Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]LC Destiny TuT

skyperek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zrobiłby mi ktoś tuta na exp w lc destiny i pu przy okazji ;]

Serwer: Elysion

Klasa: Cień

LvL: 95 i rośnie :P

Gildia: Chwila

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

Od 235 do 240 w dungeonie w Tarian ;D powodzenia :P śmieszna jesteś, myślę że nie wbiłaś 240 na destiny więc nie mów że w dungeonie od 201 do 240 w nightmare się expi ;D

Na niebieskich mobkach do 240? Pozdrawiam.

Opublikowano

Na niebieskich mobkach do 240? Pozdrawiam.

Trzeba znać sposób na bicie w nightmare jak nie wbiłaś 240 to się nie podniecaj, w dungeonie na 239 dostaje się o 0.03%-0,05% mniej niż w nightmare na 239 na smokach, tylko mówię trzeba znać sposób bicia. I to ja pozdrawiam jak rozgryziesz jak tego dokonać :D

Opublikowano

Trzeba znać sposób na bicie w nightmare jak nie wbiłaś 240 to się nie podniecaj, w dungeonie na 239 dostaje się o 0.03%-0,05% mniej niż w nightmare na 239 na smokach, tylko mówię trzeba znać sposób bicia. I to ja pozdrawiam jak rozgryziesz jak tego dokonać :D

Każdy ma inny sposób expienia. Tak, masz racje - nie wbiłam 240, bo nie gram tam już od ponad roku, ale mam znajomych, którzy mają 240lvl i piszę co wiem. Pasi ? ;-)

Opublikowano

W pt się expi z kimś co ma mniejszy lvl.

Yhym chyba ci się coś pomyliło kolego :D

Co do up to znajomi mają cienki sposób na expa i są stratni troszkę golda bo tracą % :D

Opublikowano

Yhym chyba ci się coś pomyliło kolego :D

Co do up to znajomi mają cienki sposób na expa i są stratni troszkę golda bo tracą % :D

Trochę źle mówisz, bo on dobrze napisał.

Opublikowano

Robisz grupę typu combat (walki) i takim sposobem.

Robiąc tę grupę trzeba zalogować z 4-5 postaci o różnicy lvli 15 lub 10 nie pamiętam dokładnie, więc wątpię że komuś będzie się chciało 1h siedzieć bezczynnie chyba że multi otworzy, ale jest łatwiejszy sposób :D

Opublikowano

Trochę źle mówisz, bo on dobrze napisał.

Ja zawsze dobrze piszę ^^

@top Skoro nie chcesz mówić nam tego Twojego "Super-iper-mega-zajebistego" sposobu, to wyp... z tego tematu i się tu już nie wypowiadaj.

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

Robiąc tę grupę trzeba zalogować z 4-5 postaci o różnicy lvli 15 lub 10 nie pamiętam dokładnie, więc wątpię że komuś będzie się chciało 1h siedzieć bezczynnie chyba że multi otworzy, ale jest łatwiejszy sposób :D

Zaraz Ci wlepię warny za spam. Zamiast dziesięć razy pisać, że ktoś nie ma racji to napisz raz ten swój świetny sposób na exp na Destiny i skończ nabijać posty.

Opublikowano

Ja zawsze dobrze piszę ^^

@top Skoro nie chcesz mówić nam tego Twojego "Super-iper-mega-zajebistego" sposobu, to wyp... z tego tematu i się tu już nie wypowiadaj.

Nie każdy musi go znać więc mordeczka jak zechcę to go powiem nie to nie,co do up postu nie groź mi warnem phihi :D a co do mojego spamu jak byś umiała czytać ze zrozumieniem i umiała wyciągnąć wnioski to byś dowiedziała się że moje posty są związane z tematem, ponieważ nawiązują do expu na destiny(do sposobu aby osiągnąć więcej expa za mobka) nie wszystkie posty ale większość. I tyle z mojej strony Miyoshi każdy wie o tym że masz moderatora czy jak to tam zwał na 777 rznęłaś kozaka to zagraj na destiny to cię usadzę

Opublikowano

ej ludzie ogarnijcie du*pe i się kłóćcie na privie ja tu prosiłem o tut a nie że jeden drugiego przekrzykuje !!!

Serwer: Elysion

Klasa: Cień

LvL: 95 i rośnie :P

Gildia: Chwila

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

ej ludzie ogarnijcie du*pe i się kłóćcie na privie ja tu prosiłem o tut a nie że jeden drugiego przekrzykuje !!!

Ja nie krzyczam tylko odpisuję na posty a prosiłeś o TuT to masz go już podanego ale ja chciałem ci wyjaśnić że będziesz stratny % o więcej info pisz priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...