Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Polska 3 padła

Najlepszy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zespól Darkorbit popsuł Polska 3 niby dostalem bana pernamentnego a normalnie sie loguje wywala kazdego start nie wejdzie itp same błedy pisalem do nich ze jak w 1h nie zrobią tego to opuszczam gre i nie zrobie zadnego przelewu a co tydzień wale z 3 stówki napisali że niedługo naprawią cierpliwości że dostane darmową premke itp ;D

Opublikowano

Zespól Darkorbit popsuł Polska 3 niby dostalem bana pernamentnego a normalnie sie loguje wywala kazdego start nie wejdzie itp same błedy pisalem do nich ze jak w 1h nie zrobią tego to opuszczam gre i nie zrobie zadnego przelewu a co tydzień wale z 3 stówki napisali że niedługo naprawią cierpliwości że dostane darmową premke itp ;D

Ja gram na pl3 i nie mam takich problemów i nigdy nie miałem. Może to nie wina BugPointu, tylko twoja ;)

23562935567511174409.jpg

Opublikowano

Nom ;/ Można powiedzieć żę pochodze z bogatszej rodziny + wakacje zarobek + kasa kieszonkowe + mama za granicą kasy mam od huja ;D

Opublikowano

Już wczoraj zaczęły się problemy, bo wywalało z gry, pokazując w pasku adresu error 99. Dziś nie da się w ogóle zalogować, a jak się zalogujesz to po kilkunastu minutach i tak Cię wywali. Jest już ogłoszenie o tym problemie na oficjalnym forum. Podobno już "technicy pracują nad tym problemem".

Opublikowano

nie no mi to zaden blad nie wyskakuje tylko poprostu wywala z mapy i z gry, cos zjebali

Szanowny(a) Graczu,

Problem, o którym Pan/i pisze jest nam już znany. Poinformowaliśmy o nim naszych programistów. Aktualnie trwają prace nad jego rozwiązaniem.

Prosimy o cierpliwość i przepraszamy za utrudnienia.

Dziękujemy za wybór naszych gier.

Z poważaniem,

Ekipa Pomocy Technicznej

--
Bigpoint Support

Przy okazji zapytam, czy zauważyliście jak spadł licznik zarejestrowanych w DO bo patrze i tylko 79,957,089 a było duzo ponad 80mln

Opublikowano

Ludzie, error=99 =/= error=CalmDown
99 wyskakuje przy każdym byle błędzie, CalmDown wychodzi TYLKO przy banie.

7yo9.png

Opublikowano

Nom ;/ Można powiedzieć żę pochodze z bogatszej rodziny + wakacje zarobek + kasa kieszonkowe + mama za granicą kasy mam od huja ;D

Dziwi mnie takie podejście ale to wolny kraj i każdy wydaje na co chce. Osobiście może biedy nie mam bo jakoś firemka mi się kręci ale w DO zainwestowałem kiedyś 4zł ( bo miał być niby bug na dłuuugą premkę a wyszła kicha) i nigdy więcej nie dałem im zarobić. Zarabiam w DO tylko na boceniu i tym sposobem mam konto więcej niż full, ścisła topka, kilka milionów urki do wydania itd. A więc da się grać bez kasy i ja wolę ją przeznaczyć na inne bardziej życiowe rozrywki...

A co do tematu to myślałem że mnie trafili - http://www.mpcforum.pl/topic/988751-pytanie-blokada-konta/:

a tu na szczęście jakieś większe błędy w grze :)

Opublikowano

Dziwi mnie takie podejście ale to wolny kraj i każdy wydaje na co chce. Osobiście może biedy nie mam bo jakoś firemka mi się kręci ale w DO zainwestowałem kiedyś 4zł ( bo miał być niby bug na dłuuugą premkę a wyszła kicha) i nigdy więcej nie dałem im zarobić. Zarabiam w DO tylko na boceniu i tym sposobem mam konto więcej niż full, ścisła topka, kilka milionów urki do wydania itd. A więc da się grać bez kasy i ja wolę ją przeznaczyć na inne bardziej życiowe rozrywki...

A co do tematu to myślałem że mnie trafili - http://www.mpcforum.pl/topic/988751-pytanie-blokada-konta/:

a tu na szczęście jakieś większe błędy w grze :)

mnie dziwi twoje podejscie chcesz grac a nie chcesz płacić. Ci programisci ktozy robia gre maja pracowac za darmo?

Opublikowano

Chyba mają jakieś poważne problemy, w weekend była akcja, że nie można było się na piratach zalogować, ani wlecieć na piraty, nie można było zmieniać hangarów, a teraz to. 15 razy trzeba restartować przeglądarkę i 50 razy próbować zalogować, żeby raz się udało! Masakra, chyba ten serwer rzeczywiście się sypie.

Opublikowano

O co ta cała afera? Przecież wystarczy czytać forum darkorbit. Tam od dawna się pisze, że są problemy z PL3. Dziś pojawiło się info, że są problemy z logowaniem, ale pracują nad tym- jak zawsze... :rolleyes: . A może banika dostałeś i mówi się trudno...

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

mnie dziwi twoje podejscie chcesz grac a nie chcesz płacić. Ci programisci ktozy robia gre maja pracowac za darmo?

Tak, ja tak chce robic, gra jest darmowa, takze nie rozumiem Twojego oburzenia ..

Opublikowano

Ja gram na pl3 i nie mam takich problemów i nigdy nie miałem. Może to nie wina BugPointu, tylko twoja ;)

To nie jego wina tylko BugPointu, poczytałbyś ;p

A pozatym to ile kasy wydaje na DarkOrbit to powinna być jego sprawa :p, może inni się śmieją, bo zazdroszczą, że sami tyle nie mają :O

Opublikowano

Drodzy ludzie : To że mam tyle kasy nie znaczy że będę wam kupywał jakies eski dowód post-964850-0-78176400-1373452633_thumb.png prosił bym żeby admin się tym zają bo to jest wymuszenie pięniędzy hmm . Cos w stylu hmm mówisz ze masz kase to weś mi to kup to tamto to sramtą funduje tylko sobie !

Opublikowano

nie no mi to zaden blad nie wyskakuje tylko poprostu wywala z mapy i z gry, cos zjebali

Szanowny(a) Graczu,

Problem, o którym Pan/i pisze jest nam już znany. Poinformowaliśmy o nim naszych programistów. Aktualnie trwają prace nad jego rozwiązaniem.

Prosimy o cierpliwość i przepraszamy za utrudnienia.

Dziękujemy za wybór naszych gier.

Z poważaniem,

Ekipa Pomocy Technicznej

--
Bigpoint Support

Przy okazji zapytam, czy zauważyliście jak spadł licznik zarejestrowanych w DO bo patrze i tylko 79,957,089 a było duzo ponad 80mln

coś kręcisz

Zarejestrowani: 82,801,404
Opublikowano

byś uszanował pracę starych,a nie wydawał kasę na takie badziewie jak to :P

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

byś uszanował pracę starych,a nie wydawał kasę na takie badziewie jak to :P

przepraszam ale to już jest spam to co ja robie z kasą to nie musicie doradzac na co wydaje itp zaczyna sie robic niezly spam piszą czy wysle nq eski . Koniec z tym spamem

Opublikowano

Drodzy ludzie : To że mam tyle kasy nie znaczy że będę wam kupywał jakies eski dowód attachicon.gifBez tytułu.png prosił bym żeby admin się tym zają bo to jest wymuszenie pięniędzy hmm . Cos w stylu hmm mówisz ze masz kase to weś mi to kup to tamto to sramtą funduje tylko sobie !

a coś czytałem że grasz uczciwie :D a tu w pasku widzę Bota ^^

do tematu niech się sypie PL3 :P może wtedy połączą z PL2 lub 1 i bd gitara :)

bo i tak mało ludzi gra... EIC 8 statków na krzyż

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...