Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] B.duży patch!

Battlelet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lucian, wyczuwam instant buy. Ładnie wygląda, skille też nie są złe.

Yi również bardzo ładnie wygląda, o wiele, wiele lepiej niż wcześniej.

Nareszcie powstał jakiś sensowny item na MR.

Ogólnie patch mi się bardzo podoba, oby dak dalej.

279981407253602336505.png
Opublikowano

God jego skill E op w cholere. mając 200 ad ( budowqany pod bruisera gdzieś tyle ) + 20 % i 2x czyli jakieś 240 ad + 240 true dmg. Nie wiem po co riot robi takie mocne skille

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

No i papa AP yi ;((((((((((

Ale musicie przyznać że skin Chosen Yi epicko wygląda :D, jak z gwiezdnych wojem

Opublikowano

Ponieważ ten skin był robiony pod gwiezdne wojny. Dzisiaj nim grałem i jest świetny, fajnie zmieniają się kolory miecza

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Bywalec
Opublikowano

God jego skill E op w cholere. mając 200 ad ( budowqany pod bruisera gdzieś tyle ) + 20 % i 2x czyli jakieś 240 ad + 240 true dmg. Nie wiem po co riot robi takie mocne skille

On nie dostaje true dmg równe 100% jego całkowitego ad, a DODATKOWEGO ad, radzę nauczyć się czytać.

Opublikowano

On nie dostaje true dmg równe 100% jego całkowitego ad, a DODATKOWEGO ad, radzę nauczyć się czytać.

W każdym bądź razie, już wyczuwam nerfy dla Mastera... to może naprawdę boleć to co z nim teraz zrobili... nie dość, że pod AP Master cisnął ostro, to teraz będzie to samo pod AD... God, why?

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Oni po prostu robia z niego druga irelie, nie ma o co plakac

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Ogarnął dzisiaj ktoś że był patch 350mb. Tylko nie ogarniam co ten patch wprowadził? Nowy wygląd riven , nowe okna podczas przywoływania , lecz niczego innego nie zauważyłem.

Opublikowano

Wie ktos moze kiedy ten Rework master'a wejdzie w zycie? I kiedy te nowe itemy moga sie pojawic w sklepie?

@top Master'a chyba kazdy wypróbuje. Riot sie postaral tym razem. Chcialbym zobaczyc jego animacje ulta ;d

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...