Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nowy Master Yi

TroLLu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no comment kurwa...

Już mogli zrobić nowy wygląd i tyle, master był dobry pod AD i AP nie było problemu, AD = armor GG AP = Stun GG

Ale nie lepiej zgównić wszystko co się rusza.

Niedługo na topa będziemy chodzić soną a na suporta Dariusem, no przeciez darius too OP trzeba znerfić jeszcze raz...

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

UWAGA, WŁAŚNIE GRAŁEM MASTEREM YI NA PBE.

Wrażenia: w chuj op.

Stary master:

Rzuć Q, potem czekaj 13 sekund na następne Q.

Nowy master:

Rzuć Q, potem uderz 2 razy AA i znowu Q.

NOWY MASTER JEST OP. Dodatkowo ult. kiedyś było tak, że jak zapomniałeś odpalić ulta przed Q, to dupa musiałeś czekać na cd. A teraz to jest BIERNE, czyli nawet jak kogoś zabijesz przypadkiem to i tak masz reset cd.

Potem wrzucę replay tej gry, zrobiłem w niej easy triple, a LUCIAN ZROBIŁ PENTĘ

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

jak dadza przelicznik na Q 1.5 to albo wiecej, lub znacznie zwieksza bazowy dmg skilla to bedzie op :D ale znajac riot pewnie bedzie to maksimum 1.0 (tylko na op champach daja poo 3.0 na ulcie ktory ma za duzy base dmg) a jego W na 99% nadal bedzie sie skalowac z AP. Mogli mu dac jakies CC co by z niego zrobilo junglera (chociaz slow po Q przynajmniej, na ap mogles rylaia kupic i miales slow a teraz to gowno xD) ja uwielbiam grac ap yi, masakryczny dmg w late (500+ap i lich bane kladzie kazdego na combo) nie wiem, zobaczymy jak bedzie. mogliby nie zmnieniac przelicznika na Q i by bylo fajnie :D

Master składa na combo, Tyle że master ma 1 skill to atakowania, taki malutki szczególik ^.^

Stary master:

Nowy master:

NOWY MASTER JEST OP. Dodatkowo ult. kiedyś było tak, że jak zapomniałeś odpalić ulta przed Q, to dupa musiałeś czekać na cd. A teraz to jest BIERNE, czyli nawet jak kogoś zabijesz przypadkiem to i tak masz reset cd.

No bo Lucian ma OP ulti... Jeżeli nie dostanie nerfa przed wypuszczeniem to nie będę grał dotąd, dopóki go nie dostanie

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

Stary master:

Nowy master:

Heh, nie wiedziałem, że grasz na pbe

@top Nowy master jest lepszy od poprzedniego wg mnie..Fajniejszy wygląd skilli ma <3

lucyfergif.gif

Opublikowano

offtop poppy to nie gowno tylko swietna postac na solo topa budowana podobnie do jaxa , mozna ja budowac naprawde ofensywnie dzieki ultowi . Niezgadzam sie z toba ze nie mozna carrowac gry grajac poppy ta postac jest naprawde dobra!

Co do mastera riot kolejny raz pokazal ze trzeba grac postaciami zgodnie z ich przeznaczeniem bo nietypowy build = nerf . A wiec yi bedzie teraz raczej useless postacia bo jest zbyt papierowy na junglera .

zulek nie ekscytuj sie znerfia :))

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Za dużo ulepszeń w LoL-u. Po 1,5 roku gry mi się znudziła , zbyt dużo ulepszeń. Sezon 2 to cud miód malina a w 3 sezonie jest tyle tych gównianych niepotrzebnych ulepszeń że głowa mała. A co do Mastera to niepotrzebny upgrade.

Opublikowano

@gdzieś tam na górze i tak w hooy dużo, gdyby go zrobić pod glass cannona, to bronzy by dostawały taki wpierdol że głowa mała

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

poppy to gowno tym sie nie da nigdzie grac

heimer jest dobry jak owisz ,wiekszosc mele kontruje

ale nie odbiegajac od tematu

master yi bedzie uselles ,jezeli nie bedzie miec dobrego przelicznika na q

jezeli bedzie mial niezly przelicznik ,moze wejsc na mida jako niezly bruiser cos w stylu zeda

Poppy to gówno?! chyba kpisz ona jest pro nadaje się na topa jak się grac nie umie to jest beznadziejna.

Opublikowano

Master składa na combo, Tyle że master ma 1 skill to atakowania, taki malutki szczególik ^.^

raczej chodzi mi o combo w stylu R-Q-AA-R-Q-AA na dłuższą metę nie jest to takie proste na jakie wygląda :D

Opublikowano

Too many AD Yi incomming in 3... 2... 1...

Teraz to będzie OP shit nie do zabicia nawet z tons of armor. Po tym wyczuwam DUUUUŻEGO nerfa dla niego...

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...