Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Blokada konta

ingbank

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spokojnie jechałem Merkavą palkę, KBot'em sporadycznie a dziś tylko wrotka... a tu nagle error=99. Czy to jakaś większa fala czy tylko ja oberwałem ?

Opublikowano

To najprawdopodobniej nie jest ban, przedchwilą tez nie mogłem się zalogować na konto bo wyskakiwało error=99 ale po odczekaniu 5 minut już mogłęm się logować ;)

Opublikowano

Napisałem do suportu i odpisali że przyjęli zgłoszenie o.O może to faktycznie jakiś błąd... a nie BAN. Wolę kbota nie ruszać i daję sobie dziś na luz i zobaczę co będzie jutro

Opublikowano

Jeżeli to ban to sprawdź e-mail ;p, ale ja jednak myślę, że to ban...nigdy nie miałem takich error'ów.A kolega miał identyczny, gdy dostał pierwszego warma :) sprawdź za 24h :D

Opublikowano

Może to ten nowy "system" antybotowy.. beka.

Haha.. Dokładnie pukacz totalna beka!. Jak wszystkie inne ich system. Zaraz go wycofają dostanie kolika os bana i spokój

Opublikowano

moze coś z logowaniem na konto ? bo mi też wyskakują errory a nie uzywałem bota ani programu

pomyśl co ostanio dodawali? jak sie kapniesz to już wiesz w czym mają swoj bląd. BOTOW SIE NIE UDA USUNĄĆ Z TEJ GRY :P

Opublikowano

A ja już przestraszony że bana dostałem a tu tylko ten błąd. Jakoś boty latały w tej grze przez około 3 lata i dalej będą latać i działać. Ale pacząc z drugiej strony gdyby botów nie było to misji na golców bym nie wykonał tak szybko B)

Pozdrawiam

oiph.png

Opublikowano

To był na szczęście tylko błąd na PL3 - obecnie wszystko działa prawidłowo. Temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...