały to usunąłem :D Jak tak to zakładam na poczekanie na 3 dni :D a co to znaczy , ze nie ma kredek i uri nie moge nic kupic czy poprostu ich nie widze :D?

Opublikowano

siema

Ja dostalem bana wraz z 3 kolegami z klanu na pl1.Ban na 72 godziny.Ja latalem na openie dziennie kolo 6 godzin 2 ladownie i w sumie koniec.A wogole zabiora urke i reszte jak to jest?

Opublikowano

ja nie dostałem bana nawet na 1 koncie :P a jak ktoś tam wyżej się wypowiedział (sorry ale czytałem dawno twój post i nie pamiętam nicku)
jak latasz 24/7 to masz bana :P ja latałem po góra 2-3godz i brak bana :)))) ale myślę że też dlatego
że oni mają wykaz kto wchodzi na stronkę do (jak macie bota nie ma stronki :P)

Opublikowano
Zostałeś zidentyfikowany jako użytkownik korzystający z botów. Będziesz zablokowany jeszcze przez 72 godzin(y).

Kbot mi ścinał i wiem już czemu a więc się zaczeło :(

Pomogłem daj Like <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...