Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny server RaiderZ

tomeczkooo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa RaiderZ . !

Launcher od 1/5 do aż zakończenia . Twarło około 1 godziny .

Hs i nadał Otwórzył Error

I jeszcze raz

już działa gra

No kurdę . Działa zalogować i stwórz postać . aa tylko gra nie da -.-

Opublikowano

U mnie net Chodzi pełna para, korzystam tylko ja. Nie robiłem na Necie nic przez cały dzień. A Aktualizacja pobierała się od 10 do teraz i Patch nr. 4 nie pobrał sie nawet do 75%

Opublikowano

Mam rozumieć, że to fake?

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Opublikowano

NIE JEST OFF! JEST ONLINE GRAM NA NIM -.- CZYTAC NIE UMECIE? CZY MAM WAM NAGRAC NA YT FILMIK... WLASNIE JAKIES EQ KOLUJE ZEBY ZROBI MONE BO MAM ZALEGLA. DO RANA ZAMIERZAM DOBIC 42 LVL I ZROBIC EQ Z OBOZU TE ZIELONE AP OTEM GARDEN PODROPIE BLACK FLAME STONY ZROBIE BRON I KUPIE SINTHEA SOULSTONY I ZROBIE RSZTE PS DO +6 NIE OBNIZA PLUSA JAK SPALA ZOSTAJE NA TYM SAMYM <3

Opublikowano

Wczoraj admin zrespil moy\by na event i zbugowal pare mapek maja to naprawic ;c mam nadzieje ,ze teraz jak wbije bedzie all ok

Opublikowano

TAo poczatkowa mapa musi byc bugnietan eich naprawia jak najszybciej bo nie moge dalej expac stoje na 39bonst questymamnamorze

Opublikowano

Ta gra jest na tyle łatwa że nie potrzeba privów.. no ale z chęcią zagram :D elem/cler ! :D Pisać GG: 32637501 jakiś team zrobi się :>

Opublikowano

Na priwach masz eq z templa zanim to wejdzie na globala minie troche czasu na globalu owszem gram ale chce ogarnac co bedzie po paczu ^^ szkoda, zen ie ma jeszcze lucznika i rycerza cienia ;c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...